- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.001
En erken 1 sene sonra denemelere başlarım diye düşünüyorum tabi Rabbim nasip ederse.Bir adet takvimi uygulamam var ordan tahmini günleri biliyorum ama şu an emzirdigim için adetim düzensiz o testlerde kesin belli oluyor mu?Öğrenenler yazarlar mutlaka, yumurtlama gunu ile birlikte alkali diyette önemli ona da bebek dusundugun zaman bi kac ay öncesinden başlamalısın. Ne zaman düşünüyorsun bebek bilmiyorum ama test alıp kendini takip etmeye basla,deneme yapacagin ay çünkü önemli olacak yaptigin takip
Yok hayir uygulamaya güvenme en net ovulasyon testleri ile takip edebilirsin. Bebek denemesinden en az 3 ay önce takip etmeye basla ki pik süreni bilesin. Benim adetlerim çok düzenli mesela 14.gun hep yumurtlama tarihi gosterir uygulama. Ama benim bazen 11 bazen 12 bazen 14.gun oluyor yumurtlama. Allah nasıp eder inşallah. Bunlar vesile mutlaka yapıyoruz tabi gerisi Allahin takdiriEn erken 1 sene sonra denemelere başlarım diye düşünüyorum tabi Rabbim nasip ederse.Bir adet takvimi uygulamam var ordan tahmini günleri biliyorum ama şu an emzirdigim için adetim düzensiz o testlerde kesin belli oluyor mu?
Teşekkür ederim ben de bunu fiili bir dua olarak görüyorum Duayı hem kalben hem dille yapıyoruz fiiliyat olarak da düşündüğümüz tarihlerden 3 ay önce başlanabilir evet.Peki alkali diyet ne oluyor. Kırmızı et muz yemek vs mi?Yok hayir uygulamaya güvenme en net ovulasyon testleri ile takip edebilirsin. Bebek denemesinden en az 3 ay önce takip etmeye basla ki pik süreni bilesin. Benim adetlerim çok düzenli mesela 14.gun hep yumurtlama tarihi gosterir uygulama. Ama benim bazen 11 bazen 12 bazen 14.gun oluyor yumurtlama. Allah nasıp eder inşallah. Bunlar vesile mutlaka yapıyoruz tabi gerisi Allahin takdiri
Rica ederimm aynen nasibimizde varsa olur inşallah. Süt ve sut urunlerinden uzak duracaksınTeşekkür ederim ben de bunu fiili bir dua olarak görüyorum Duayı hem kalben hem dille yapıyoruz fiiliyat olarak da düşündüğümüz tarihlerden 3 ay önce başlanabilir evet.Peki alkali diyet ne oluyor. Kırmızı et muz yemek vs mi?
Hayırlısı olsun canım iki kiz çok güzel bisey emin olSelam kızlar nasılsınız ben ilk doktora gittiğimde buradan ultrason fotosu paylaşmıştım ramziye göre erkekti ama geçen 11+1de gittiğimde nasıl bu aşağıya bakıyor dedi doktorum kız olabilir dedi iki gündür de rüyamda domates ve patlıcan görüyorum sanırım benim ikinci kızım geliyor
İnşallah canım iki hafta onbeşinci haftada tekrar gidicem kesinleşir artık sağlıkla doğsun da bebişimHayırlısı olsun canım iki kiz çok güzel bisey emin olbi sonraki gitmen de kesinlesir artık cinsiyeti kalbine gore olsun insallah
Insallah canim sağlıkla kavusİnşallah canım iki hafta onbeşinci haftada tekrar gidicem kesinleşir artık sağlıkla doğsun da bebişim
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 2 tane kızım var çok şükür.İki hamileliğimde de cinsiyet için bir çabam olmadı ama elbette kızlarim gibi bir oğlum da olsun isterim.Simdi internette gezinirken buraları okudum Acaba doğru mu gerçekten bunları uygulayıp bebisi erkek olanlar var mı?Ben bir tek duayı duymustum onu da yapmaya firsatim olmadımeleğim gelecekmiş meğer.Gerçi benim küçük kızım daha küçük 18 aylık ama bilgi edinmek istiyorum
Selam kızlar nasılsınız ben ilk doktora gittiğimde buradan ultrason fotosu paylaşmıştım ramziye göre erkekti ama geçen 11+1de gittiğimde nasıl bu aşağıya bakıyor dedi doktorum kız olabilir dedi iki gündür de rüyamda domates ve patlıcan görüyorum sanırım benim ikinci kızım geliyor
Canım ben ilk kızımda adetten sonra sık ilişki olmuştu bunda da ovulasyon kullandım pik yaptığında deneme oldu 12 saat sonra çatlama oldu ama çatlama olduktan sonra da iki gün ilişki oldu yani yine şık olmuş oldu aslinda ben biraz şansa bırakmıştım hayırlısıysa erkek çocuk olur diye düşünmüştüm hayırlısı böyleymiş demek kiCanım merhaba hoşgeldin aramıza . Canım benimde 2 oğlum var canım şimdi bir kızım olsun istiyorum ve 2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum. Rica etsem kızlarına nasıl hamile kaldığını anlatırmısın . İstersen bende oğullarımı anlatırım.
