- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.581
Sağol canim benim bakalimm yaparim tek kardes olsun istemem her zorlugu kadin cekiyor zaten cekeriz yineCanım gözünaydın
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin ❣
Bence yaparsın çünkü zorluklar unutuluyor
Ayy ne kadar sevindim yaa demeki iki ilişkiyle oglu olanlar çokinşallah amin canım bende inanıyorum.
2. Oğlum iki ilişkiyle oldu canım
5 saat biraz riskli olmuş cnm ama bilemeyiz tabi. Yinede yum günü denedigin için erkek olma ihtimali yuksekZamanlama pik silikleşmeye başladıktan 5 saat sonra ilişki oldu zaten sonraki ilişki pikken 36 saat sonraydı
Canım ben birşey sorcm mesela bu ovulasyon testleri çatladıktan 24.36 sonrasını göstermiyor mu yani pik oldugu an mı çatlama oluyor5 saat biraz riskli olmuş cnm ama bilemeyiz tabi. Yinede yum günü denedigin için erkek olma ihtimali yuksek
Pik olmasi yumurtlama olduğunu biraz siliklesmesi çatlama olduğunu gösterirCanım ben birşey sorcm mesela bu ovulasyon testleri çatladıktan 24.36 sonrasını göstermiyor mu yani pik oldugu an mı çatlama oluyor
Pik süresi uzun sürüyor veya ne kadar sürdüğünü bilmiyorsak siliklesmesini bekliyoruz bende tek ve silikken deneyeceğim insaallah ama siligi görünce çok beklememek lazim asidik ortam artiyo ve kiz için uygun ortam olusuyoPik olmasi yumurtlama olduğunu biraz siliklesmesi çatlama olduğunu gösterir
Pik olunca yumurtlama olacağını gösteriyor. Biz pikten sonra 2 saat arayla test yapıyoruz hafif bir açılma olunca çatlama oluyor. Kiminin 2 gün sürüyor pik kiminin 3,4 saat. Siliklesme başlayınca hormon düşüyor demek oluyor ve çatlama olduğunu gösterirCanım ben birşey sorcm mesela bu ovulasyon testleri çatladıktan 24.36 sonrasını göstermiyor mu yani pik oldugu an mı çatlama oluyor
Aynen cnm çok bekleyen 2,3 kişiye şahit oldum kızı oldu onların. Aynı şekilde erken davrananlarinda kizlari oldu. Tabi kader kısmet onceliklePik süresi uzun sürüyor veya ne kadar sürdüğünü bilmiyorsak siliklesmesini bekliyoruz bende tek ve silikken deneyeceğim insaallah ama siligi görünce çok beklememek lazim asidik ortam artiyo ve kiz için uygun ortam olusuyo
Hmmm benim testim çok açılmamıştı aslında hafif bir renk açılma olmuştu valla bence bu işler kısmetPik olunca yumurtlama olacağını gösteriyor. Biz pikten sonra 2 saat arayla test yapıyoruz hafif bir açılma olunca çatlama oluyor. Kiminin 2 gün sürüyor pik kiminin 3,4 saat. Siliklesme başlayınca hormon düşüyor demek oluyor ve çatlama olduğunu gösterir
en önemlisi erkekten gelen sperm zatenAynen cnm çok bekleyen 2,3 kişiye şahit oldum kızı oldu onların. Aynı şekilde erken davrananlarinda kizlari oldu. Tabi kader kısmet oncelikle
Ayy ne kadar sevindim yaa demeki iki ilişkiyle oglu olanlar çokiçime buz serptiniz
Kız istiyorum ya acaba çatladıktan 12 saat sonra mı denesemAynen cnm çok bekleyen 2,3 kişiye şahit oldum kızı oldu onların. Aynı şekilde erken davrananlarinda kizlari oldu. Tabi kader kısmet oncelikle
Ha bu arada demişsiniz yaa yumurtlama dan sonra vajina asidik bir ortam salgılıyor şimdi gerçekçi konuşursak erkek kromozom alkali yerde uzun yaşıyor eger ilişkide kadın önce orgazm olursa alkali bir sıvı bırakır. Ve erkek spermlerimin yol alması kolaylaşır Bu bir bilimsel kanıt bence Buda cinsiyeti belirmede önemli oynuyor. Aklınızda bulunsun
Ya kadin hic orgazm olamiyosa nolcakrica ederim canım
Kız istiyorum ya acaba çatladıktan 12 saat sonra mı denesem
bence bu doğru hee iki oğlumdada önce ben boşaldım
Zor ama çok sevap canımSağol canim benim bakalimm yaparim tek kardes olsun istemem her zorlugu kadin cekiyor zaten cekeriz yine
Sorma canım şok oldum pozitif görünce testiiwashereonce canimm 3. Mu Geliyor rabbim hayirlisini nasip etsin supriz gebelikler erkek olurmus hadi insllah olur seninkide
Evet canım ya ilk haftalarda çok ilgilenmiyorlarYurt dışı daha farklı oluyor böyle konularda sanırım. Keseyi ölctü Haftasına göre uyumluydu evet. Ben adet gününe göre hesaplıyorum haftasini ultrasonda da aynı çıktı. Yolk saç varsa boş gebelik riski kalkıyor ortadan. 6 haftadan önce bebek veya kalp atışı görünmuyor genelde.
Peki canim adetin gelmedi mi sonra ilgincEvet ben 2 gun kala..2.kızima boyle hamile kalmistim
Adetim geldi ama bebisde oldu..regliye guvenip dr da hamile kalma ihtimalin zayif demisti.ama oldu.Peki canim adetin gelmedi mi sonra ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?