- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.021
Bak bu pik konusunu yeni öğrendim ve pikte kalma konusu iyi olduEvet canım bebek düşünmeden bir kaç ay önceden başla takibe eğer yakalarsn değerlendir en azından kaç saat pik kalıyor kaç saate çatlıyro anlarsın
Çok iyi düşünmüşsün canım . Peki bu karaciğer safra kesesi temixliği nasıl oluyor . Hacamat işe yarıyormu cidden .Nasip olursa bu yaz bir geçsin de emzirme dönemim de biterse genel bir toksinlerden arınma ve safra karaciğer temizliği ile hacamat tedavisi yapmayı düşünüyorum öncelikle.Hem spor destekli olursa kilo da veririm sağlıklı bir şekilde.Sonra da bebek düşünme vs işlerine girmeden 3 ay önce bir kendimi kontrol ederim testlerle.Akabinde diyet sonra yavaş yavaş hazırlık.
Tam ben de bilmiyorum hiç yapmadım ama yapan arkadaşlar var her kez ömründe bir defa da olsa yaptırmalıymis sebze meyve suyu ve zeytinyağı içerek ve 3 gün oruçla yani sadece sıvıyla beslenerek yapılıyor.Benim gebelik ilk 4 ay kusmakla geçiyor sanırım bünyede biraz fazla toksin var aslında çok hazır gıda yemem ama tatlıyı ünlü şeyleri severim.Seker de zararlı malum.Tabi önce bir sağlık sistemi salgının normale dönmesi lazım yani seneye bunları yaparım.Hacamat da kandaki pıhtı ve pis maddeleri atıyor canimÇok iyi düşünmüşsün canım . Peki bu karaciğer safra kesesi temixliği nasıl oluyor . Hacamat işe yarıyormu cidden .
Evet pik canım Bugünü ve arkasından 4 3 günü değerlendir canım . Tabi cinsiyet ayrımın yoksa.Eki Görüntüle 2629867 kızlar testim pik mi
Canım kız bebek için mi deneme yapmıştın erkek bebek için mi. Nasıl oldu denemen bende kız bebek istiyoeum. Hayırlı olsun bebeğin .sağlıkla kucağına almanı dilerim.Arkadaşlar ben yavrumun kız olduğunu öğrendim.
Ai
Tam ben de bilmiyorum hiç yapmadım ama yapan arkadaşlar var her kez ömründe bir defa da olsa yaptırmalıymis sebze meyve suyu ve zeytinyağı içerek ve 3 gün oruçla yani sadece sıvıyla beslenerek yapılıyor.Benim gebelik ilk 4 ay kusmakla geçiyor sanırım bünyede biraz fazla toksin var aslında çok hazır gıda yemem ama tatlıyı ünlü şeyleri severim.Seker de zararlı malum.Tabi önce bir sağlık sistemi salgının normale dönmesi lazım yani seneye bunları yaparım.Hacamat da kandaki pıhtı ve pis maddeleri atıyor canim
Evet pik canım Bugünü ve arkasından 4 3 günü değerlendir canım . Tabi cinsiyet ayrımın yoksa.
[/QUOT bir kızım var allah nasip ederse bu erkek olsun istyz
Erkek istyr allah nasip ederseEvet pik canım Bugünü ve arkasından 4 3 günü değerlendir canım . Tabi cinsiyet ayrımın yoksa.
Çatlaması kaç saat sürüyor biliyormusun canım eğer uzun sürüyorsa çatladıktan sonra en geç 6 saat içinde tek ilişki olmalı ama kısa sürüyorsa pikken tek ilişki denemelisin . Şimdi 3-4 saate bir test yap canım at bize değerlensirelim. Birde ultra pik olmamış henüz testin . Altta benim testim var örnek koydum .Kızın da nasıl dı ilişki .bende kızım olsun istiyorum.Erkek istyr allah nasip ederse
Erkek için yapmıştık. Tam pik silinmeye başlayınca denemiştik. Kısmet yavruma kız kardeş gelecekmiş.Canım kız bebek için mi deneme yapmıştın erkek bebek için mi. Nasıl oldu denemen bende kız bebek istiyoeum. Hayırlı olsun bebeğin .sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Takvimine baktım da cnm 11 küsürlü haftadasin sanırım bu kadar erken nasıl emin olmuş doktorErkek için yapmıştık. Tam pik silinmeye başlayınca denemiştik. Kısmet yavruma kız kardeş gelecekmiş.
Canım bence cinsiyet tahmini için erken haftadasın içimden bir ses erkek diyor. İkinci oğluma bende senin gibi denemiştim . Tabi hayırlısı olsun hakkında sağlıkla gelsin bebeğin .Erkek için yapmıştık. Tam pik silinmeye başlayınca denemiştik. Kısmet yavruma kız kardeş gelecekmiş.
Bence de erken cnm kesin cinsiyet söylemek icin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versinCanım bence cinsiyet tahmini için erken haftadasın içimden bir ses erkek diyor. İkinci oğluma bende senin gibi denemiştim . Tabi hayırlısı olsun hakkında sağlıkla gelsin bebeğin .
Amin canım 12. Haftada ben iki oğlumuda öğrendim ama 12 . Haftada daha kız diyeni duymadık genelde 15 ten sonra söylüyorlar kızı.Bence de erken cnm kesin cinsiyet söylemek icin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?