Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ElifAsel54 canım hala ultra pik bugün başka test yapayım mı sence yarın sabah mı yapsam 11 de

Eklentiler

• 93C320F9-C2BF-4E15-A9D1-A52D40A1C639.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 57
Benim 29 aralık gecesi deneme oldu ama tam pik 2 gün sonra oldu
Döngüm uzundu piklerimde uzun sürüyordu

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 2 tane kızım var çok şükür.İki hamileliğimde de cinsiyet için bir çabam olmadı ama elbette kızlarim gibi bir oğlum da olsun isterim.Simdi internette gezinirken buraları okudum Acaba doğru mu gerçekten bunları uygulayıp bebisi erkek olanlar var mı?Ben bir tek duayı duymustum onu da yapmaya firsatim olmadı meleğim gelecekmiş meğer.Gerçi benim küçük kızım daha küçük 18 aylık ama bilgi edinmek istiyorum

Merhaba hoşgeldin
Eskilerde bu yöntemi deneyip oğlu olan çok
Yeniler deniyoruz henüz cinsiyeti belli olmayanlar var

Merhaba hoşgeldin
Eskilerde bu yöntemi deneyip oğlu olan çok
Yeniler deniyoruz henüz cinsiyeti belli olmayanlar var
Konuları okurken aslında mantıklı geldi o ovulasyon tarihi ile belirlemek.Simdi düşünüyorum da ikinci kızımda yumurtlamadan 2-3 gün önce denemem olmustu merakla takip ediyorum sonuç alanlar yazarsa sevinirim.

Konuları okurken aslında mantıklı geldi o ovulasyon tarihi ile belirlemek.Simdi düşünüyorum da ikinci kızımda yumurtlamadan 2-3 gün önce denemem olmustu merakla takip ediyorum sonuç alanlar yazarsa sevinirim.
Öğrenenler yazarlar mutlaka, yumurtlama gunu ile birlikte alkali diyette önemli ona da bebek dusundugun zaman bi kac ay öncesinden başlamalısın. Ne zaman düşünüyorsun bebek bilmiyorum ama test alıp kendini takip etmeye basla,deneme yapacagin ay çünkü önemli olacak yaptigin takip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…