- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.621
Evet canım hatırlıyorum3 çocuk iyidir kardeşler birbine destekçi ilerde şok mok artık yapacak birsey yok ne zmn deneme olmuştu hatirliyor musun adetten once mi sonra mi yumurtlama gunu mu rabbim iki meyveyide tattırdı sana en azindan stresin yoktur
Burda yumurta takibi yaptıran kızlar vardı ordan biliyorum yumdan önceki günler yum ml ml büyüyordu ,test pik olup silikleşince gidiyorlardı yumurta yoktu yerine sıvı vardı hep doktor da oyuzden çatlamış diyorduIste bende anlamadim. Anlasaydim sorardim ama kendim anlamadigim icin soracak soru da olmadi. Benim anladigim sivi var ama o sey yok dio. Ama simde baktim netden o da 1-2 gun sonra da olusabilirmis. Artik hayirlisi.. beklicez.
Canım senin bebislerde ramzi teorisi tutuyor muydu sen bilgiliydin dimi ramzi konusunda benimkini de yorumlar misin 6+2 burada karından bakildiCorpus luteum sanırım yumurta çatladıktan sonra etrafında kalan hücreler. Tam türkçesini bende bilemedim ama yumurta çatladıktan sonra görünüyormuş. Eğer yumurtan çatlamış olursa onu ultrasonla tespit edip yumurtanın çatladığını söylüyorlarmış doktorlar.
Evet canim yumurta catladiktan sonra sivi kaliyormus ama korpus loteum de olusuyor. Bazilarda hemen ama en gec 1-3 gun icinde olusuyormus. Bu da yumurtalama duzgub sekildi oldugunun belirtiymis. Turk sitelerden bisey buladim ama rus sitelerden cok bilgiler buldum. Buni sari cisim de diyormus. Gorevi de garmon salgilama... olusmazsa gebelikte olusmaz...Burda yumurta takibi yaptıran kızlar vardı ordan biliyorum yumdan önceki günler yum ml ml büyüyordu ,test pik olup silikleşince gidiyorlardı yumurta yoktu yerine sıvı vardı hep doktor da oyuzden çatlamış diyordu
Erkek gibi canım kese fasulye ama ben şu sag sol olayını bir türlü anlayamadım benim bebk ultrasonda sagda görünüyor ama karnımın üstüne koydugumda solda görünüyorCanım senin bebislerde ramzi teorisi tutuyor muydu sen bilgiliydin dimi ramzi konusunda benimkini de yorumlar misin 6+2 burada karından bakildi
Evet ayen oyle. Ama bu bazen 3 gun sonrada olusabilirmis. Rus sitelerden baya bir bilgiler topladim. Turkcesi sari cisim... yakinda jenekoloji olucam inshallah...Corpus luteum sanırım yumurta çatladıktan sonra etrafında kalan hücreler. Tam türkçesini bende bilemedim ama yumurta çatladıktan sonra görünüyormuş. Eğer yumurtan çatlamış olursa onu ultrasonla tespit edip yumurtanın çatladığını söylüyorlarmış doktorlar.
Hakkinda hayirlisi olsun canm bakalim süpriz yumurtadan ne cikacakEvet canım hatırlıyorum ☺ Döngüm uzun olduğu için yumurtlamam 17. Gün oluyordu genelde
Bende nasılsa hamile kalmam diye adetimin bittiği gün 9. Gün yani korunmadım. Ama oldu
Canım oğlum tutuyor kızım tutmuyordu ikisi de sağdaydıCanım senin bebislerde ramzi teorisi tutuyor muydu sen bilgiliydin dimi ramzi konusunda benimkini de yorumlar misin 6+2 burada karından bakildi
İkisi de güzel canım aslında fark etmiyorHakkinda hayirlisi olsun canm bakalim süpriz yumurtadan ne cikacak
Bence çatlamıştır senin yumurtan artık devam ettin mi testlere?Evet ayen oyle. Ama bu bazen 3 gun sonrada olusabilirmis. Rus sitelerden baya bir bilgiler topladim. Turkcesi sari cisim... yakinda jenekoloji olucam inshallah...☺
Ultrason vajinalse bebeği ne tarafta görüyorsanız o taraftaErkek gibi canım kese fasulye ama ben şu sag sol olayını bir türlü anlayamadım benim bebk ultrasonda sagda görünüyor ama karnımın üstüne koydugumda solda görünüyor
Size usg atsam bakabilir misiniz acaba cinsiyet icin yorum istiyorum daUltrason vajinalse bebeği ne tarafta görüyorsanız o tarafta
Karındansa tam tersi
Erkek gibi canım kese fasulye ama ben şu sag sol olayını bir türlü anlayamadım benim bebk ultrasonda sagda görünüyor ama karnımın üstüne koydugumda solda görünüyor
Teşekkürler kızlar sağlıkla doğsun da ben de erkek gibi hissediyorum instegramda arzum %75 kız diyor çin takvimi de kız diyor bakalım belki haftaya belli olur 12. Haftada olucamCanım oğlum tutuyor kızım tutmuyordu ikisi de sağdaydı
Seninki ramziye göre erkek canım
Böyle ince uzun bebekler genelde erkek oluyor
Karındaydı ultrason canım benim resim atmıştım dhaa önce size resimde sagda gözüküyorUltrason vajinalse bebeği ne tarafta görüyorsanız o tarafta
Karındansa tam tersi
Arzum kim canım benim yorumluyor muTeşekkürler kızlar sağlıkla doğsun da ben de erkek gibi hissediyorum instegramda arzum %75 kız diyor çin takvimi de kız diyor bakalım belki haftaya belli olur 12. Haftada olucam
Amin canım dualarda buluşalım inşallah. Herkese hayırlı ramazanlarHerkese Hayırlı Ramazanlar dilerim arkadaşlar. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Allah bu mübarek ayın hürmetine herkesin dileğini kabul etsin inşallah
Kizimda tuttu ama simdiki gebeligimde erkek diyo bakalimhamile arkadaşlar umarım sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınızbu arada Çin takvimine de baktınız mı acaba doğruluk payı var mıdır merak ediyorum
İnstegramda arzumla cinsiyet hesapla var ücretli son adet tarihi yumurtlama günü ve ilişki gününe göre hesaplıyor canım bakalım tutacak mı bilmiyorumArzum kim canım benim yorumluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?