Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım hatırlıyorum Döngüm uzun olduğu için yumurtlamam 17. Gün oluyordu genelde
Bende nasılsa hamile kalmam diye adetimin bittiği gün 9. Gün yani korunmadım. Ama oldu

Iste bende anlamadim. Anlasaydim sorardim ama kendim anlamadigim icin soracak soru da olmadi . Benim anladigim sivi var ama o sey yok dio. Ama simde baktim netden o da 1-2 gun sonra da olusabilirmis. Artik hayirlisi.. beklicez.
Burda yumurta takibi yaptıran kızlar vardı ordan biliyorum yumdan önceki günler yum ml ml büyüyordu ,test pik olup silikleşince gidiyorlardı yumurta yoktu yerine sıvı vardı hep doktor da oyuzden çatlamış diyordu

Canım senin bebislerde ramzi teorisi tutuyor muydu sen bilgiliydin dimi ramzi konusunda benimkini de yorumlar misin 6+2 burada karından bakildi

Eklentiler

• IMG_20200327_193345.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 56
Evet canim yumurta catladiktan sonra sivi kaliyormus ama korpus loteum de olusuyor. Bazilarda hemen ama en gec 1-3 gun icinde olusuyormus. Bu da yumurtalama duzgub sekildi oldugunun belirtiymis. Turk sitelerden bisey buladim ama rus sitelerden cok bilgiler buldum. Buni sari cisim de diyormus. Gorevi de garmon salgilama... olusmazsa gebelikte olusmaz...

Canım senin bebislerde ramzi teorisi tutuyor muydu sen bilgiliydin dimi ramzi konusunda benimkini de yorumlar misin 6+2 burada karından bakildi
Erkek gibi canım kese fasulye ama ben şu sag sol olayını bir türlü anlayamadım benim bebk ultrasonda sagda görünüyor ama karnımın üstüne koydugumda solda görünüyor

Evet ayen oyle. Ama bu bazen 3 gun sonrada olusabilirmis. Rus sitelerden baya bir bilgiler topladim. Turkcesi sari cisim... yakinda jenekoloji olucam inshallah...

Canım oğlum tutuyor kızım tutmuyordu ikisi de sağdaydı
Seninki ramziye göre erkek canım
Böyle ince uzun bebekler genelde erkek oluyor

Erkek gibi canım kese fasulye ama ben şu sag sol olayını bir türlü anlayamadım benim bebk ultrasonda sagda görünüyor ama karnımın üstüne koydugumda solda görünüyor
Canım oğlum tutuyor kızım tutmuyordu ikisi de sağdaydı
Seninki ramziye göre erkek canım
Böyle ince uzun bebekler genelde erkek oluyor
Teşekkürler kızlar sağlıkla doğsun da ben de erkek gibi hissediyorum instegramda arzum %75 kız diyor çin takvimi de kız diyor bakalım belki haftaya belli olur 12. Haftada olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…