Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Pik olmasi yumurtlama olduğunu biraz siliklesmesi çatlama olduğunu gösterir
Pik süresi uzun sürüyor veya ne kadar sürdüğünü bilmiyorsak siliklesmesini bekliyoruz bende tek ve silikken deneyeceğim insaallah ama siligi görünce çok beklememek lazim asidik ortam artiyo ve kiz için uygun ortam olusuyo

Canım ben birşey sorcm mesela bu ovulasyon testleri çatladıktan 24.36 sonrasını göstermiyor mu yani pik oldugu an mı çatlama oluyor
Pik olunca yumurtlama olacağını gösteriyor. Biz pikten sonra 2 saat arayla test yapıyoruz hafif bir açılma olunca çatlama oluyor. Kiminin 2 gün sürüyor pik kiminin 3,4 saat. Siliklesme başlayınca hormon düşüyor demek oluyor ve çatlama olduğunu gösterir

Aynen cnm çok bekleyen 2,3 kişiye şahit oldum kızı oldu onların. Aynı şekilde erken davrananlarinda kizlari oldu. Tabi kader kısmet oncelikle

Hmmm benim testim çok açılmamıştı aslında hafif bir renk açılma olmuştu valla bence bu işler kısmet

Ha bu arada demişsiniz yaa yumurtlama dan sonra vajina asidik bir ortam salgılıyor şimdi gerçekçi konuşursak erkek kromozom alkali yerde uzun yaşıyor eger ilişkide kadın önce orgazm olursa alkali bir sıvı bırakır. Ve erkek spermlerimin yol alması kolaylaşır Bu bir bilimsel kanıt bence Buda cinsiyeti belirmede önemli oynuyor. Aklınızda bulunsun

Ayy ne kadar sevindim yaa demeki iki ilişkiyle oglu olanlar çok içime buz serptiniz

rica ederim canım

Aynen cnm çok bekleyen 2,3 kişiye şahit oldum kızı oldu onların. Aynı şekilde erken davrananlarinda kizlari oldu. Tabi kader kısmet oncelikle
Kız istiyorum ya acaba çatladıktan 12 saat sonra mı denesem

bence bu doğru hee iki oğlumdada önce ben boşaldım

iwashereonce canimm 3. Mu Geliyor rabbim hayirlisini nasip etsin supriz gebelikler erkek olurmus hadi insllah olur seninkide
Sorma canım şok oldum pozitif görünce testi
Doktora gidip bebeği gördüğümde de şokum devam etti Ama yavaş yavaş alışıyorum hiç hazır değildim ama Allah böyle uygun görmüş Sağol canım Allah razı olsun

Evet canım ya ilk haftalarda çok ilgilenmiyorlar
Doktorum 6 haftadan önce kabul etmiyordu da benim durum biraz karışık diye kabul etti
Bir sonraki randevuyu da bir ay sonraya verdi
Kalp atışı için 10 haftalıkken gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…