- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.601
O konuda fikrim yok kuzumYa kadin hic orgazm olamiyosa nolcak
Demiştimrica ederim canım
Kız istiyorum ya acaba çatladıktan 12 saat sonra mı denesem
bence bu doğru hee iki oğlumdada önce ben boşaldım
Bana daha çok erken kız bebibisim büyüsün bir gözün aydın olsun bir paşa daha gelir inşallahCnm senle özel den konuşmuştuk hatirlarsan 3 kizim 1 oğlum var senle ayniydik. Gebe kalirsan söyle demiştin. Bende var bebis 7. Haftadayimhadi bakalım seni de bekliyoruz
Amin sağol cnmBana daha çok erken kız bebibisim büyüsün bir gözün aydın olsun bir paşa daha gelir inşallah
Cnm doktor kadar bilgili değiliz tabi ama benim bildigim duyduğum yumurta catladiktan sonra görünmez ultrasonda. 19 mm çatlama için uygun e bugün de görünmuyorsa çatlamış yumurtanHanimlar benim durumum boyle oldu ama anlamadim. Dunki testlerimi gonderdim hatirlarsiniz dalgalanma vardi. Sali gun ultrasounda sag folikul gelismis 19mm demisti. Dun catladigini sandim bugin gittim ama catlamamis ama hala duruyor dgl kaybolmis ve doktorim bu ay yumurtamala olmamis dio nasil boyle olabilir? Boyle durumu yasayan var mi?
bugün kaç ml dedi? Bazen büyüyüp çatlamıyor adetle atılıyor bazen kist olup kalıyor.Hanimlar benim durumum boyle oldu ama anlamadim. Dunki testlerimi gonderdim hatirlarsiniz dalgalanma vardi. Sali gun ultrasounda sag folikul gelismis 19mm demisti. Dun catladigini sandim bugin gittim ama catlamamis ama hala duruyor dgl kaybolmis ve doktorim bu ay yumurtamala olmamis dio nasil boyle olabilir? Boyle durumu yasayan var mi?
Nasil anlatabilir bilemiyorum turkcem yetmiyor olabilir. Ama doktor corpus luteum yok kaybolmis bazen boyle durum olabilir dio. Yani yumurtalamadan sonra olusan bize garmoni saglayan biseymis o yoksa yumurtalama olusmamis sayilir dio.Cnm doktor kadar bilgili değiliz tabi ama benim bildigim duyduğum yumurta catladiktan sonra görünmez ultrasonda. 19 mm çatlama için uygun e bugün de görünmuyorsa çatlamış yumurtan
Catlamis ama corpus luteum kaybolmus dio. corpus luteum- bu ne ki? Turkce ne denir?
Bilmiyorum canım :) benim bildiğim eğer çok büyüdüyse çatlamaz ama orda da görünür hala durur yani, ama eğer görünmüyorsa çatlamıştır yumurta yoktur yerine sıvı görür doktorCatlamis ama corpus luteum kaybolmus dio. corpus luteum- bu ne ki? Turkce ne denir?
Iste bende anlamadim. Anlasaydim sorardim ama kendim anlamadigim icin soracak soru da olmadiBilmiyorum canım :) benim bildiğim eğer çok büyüdüyse çatlamaz ama orda da görünür hala durur yani, ama eğer görünmüyorsa çatlamıştır yumurta yoktur yerine sıvı görür doktor
Amin inşallah canım yumurtlamaya 2/3 günlala bırakıyorum canım ilişkiyiDemiştim
Bence sen kız için yumurtlamaya 4 gün kala ilişkiye gir sonrada hiç girme ama sık ilşki olsun. İnşanlah Allah bu duyguyu sana nasip eder
İki üç gün kala biraz tehlikeli degilmi canım benimAmin inşallah canım yumurtlamaya 2/3 günlala bırakıyorum canım ilişkiyi
Canım burdaki kızlar öyle denedi kızları olduİki üç gün kala biraz tehlikeli degilmi canım benim
Ne güzel yaaa inşallah hepinizin kalbine göre olur bu doktorlar da bu tezi savunmuyor öyle bir şey yok diyorlar bence doganın dengesi bozulmasın diye böyle söylüyorlarCanım burdaki kızlar öyle denedi kızları olduiwashereonce in mesela
Bencede canımNe güzel yaaa inşallah hepinizin kalbine göre olur bu doktorlar da bu tezi savunmuyor öyle bir şey yok diyorlar bence doganın dengesi bozulmasın diye böyle söylüyorlar
Dualarımdaydiniz canm valla bi mucize gerçekleşiyor anneler tarafından rabbimin sayesinde zor dedigin gibi ama benzeri olmayan bi olayZor ama çok sevap canım
Sen şimdi tüm günahlarını döktün
Bizlere de dua et ❣
3 çocuk iyidir kardeşler birbine destekçi ilerde şok mok artık yapacak birsey yok ne zmn deneme olmuştu hatirliyor musun adetten once mi sonra mi yumurtlama gunu mu rabbim iki meyveyide tattırdı sana en azindan stresin yokturSorma canım şok oldum pozitif görünce testi
Doktora gidip bebeği gördüğümde de şokum devam ettiAma yavaş yavaş alışıyorum hiç hazır değildim ama Allah böyle uygun görmüş ❣ Sağol canım Allah razı olsun
Evet bunu okumuştum bi kaç yerdeHa bu arada demişsiniz yaa yumurtlama dan sonra vajina asidik bir ortam salgılıyor şimdi gerçekçi konuşursak erkek kromozom alkali yerde uzun yaşıyor eger ilişkide kadın önce orgazm olursa alkali bir sıvı bırakır. Ve erkek spermlerimin yol alması kolaylaşır Bu bir bilimsel kanıt bence Buda cinsiyeti belirmede önemli oynuyor. Aklınızda bulunsun
Corpus luteum sanırım yumurta çatladıktan sonra etrafında kalan hücreler. Tam türkçesini bende bilemedim ama yumurta çatladıktan sonra görünüyormuş. Eğer yumurtan çatlamış olursa onu ultrasonla tespit edip yumurtanın çatladığını söylüyorlarmış doktorlar.Catlamis ama corpus luteum kaybolmus dio. corpus luteum- bu ne ki? Turkce ne denir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?