Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adetin in ilk gününden itibaren saymaya başlıyorsun 13.üncü gün artık ovulasyon testi idrarınla yapmaya başlıyorsun. C çizgisi t çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama olacak anlamına geliyor.
Adetin 13. Gunu yanlis. 9 10 gibi baslamak gerekiyor
11 de 12 de yumurtlama da oluyor mesela ben. Gene ay 12.gun oldu bi ocakta 11 de oldu

Çoooooook tesekkürlerr simdi cok iyi anladim..

Canım belki bu ayda olur bak burda bir üye vardı eskiden 4 gün önceyle kızına hamile kalmıştı
4-5 güne kadar yaşıyor spermler sen stres olma yeter ki

Canım belki bu ayda olur bak burda bir üye vardı eskiden 4 gün önceyle kızına hamile kalmıştı
4-5 güne kadar yaşıyor spermler sen stres olma yeter ki
İnşallah o kadar şanslıyımdır geçen ay 2.5 günle olmadı hayırlısı ile en hayırlı zamanda olsun inşallah . Canım senin testlerine baktımda sen baya pikken denemişsin ilişki çatlamadı uzun mu sürüyordu kızına hamile kaldığın dönemde

Eklentiler

• 049E9240-B1F4-4D43-ABB1-F8DAEA32D879.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 54
Sıkma canını her şerde bir hayr ara belki hayırlı olanı bu bilemezsin canim benim önümüzdeki ay daha iyi degerlendirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…