Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
En erken 1 sene sonra denemelere başlarım diye düşünüyorum tabi Rabbim nasip ederse.Bir adet takvimi uygulamam var ordan tahmini günleri biliyorum ama şu an emzirdigim için adetim düzensiz o testlerde kesin belli oluyor mu?

Yok hayir uygulamaya güvenme en net ovulasyon testleri ile takip edebilirsin. Bebek denemesinden en az 3 ay önce takip etmeye basla ki pik süreni bilesin. Benim adetlerim çok düzenli mesela 14.gun hep yumurtlama tarihi gosterir uygulama. Ama benim bazen 11 bazen 12 bazen 14.gun oluyor yumurtlama. Allah nasıp eder inşallah. Bunlar vesile mutlaka yapıyoruz tabi gerisi Allahin takdiri

Teşekkür ederim ben de bunu fiili bir dua olarak görüyorum Duayı hem kalben hem dille yapıyoruz fiiliyat olarak da düşündüğümüz tarihlerden 3 ay önce başlanabilir evet.Peki alkali diyet ne oluyor. Kırmızı et muz yemek vs mi?

Rica ederimm aynen nasibimizde varsa olur inşallah. Süt ve sut urunlerinden uzak duracaksın
Muz et alkali sebzeler var onları yiyebilirsin soda ve karbonatlı su içebilirsin
Esine takviye kullanabilirsiniz keçiboynuzu özü, çinko selenyum oda muz ve soda tuketecek yine arkadaslar yazar aklima gelmeyen şeyler varsa

Hayırlısı olsun canım iki kiz çok güzel bisey emin ol bi sonraki gitmen de kesinlesir artık cinsiyeti kalbine gore olsun insallah

Canım merhaba hoşgeldin aramıza . Canım benimde 2 oğlum var canım şimdi bir kızım olsun istiyorum ve 2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum. Rica etsem kızlarına nasıl hamile kaldığını anlatırmısın . İstersen bende oğullarımı anlatırım.

Canım inşallah allah gönlündekini nasip eysin inşallah . Bu bebeğinde denemen nasıl olmuştu canım. Ve diğer kızında bende kız için uğraşıyorum.

ElifAsel54 iwashereonce kızlar günaydın benim yumurta tam 1 günde çatlıyor. 11 de yaptım test çatladı . Geçen ay 13. Çatladı bu ay 14/Gün . Önünüzdeki ay mutlaka 10. Ve 11. Gün ilişki şart gibi .

Eklentiler

• E7A03E22-5E6E-4884-8E86-2AB837CBBD32.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 43
Canım ben ilk kızımda adetten sonra sık ilişki olmuştu bunda da ovulasyon kullandım pik yaptığında deneme oldu 12 saat sonra çatlama oldu ama çatlama olduktan sonra da iki gün ilişki oldu yani yine şık olmuş oldu aslinda ben biraz şansa bırakmıştım hayırlısıysa erkek çocuk olur diye düşünmüştüm hayırlısı böyleymiş demek ki

Teşekürler inşallah hepimizin gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin Rabbim. Ben ilk kızımda tam olarak bilemiyorum ama ikincide adetimden başlayarak 13.ve 14. gün ilişki oldu benim yumurtlama günüm 16 17. günlerdi büyük ihtimalle çalıştığım için o ay düşünmüyordum 2 ay sonra tatile girince düşünürüz diyorduk ama bir kere korunmadik onda da oldu.Kizim bizi istedi gelmek istedi biz de çok şaşırdık sevindik şimdi 18 aylık.Diger kızımda bir kaç ay istedik sonra olmuştu diyeceğim nasip herşey nasipten öte yol yok.

İnşallah gönlümdekidir canım . Yani pik olduğunda ve sonrasında 2 gün ilişki oldu toplam 3 gün . Belkide erkektir canım kesinleşmiş değil sağlıkla büyüsün bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah.

Amin canım tüm evlatlarımızı allah bağışlasın inşallah. Yani yunurtlamadan 2-3 gün önce olmuş ilişki bende öyle yapmaya çalışıyorum yunurtlamaya 2 gün kala burakmaya çalışıyorum.
S sakyuz isterim tabiki canım anlatabilirsen memnun olurum dediğim gibi benimki biraz spontane olduğu için o şekilde yani
Tabili anlatırım canım . İlk oğlumda yumurtlama günü tek ilişki ile oldu canım . İkinci oğlumdada hem yumurtlama olduğu gün hemde yumurta çatlayınca oldu canım . Yani birkaö gün öncedi değil direkt yumurtlama günü öneriliyor zaten erkek bebekte.

Yani tam olarak o yumurtanın catladigi günü bulmak gerekiyor o zaman.Ya da çatlamaya en yakın zamanda.Duyduguma göre yumurtlamadan 12 saat sonra da kız bebek için uygun ortam olusuyormus sanki yine burda okumuştum.

Yani tam olarak o yumurtanın catladigi günü bulmak gerekiyor o zaman.Ya da çatlamaya en yakın zamanda.Duyduguma göre yumurtlamadan 12 saat sonra da kız bebek için uygun ortam olusuyormus sanki yine burda okumuştum.
Evet canım çatlamadan 12 saat sonra kız bebek için ortam uygun oluyor o yüzden yumurtan çabuk çatlıyorsa pikken eğer çatlaması uzun sürüyorsa çatladığınzaman çok vakit kaybetmeden ilk 6 saat içinde ilişki öneriliyor.

O zaman önce yumurtamin durumunu anlamam lazım testlerle yumurtlama günü pik zamaninini vs

O zaman önce yumurtamin durumunu anlamam lazım testlerle yumurtlama günü pik zamaninini vs
Evet canım bebek düşünmeden bir kaç ay önceden başla takibe eğer yakalarsn değerlendir en azından kaç saat pik kalıyor kaç saate çatlıyro anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…