Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım nubu paralel olup oğlu olan da oluyor
Bekle bakalım belli olmaz

Bence de gerek yok canım ama senin testin çok koyu pikti bence yumurtan ya gece ya da sabaha karşı çatlamış saat 11 de bu halde testte çıkabilmesi için en azından 5 saat geçmesi lazım bence
3 gün önce denemiş oldun tutar hayırlısıyla

Zaten tanımaya çalışıyorum geçen ay 3-4 saatte çatladı bu ay bakalım. Şuan deneme yapmayacağım zaten ama bu pulları tam anlamıyorum o yüzden buraya atıp fikir almak istiyorum. Kızıma tek ilişkiyle hamile kaldim ama testten felan haberim yoktu büyük ihtimalle geç çatlamış yumurtam

Nasip Olabilir canim 4 günle kızına kalan var

İnşallah canımm teşekkür ederim yardımcı olduğun için

İnşallah canım çok teşekkür ederim yardımların için

Teşekkür ederim canım .

Hayirli aksamlar hanimlar... bu benim gebelik testim sizce var mi? Bakabilir msnz? Yani nasil deyim 2 mayistan beri test yapiyordum ama hic cikmadi megerse ramazanda sabahki idrar yani normal onceki gibi olmiyor. Bende bugin iftar Dan once baktim ama cok umit etmedigim icin sonra bakarim diye biraktim. Iftardan sonra baktim yani 3 saat sonra 2.cizgi cok az belirmis. Sizce gecerli mi bu durumda?

Eklentiler

• 79AAEC13-567A-4920-B5E4-BC1C51CA07F1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 55
Deneme nin kacinci gunu bugun cnm

Bugin adet ol am gerekti olmadim. Ama psikolojik olabilir yada oructan da olabilir dedim. Normalde cok duzenli adet olurum.

Cizgi var evet ama ustunden cok zaman gecmis o dusundurdu beni biraz ,testin varsa eger yarin yada sonra ki bi daha yap. Ama bence hamilelik var
Evet bende cok ikilimde kaldim testim baya bekledigi icin... yarin devil de ondan sonraki gun yapmaya dusunuyorum inshallah...

Genelde catlamadan 14 gun sonra adet olunur diyorlar cnm ama bilemedim vardir insallah
Evet benim adet dongum tam taminda 29. Gunde adet oluyor. Bu ay yumurtalamam adetin 18 gunde oldu. Testile de ultrasonla da takip yapilmisti hatirlarsaniz... umtrasondaki doktor bu ay yumurtalama olmadi demisti cunku corpus luteum olumamis demisti. Ama Ben sanki yumurtalama oldugunu hissetmistim. Hayirlisi...

Evet hatirliyorum canim cokta guvenmemek lazim demek hayirlisi olsun guzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…