Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
rica ederim canım

Kız istiyorum ya acaba çatladıktan 12 saat sonra mı denesem

bence bu doğru hee iki oğlumdada önce ben boşaldım
Demiştim
Bence sen kız için yumurtlamaya 4 gün kala ilişkiye gir sonrada hiç girme ama sık ilşki olsun. İnşanlah Allah bu duyguyu sana nasip eder

Hanimlar benim durumum boyle oldu ama anlamadim. Dunki testlerimi gonderdim hatirlarsiniz dalgalanma vardi. Sali gun ultrasounda sag folikul gelismis 19mm demisti. Dun catladigini sandim bugin gittim ama catlamamis ama hala duruyor dgl kaybolmis ve doktorim bu ay yumurtamala olmamis dio nasil boyle olabilir? Boyle durumu yasayan var mi?

Cnm doktor kadar bilgili değiliz tabi ama benim bildigim duyduğum yumurta catladiktan sonra görünmez ultrasonda. 19 mm çatlama için uygun e bugün de görünmuyorsa çatlamış yumurtan

G Guuness
bugün kaç ml dedi? Bazen büyüyüp çatlamıyor adetle atılıyor bazen kist olup kalıyor.

Cnm doktor kadar bilgili değiliz tabi ama benim bildigim duyduğum yumurta catladiktan sonra görünmez ultrasonda. 19 mm çatlama için uygun e bugün de görünmuyorsa çatlamış yumurtan
Nasil anlatabilir bilemiyorum turkcem yetmiyor olabilir. Ama doktor corpus luteum yok kaybolmis bazen boyle durum olabilir dio. Yani yumurtalamadan sonra olusan bize garmoni saglayan biseymis o yoksa yumurtalama olusmamis sayilir dio.

Catlamis ama corpus luteum kaybolmus dio. corpus luteum- bu ne ki? Turkce ne denir?
Bilmiyorum canım :) benim bildiğim eğer çok büyüdüyse çatlamaz ama orda da görünür hala durur yani, ama eğer görünmüyorsa çatlamıştır yumurta yoktur yerine sıvı görür doktor

Bilmiyorum canım :) benim bildiğim eğer çok büyüdüyse çatlamaz ama orda da görünür hala durur yani, ama eğer görünmüyorsa çatlamıştır yumurta yoktur yerine sıvı görür doktor
Iste bende anlamadim. Anlasaydim sorardim ama kendim anlamadigim icin soracak soru da olmadi . Benim anladigim sivi var ama o sey yok dio. Ama simde baktim netden o da 1-2 gun sonra da olusabilirmis. Artik hayirlisi.. beklicez.

3 çocuk iyidir kardeşler birbine destekçi ilerde şok mok artık yapacak birsey yok ne zmn deneme olmuştu hatirliyor musun adetten once mi sonra mi yumurtlama gunu mu rabbim iki meyveyide tattırdı sana en azindan stresin yoktur

Evet bunu okumuştum bi kaç yerde

Catlamis ama corpus luteum kaybolmus dio. corpus luteum- bu ne ki? Turkce ne denir?
Corpus luteum sanırım yumurta çatladıktan sonra etrafında kalan hücreler. Tam türkçesini bende bilemedim ama yumurta çatladıktan sonra görünüyormuş. Eğer yumurtan çatlamış olursa onu ultrasonla tespit edip yumurtanın çatladığını söylüyorlarmış doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…