- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.981
Var tabi canimBugün çat olursa tutma ihtimali var 10. Günden bakalım
Geçen sefer bu şekilde iken ne zaman çat etti yap bence hem kendini tanımış olursun test varsa elindeElifAsel54 canım hala ultra pik bugün başka test yapayım mı sence yarın sabah mı yapsam 11 de
Var canım test yaparım yine geçen seferde böyleydi bir günde çatlıyor geçen ay 12. Gün pik 13. Çat oldu Bu ay 13. Pik 14 çat olacak muhtemelenGeçen sefer bu şekilde iken ne zaman çat etti yap bence hem kendini tanımış olursun test varsa elinde
Ben pro.net ten aldim kapıda ödemeli hemende geldi azram söylemişdiKızlar ovulasyon testini hangi siteden ve hangi marka alıyorsunuz??
Bende ordan alıyorum laboquickle ri kredi kartı kullanmıyorum çünküBen pro.net ten aldim kapıda ödemeli hemende geldi azram söylemişdi
Anladım canım hem bölelikle kendini de tanımış oluyosunVar canım test yaparım yine geçen seferde böyleydi bir günde çatlıyor geçen ay 12. Gün pik 13. Çat oldu Bu ay 13. Pik 14 çat olacak muhtemelen
Evet canım şimdi yaptım test sence silinme var mı hala bana ultra pik gibi geldiAnladım canım hem bölelikle kendini de tanımış oluyosun
Benim 29 aralık gecesi deneme oldu ama tam pik 2 gün sonra olduİnşallah o kadar şanslıyımdır geçen ay 2.5 günle olmadı hayırlısı ile en hayırlı zamanda olsun inşallah . Canım senin testlerine baktımda sen baya pikken denemişsin ilişki çatlamadı uzun mu sürüyordu kızına hamile kaldığın dönemde
Henüz yok canım ama çatlamaya çok yakınEvet canım şimdi yaptım test sence silinme var mı hala bana ultra pik gibi geldi
Teşekkür ederim canım muhtemelen yarın sabah çatlar 1 gün sürüyor çatlamasıHenüz yok canım ama çatlamaya çok yakın
Aynen malesef bana yasak kredi karti kapida ödemeyle alabiliyorumBende ordan alıyorum laboquickle ri kredi kartı kullanmıyorum çünkü
Ultra pik olms şimdi çat ı bekleEvet canım şimdi yaptım test sence silinme var mı hala bana ultra pik gibi geldi
Yarın 11 de test yapacağım canımUltra pik olms şimdi çat ı bekle
Olur canim gece sahurda yapma imkanı yokmuYarın 11 de test yapacağım canım
Sahura kalkmıyorum sahırsuz oruç tutuyorum ama alarm kurayım o zaman gece yapayım testiOlur canim gece sahurda yapma imkanı yokmu
Merhaba hoşgeldinMerhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 2 tane kızım var çok şükür.İki hamileliğimde de cinsiyet için bir çabam olmadı ama elbette kızlarim gibi bir oğlum da olsun isterim.Simdi internette gezinirken buraları okudum Acaba doğru mu gerçekten bunları uygulayıp bebisi erkek olanlar var mı?Ben bir tek duayı duymustum onu da yapmaya firsatim olmadımeleğim gelecekmiş meğer.Gerçi benim küçük kızım daha küçük 18 aylık ama bilgi edinmek istiyorum
Konuları okurken aslında mantıklı geldi o ovulasyon tarihi ile belirlemek.Simdi düşünüyorum da ikinci kızımda yumurtlamadan 2-3 gün önce denemem olmustu merakla takip ediyorum sonuç alanlar yazarsa sevinirim.Merhaba hoşgeldin
Eskilerde bu yöntemi deneyip oğlu olan çok
Yeniler deniyoruz henüz cinsiyeti belli olmayanlar var
Öğrenenler yazarlar mutlaka, yumurtlama gunu ile birlikte alkali diyette önemli ona da bebek dusundugun zaman bi kac ay öncesinden başlamalısın. Ne zaman düşünüyorsun bebek bilmiyorum ama test alıp kendini takip etmeye basla,deneme yapacagin ay çünkü önemli olacak yaptigin takipKonuları okurken aslında mantıklı geldi o ovulasyon tarihi ile belirlemek.Simdi düşünüyorum da ikinci kızımda yumurtlamadan 2-3 gün önce denemem olmustu merakla takip ediyorum sonuç alanlar yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?