Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
hazel chesterman phillips ve op doktor yılmaz salatanın kitaplarını aldım bu iki kitabın simi cocugunuz kız mı olsun erkek mi Rabbimden hayırlısını diliyorum Bizimki sadece bi araştırma gördüğüm kadarıyla arkadaşımız silikleşince yapmıs ama kız oldu sağlık olsunda kızı erkeği farketmez bizimki sadcee erkek bebek özlemi...

Erkek için yapmıştık. Tam pik silinmeye başlayınca denemiştik. Kısmet yavruma kız kardeş gelecekmiş.
Bencede erken sağlık olsun ama silikleşince oldu demiştiniz onun öncesinde karnonatlı su ile vajina yıkama ortamın ph yükselmesni ve esinize sert kahve yarım saat öncesinden bu tip uygulamaları kullandınız mı? Yoksa sadece pik silikleşince mi?

Testin pikken deneme yaptın birde bir daha test denedin mi peki pikken sonra çatlamış mı diye bazılarının piki 2 3 gün sürüyor

Aa demekki pik olduğunda yapılan ilişkide kızımız galip gelmiş rabbimden hayırlısı kız evlat cennet kokusudur maşAllah süprizde olabilir ama kordonun arkasına saklayanan küçük bir bezelye Bu tür olaylar var çok erken bir sonraki kontrolde daha net çıkar ortaya

Ben atlamış gibi olmayayım ama eski mesajlarına baktım ertesi sabah silinmiş testi cnm
Çok geç çatlamış yumurtaları çabuk çatlayanların oğlu oluyor genelde bence final erkekte bitiyor. Bol bol keçi boynuzu hemde aylar öncesinden sperm sayısı ve kalitesi için büyük rol oynuyor.

Senin erkek gibi geçiyor içimden cnm en baştan beri
İnşallah canım ben de öyle hissediyordum ama nub aşağı bakıyor deyince ümidim tükendi ne yalan soyliyim hayırlısı sağlıkla doğsun meleğim dediğim gibi ben tam zamanlama bulup tek yada iki ilişki yapmadım şansa da bıraktım biraz hayirliysa gelir beni bulur diye düşündüm

Bende şansa bırakıp iki ilişki yaptım

Çatlamış canim yumun bak çok güzel geneli aynı gün aynı saat denk geliyo adetinde bu saatlerde olur

Teşekkür ederim canım . İnşallah allahıms anada hayırlı erkek bir evlat nasip eder inşallah.

Çok geç çatlamış yumurtaları çabuk çatlayanların oğlu oluyor genelde bence final erkekte bitiyor. Bol bol keçi boynuzu hemde aylar öncesinden sperm sayısı ve kalitesi için büyük rol oynuyor.

Canım benim hep 1 günde çatlıyor yumurtam kız bebek için denem yapıyorum genelde 2.-2.5 gün önce deneme oluyor sence 1.5 gün çok öu riskli olur .

Oruclu iken şu tuketmediginden bu şekil çıkabilir sabahını baz al canim

Tamam canım sağol.
Çatlamış canim yumun bak çok güzel geneli aynı gün aynı saat denk geliyo adetinde bu saatlerde olur

Evet canım hep aynı sabah yumurtluyorum ertesi sabah çatlıyor. Geçen ay 13. Gün çatladı bu ay 14. Gün . Önümüzdeki ay inşallah 10-11 gün ilişki kesin yapıcam testin durumuna göre hatta belki 12. Sabah denerim. Sence 3.5 günle bu ay tutma şansı varmı.

Nasip Olabilir canim 4 günle kızına kalan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…