- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.961
8 de deneme yapmadığına göre kalsin canim bu şekilde kapat bu ayi bölece ama yinede sen bilirsinÇat 20 saat sürüyor canım
Adetin 13. Gunu yanlis. 9 10 gibi baslamak gerekiyorAdetin in ilk gününden itibaren saymaya başlıyorsun 13.üncü gün artık ovulasyon testi idrarınla yapmaya başlıyorsun. C çizgisi t çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama olacak anlamına geliyor.
Çoooooook tesekkürlerrÖrnek test atıyorum canım c çizgisi kontrol çizgisi eğer t çizgisi c de. Koyuysa testin ğik yapmış demek yani yumurtladın demek alttaki resim ona örnek. Yumurtladıktan sonra t cizgisi açılmaya başlar c den açık hale gelir o zamanda yumurtan çatladı demek üstteki resim gibi. Bu günleri bol bol değerlendirmek gerek cinsiyet için yapıyorsan mesela erkek bebek için 3-4 gün cinsel pehriz ve yumurtan çatladıktan hemen sonra ilişki öneriliyor eğer kız bebek istiyorsan yumurtan çatlamadan 2-3 gün önce ilişkisi bırakman gerekiyor en son ilişki 2-3 gün öncesi olması gerekiyor. Ben kız bebek için çabalıyorum bı ay tutturamadım benim bu ay kaçtı. Eğer ilk bebek olacaksa yumurrladığın günden itibaren ardı ardına 4 günü değerlendiriyorsun .
Deneme olmadı test silikleşinceDenedim resim ekledim
8 de deneme yapmadığına göre kalsin canim bu şekilde kapat bu ayi bölece ama yinede sen bilirsin
Rica ederim .Çoooooook tesekkürlerrsimdi cok iyi anladim..
Canım yumurtlama günü deneyip kızı olan bile oldu ama çok riskliKızlar atıyorum 48 saat değilde 36-40 saat arası çatlado diyelim kız olma ihtimali sizce kaş . 36 önce olupta kızı olan varmı bildiğiniz
Tamam canım çok teşekkür ederim bu ay boş geçti inşallah önümüzdeki ay denerimCanım yumurtlama günü deneyip kızı olan bile oldu ama çok riskli
Laboquick ve innovita guzelKızlar ovulasyon testini hangi siteden ve hangi marka alıyorsunuz??
Canım belki bu ayda olur bak burda bir üye vardı eskiden 4 gün önceyle kızına hamile kalmıştıTamam canım denemiyorum o zaman bu akşam belki çok daha erken çatlar çok riskli olur . Evet kuzum acalem yok . Eşime sinir oldum ya bir ton kavga ettim senin nazın yüzünden bu ay kaçtı. Çocuk istemiyorum artık demekki sen bir kızın olmasını istemiyorsun neden sadece ben çabalıyorum dedim rest çektim atıyorum testleri çöpe artık bende istemiyorum dedim .ağladıö sinirlerim bozuldu resmen . Eşimde özür diledi çok istediğini Söyledi . Önümüzdeki ay ben ne dersem uyacakmış. Ama yinede bu ay olda sevinirdim . Önümüzdeki aya kaldı umutlar.
İnşallah o kadar şanslıyımdır geçen ay 2.5 günle olmadı hayırlısı ile en hayırlı zamanda olsun inşallah . Canım senin testlerine baktımda sen baya pikken denemişsin ilişki çatlamadı uzun mu sürüyordu kızına hamile kaldığın dönemdeCanım belki bu ayda olur bak burda bir üye vardı eskiden 4 gün önceyle kızına hamile kalmıştı
4-5 güne kadar yaşıyor spermler sen stres olma yeter ki
Sıkma canını her şerde bir hayr ara belki hayırlı olanı bu bilemezsin canim benim önümüzdeki ay daha iyi degerlendirirsinTamam canım denemiyorum o zaman bu akşam belki çok daha erken çatlar çok riskli olur . Evet kuzum acalem yok . Eşime sinir oldum ya bir ton kavga ettim senin nazın yüzünden bu ay kaçtı. Çocuk istemiyorum artık demekki sen bir kızın olmasını istemiyorsun neden sadece ben çabalıyorum dedim rest çektim atıyorum testleri çöpe artık bende istemiyorum dedim .ağladıö sinirlerim bozuldu resmen . Eşimde özür diledi çok istediğini Söyledi . Önümüzdeki ay ben ne dersem uyacakmış. Ama yinede bu ay olda sevinirdim . Önümüzdeki aya kaldı umutlar.
CAnım ben laboquick ve insta sayfasında birgebeningünlüğünden den aldın şerit test ama bence laboquick daha hassas daha net gösteriyor ondan daha çok memnunumKızlar ovulasyon testini hangi siteden ve hangi marka alıyorsunuz??
Teşekkür ederim canım desteğiniz için . Daha iyiyim aynen vardır bunda da bir hayır . Önümüzdeki maçlara bakıcazSıkma canını her şerde bir hayr ara belki hayırlı olanı bu bilemezsin canim benim önümüzdeki ay daha iyi degerlendirirsin
Sakyuz un dedigi testler iyi canimKızlar ovulasyon testini hangi siteden ve hangi marka alıyorsunuz??
Aynen ole canimTeşekkür ederim canım desteğiniz için . Daha iyiyim aynen vardır bunda da bir hayır . Önümüzdeki maçlara bakıcazinşallah
Günaydın canim iyiki olmadı sevindim adına bakalım ne sürede çat olacakGünaydın kızlar tahmin ettiğim gibi testim bugün 13. Gün ultra pik iyiki dün ilişki olmadı takip ediyorum bakalım kaç saatte çatlayacakElifAsel54 iwashereonce
Bugün çat olursa tutma ihtimali var 10. Günden bakalımGünaydın canim iyiki olmadı sevindim adına bakalım ne sürede çat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?