Canım inşallah allah gönlündekini nasip eysin inşallah . Bu bebeğinde denemen nasıl olmuştu canım. Ve diğer kızında bende kız için uğraşıyorum.
Teşekürler inşallah hepimizin gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin Rabbim. Ben ilk kızımda tam olarak bilemiyorum ama ikincide adetimden başlayarak 13.ve 14. gün ilişki oldu benim yumurtlama günüm 16 17. günlerdi büyük ihtimalle çalıştığım için o ay düşünmüyordum 2 ay sonra tatile girince düşünürüz diyorduk ama bir kere korunmadik onda da oldu.Kizim bizi istedi gelmek istedi biz de çok şaşırdık sevindik şimdi 18 aylık.Diger kızımda bir kaç ay istedik sonra olmuştu diyeceğim nasip herşey nasipten öte yol yok.takibi
Canım ben ilk kızımda adetten sonra sık ilişki olmuştu bunda da ovulasyon kullandım pik yaptığında deneme oldu 12 saat sonra çatlama oldu ama çatlama olduktan sonra da iki gün ilişki oldu yani yine şık olmuş oldu aslinda ben biraz şansa bırakmıştım hayırlısıysa erkek çocuk olur diye düşünmüştüm hayırlısı böyleymiş demek ki
Teşekürler inşallah hepimizin gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin Rabbim. Ben ilk kızımda tam olarak bilemiyorum ama ikincide adetimden başlayarak 13.ve 14. gün ilişki oldu benim yumurtlama günüm 16 17. günlerdi büyük ihtimalle çalıştığım için o ay düşünmüyordum 2 ay sonra tatile girince düşünürüz diyorduk ama bir kere korunmadik onda da oldu.Kizim bizi istedi gelmek istedi biz de çok şaşırdık sevindik şimdi 18 aylık.Diger kızımda bir kaç ay istedik sonra olmuştu diyeceğim nasip herşey nasipten öte yol yok.
Tabili anlatırım canım . İlk oğlumda yumurtlama günü tek ilişki ile oldu canım . İkinci oğlumdada hem yumurtlama olduğu gün hemde yumurta çatlayınca oldu canım . Yani birkaö gün öncedi değil direkt yumurtlama günü öneriliyor zaten erkek bebekte.
Yani tam olarak o yumurtanın catladigi günü bulmak gerekiyor o zaman.Ya da çatlamaya en yakın zamanda.Duyduguma göre yumurtlamadan 12 saat sonra da kız bebek için uygun ortam olusuyormus sanki yine burda okumuştum.İnşallah gönlümdekidir canım . Yani pik olduğunda ve sonrasında 2 gün ilişki oldu toplam 3 gün . Belkide erkektir canım kesinleşmiş değil sağlıkla büyüsün bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah.
Amin canım tüm evlatlarımızı allah bağışlasın inşallah. Yani yunurtlamadan 2-3 gün önce olmuş ilişki bende öyle yapmaya çalışıyorum yunurtlamaya 2 gün kala burakmaya çalışıyorum.
Tabili anlatırım canım . İlk oğlumda yumurtlama günü tek ilişki ile oldu canım . İkinci oğlumdada hem yumurtlama olduğu gün hemde yumurta çatlayınca oldu canım . Yani birkaö gün öncedi değil direkt yumurtlama günü öneriliyor zaten erkek bebekte.
Evet canım çatlamadan 12 saat sonra kız bebek için ortam uygun oluyor o yüzden yumurtan çabuk çatlıyorsa pikken eğer çatlaması uzun sürüyorsa çatladığınzaman çok vakit kaybetmeden ilk 6 saat içinde ilişki öneriliyor.Yani tam olarak o yumurtanın catladigi günü bulmak gerekiyor o zaman.Ya da çatlamaya en yakın zamanda.Duyduguma göre yumurtlamadan 12 saat sonra da kız bebek için uygun ortam olusuyormus sanki yine burda okumuştum.
O zaman önce yumurtamin durumunu anlamam lazım testlerle yumurtlama günü pik zamaninini vsEvet canım çatlamadan 12 saat sonra kız bebek için ortam uygun oluyor o yüzden yumurtan çabuk çatlıyorsa pikken eğer çatlaması uzun sürüyorsa çatladığınzaman çok vakit kaybetmeden ilk 6 saat içinde ilişki öneriliyor.
Evet canım bebek düşünmeden bir kaç ay önceden başla takibe eğer yakalarsn değerlendir en azından kaç saat pik kalıyor kaç saate çatlıyro anlarsınO zaman önce yumurtamin durumunu anlamam lazım testlerle yumurtlama günü pik zamaninini vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?