- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.041
Okuduğum kitapta olanlar
Bencede erken sağlık olsun ama silikleşince oldu demiştiniz onun öncesinde karnonatlı su ile vajina yıkama ortamın ph yükselmesni ve esinize sert kahve yarım saat öncesinden bu tip uygulamaları kullandınız mı? Yoksa sadece pik silikleşince mi?Erkek için yapmıştık. Tam pik silinmeye başlayınca denemiştik. Kısmet yavruma kız kardeş gelecekmiş.
Testin pikken deneme yaptın birde bir daha test denedin mi peki pikken sonra çatlamış mı diye bazılarının piki 2 3 gün sürüyorCanım ben ilk kızımda adetten sonra sık ilişki olmuştu bunda da ovulasyon kullandım pik yaptığında deneme oldu 12 saat sonra çatlama oldu ama çatlama olduktan sonra da iki gün ilişki oldu yani yine şık olmuş oldu aslinda ben biraz şansa bırakmıştım hayırlısıysa erkek çocuk olur diye düşünmüştüm hayırlısı böyleymiş demek ki
Ben atlamış gibi olmayayım amaTestin pikken deneme yaptın birde bir daha test denedin mi peki pikken sonra çatlamış mı diye bazılarının piki 2 3 gün sürüyor
Evet baktım canım ertesi sabah catlamistiTestin pikken deneme yaptın birde bir daha test denedin mi peki pikken sonra çatlamış mı diye bazılarının piki 2 3 gün sürüyor
Çok geç çatlamış yumurtaları çabuk çatlayanların oğlu oluyor genelde bence final erkekte bitiyor. Bol bol keçi boynuzu hemde aylar öncesinden sperm sayısı ve kalitesi için büyük rol oynuyor.Ben atlamış gibi olmayayım amaeski mesajlarına baktım ertesi sabah silinmiş testi cnm
Rica etsem 94 ün başını atarmısınOkuduğum kitapta olanlar
Keşke silikleşince ilişkiye girseydin gerçi takdiri ilahi derim bu arada cinsiyet için çok erken yaaa ne çabuk gelişti o haftalardaEvet baktım canım ertesi sabah catlamisti
Bana sadece nuba göre tahmin etti canım genital bölgeyi görmedim dediKeşke silikleşince ilişkiye girseydin gerçi takdiri ilahi derim bu arada cinsiyet için çok erken yaaa ne çabuk gelişti o haftalarda
Senin erkek gibi geçiyor içimden cnm en baştan beriBana sadece nuba göre tahmin etti canım genital bölgeyi görmedim dedi
İnşallah canım ben de öyle hissediyordum ama nub aşağı bakıyor deyince ümidim tükendi ne yalan soyliyim hayırlısı sağlıkla doğsun meleğim dediğim gibi ben tam zamanlama bulup tek yada iki ilişki yapmadım şansa da bıraktım biraz hayirliysa gelir beni bulur diye düşündümSenin erkek gibi geçiyor içimden cnm en baştan beri
Bende şansa bırakıp iki ilişki yaptımİnşallah canım ben de öyle hissediyordum ama nub aşağı bakıyor deyince ümidim tükendi ne yalan soyliyim hayırlısı sağlıkla doğsun meleğim dediğim gibi ben tam zamanlama bulup tek yada iki ilişki yapmadım şansa da bıraktım biraz hayirliysa gelir beni bulur diye düşündüm
Erkek canım inşanlahBana sadece nuba göre tahmin etti canım genital bölgeyi görmedim dedi
Oruclu iken şu tuketmediginden bu şekil çıkabilir sabahını baz al canim@CeymiceynElifAsel54 kızlar soldaki sabahki çatlamıştı sağdaki de şimdiki test saat 16:45 yine koyulaşmış çatlamamış mı acaba gerrçi ultra pik değil ama kafam karıştı
Çatlamış canim yumun bak çok güzel geneli aynı gün aynı saat denk geliyo adetinde bu saatlerde olurElifAsel54 @Ceymiceyn kızlar günaydın benim yumurta tam 1 günde çatlıyor. 11 de yaptım test çatladı . Geçen ay 13. Çatladı bu ay 14/Gün . Önünüzdeki ay mutlaka 10. Ve 11. Gün ilişki şart gibi .
Gözünüz aydın ALLAH tamamına erdirsinArkadaşlar ben yavrumun kız olduğunu öğrendim.
hazel chesterman phillips ve op doktor yılmaz salatanın kitaplarını aldım bu iki kitabın simi cocugunuz kız mı olsun erkek mi Rabbimden hayırlısını diliyorumBizimki sadece bi araştırma gördüğüm kadarıyla arkadaşımız silikleşince yapmıs ama kız oldu sağlık olsunda kızı erkeği farketmez bizimki sadcee erkek bebek özlemi...
Çok geç çatlamış yumurtaları çabuk çatlayanların oğlu oluyor genelde bence final erkekte bitiyor. Bol bol keçi boynuzu hemde aylar öncesinden sperm sayısı ve kalitesi için büyük rol oynuyor.
Oruclu iken şu tuketmediginden bu şekil çıkabilir sabahını baz al canim
Çatlamış canim yumun bak çok güzel geneli aynı gün aynı saat denk geliyo adetinde bu saatlerde olur
Nasip Olabilir canim 4 günle kızına kalan varTeşekkür ederim canım . İnşallah allahıms anada hayırlı erkek bir evlat nasip eder inşallah.
Canım benim hep 1 günde çatlıyor yumurtam kız bebek için denem yapıyorum genelde 2.-2.5 gün önce deneme oluyor sence 1.5 gün çok öu riskli olur .
Tamam canım sağol.
Evet canım hep aynı sabah yumurtluyorum ertesi sabah çatlıyor. Geçen ay 13. Gün çatladı bu ay 14. Gün . Önümüzdeki ay inşallah 10-11 gün ilişki kesin yapıcam testin durumuna göre hatta belki 12. Sabah denerim. Sence 3.5 günle bu ay tutma şansı varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?