- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.061
Canım nubu paralel olup oğlu olan da oluyorSelam kızlar nasılsınız ben ilk doktora gittiğimde buradan ultrason fotosu paylaşmıştım ramziye göre erkekti ama geçen 11+1de gittiğimde nasıl bu aşağıya bakıyor dedi doktorum kız olabilir dedi iki gündür de rüyamda domates ve patlıcan görüyorum sanırım benim ikinci kızım geliyor
12 haftayı geçiyordum bana doktor yarim saat baktı kız dedi emin olamadı 11 hafta da sizin doktor nasıl emin oldu hayretBana sadece nuba göre tahmin etti canım genital bölgeyi görmedim dedi
Allah bağışlasın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar ben yavrumun kız olduğunu öğrendim.
Bence de gerek yok canım ama senin testin çok koyu pikti bence yumurtan ya gece ya da sabaha karşı çatlamış saat 11 de bu halde testte çıkabilmesi için en azından 5 saat geçmesi lazım bence@Semra54 veiwashereonce kızlar sabah yumurta çatladı artık test yapmama gerek yok sanırım . 3.5 gün önce ilişki oldu ilişki sanırım bu ay biraz düşük ihtimal. Hayırlısı olsun allahtan .
Canım nub zaten genital bölgeBana sadece nuba göre tahmin etti canım genital bölgeyi görmedim dedi
Zaten tanımaya çalışıyorum geçen ay 3-4 saatte çatladı bu ay bakalım. Şuan deneme yapmayacağım zaten ama bu pulları tam anlamıyorum o yüzden buraya atıp fikir almak istiyorum. Kızıma tek ilişkiyle hamile kaldim ama testten felan haberim yoktu büyük ihtimalle geç çatlamış yumurtamÇatlaması kaç saat sürüyor biliyormusun canım eğer uzun sürüyorsa çatladıktan sonra en geç 6 saat içinde tek ilişki olmalı ama kısa sürüyorsa pikken tek ilişki denemelisin . Şimdi 3-4 saate bir test yap canım at bize değerlensirelim. Birde ultra pik olmamış henüz testin . Altta benim testim var örnek koydum .Kızın da nasıl dı ilişki .bende kızım olsun istiyorum.
Nasip Olabilir canim 4 günle kızına kalan var
Bence de gerek yok canım ama senin testin çok koyu pikti bence yumurtan ya gece ya da sabaha karşı çatlamış saat 11 de bu halde testte çıkabilmesi için en azından 5 saat geçmesi lazım bence
3 gün önce denemiş oldun tutar hayırlısıyla
Zaten tanımaya çalışıyorum geçen ay 3-4 saatte çatladı bu ay bakalım. Şuan deneme yapmayacağım zaten ama bu pulları tam anlamıyorum o yüzden buraya atıp fikir almak istiyorum. Kızıma tek ilişkiyle hamile kaldim ama testten felan haberim yoktu büyük ihtimalle geç çatlamış yumurtam
Deneme nin kacinci gunu bugun cnmHayirli aksamlar hanimlar... bu benim gebelik testim sizce var mi? Bakabilir msnz? Yani nasil deyim 2 mayistan beri test yapiyordum ama hic cikmadi megerse ramazanda sabahki idrar yani normal onceki gibi olmiyor. Bende bugin iftar Dan once baktim ama cok umit etmedigim icin sonra bakarim diye biraktim. Iftardan sonra baktim yani 3 saat sonra 2.cizgi cok az belirmis. Sizce gecerli mi bu durumda?
12. Gun canim.Deneme nin kacinci gunu bugun cnm
Cizgi var evet ama ustunden cok zaman gecmis o dusundurdu beni biraz ,testin varsa eger yarin yada sonra ki bi daha yap. Ama bence hamilelik var12. Gun canim.
Genelde catlamadan 14 gun sonra adet olunur diyorlar cnm ama bilemedim vardir insallahBugin adet ol am gerekti olmadim. Ama psikolojik olabilir yada oructan da olabilir dedim. Normalde cok duzenli adet olurum.
Evet bende cok ikilimde kaldim testim baya bekledigi icin... yarin devil de ondan sonraki gun yapmaya dusunuyorum inshallah...Cizgi var evet ama ustunden cok zaman gecmis o dusundurdu beni biraz ,testin varsa eger yarin yada sonra ki bi daha yap. Ama bence hamilelik var
Insallah cnm gonlune gore olsunEvet bende cok ikilimde kaldim testim baya bekledigi icin... yarin devil de ondan sonraki gun yapmaya dusunuyorum inshallah...
Hayırlı olsun canım ne zaman ları değerlendirdinArkadaşlar ben yavrumun kız olduğunu öğrendim.
Evet benim adet dongum tam taminda 29. Gunde adet oluyor. Bu ay yumurtalamam adetin 18 gunde oldu. Testile de ultrasonla da takip yapilmisti hatirlarsaniz... umtrasondaki doktor bu ay yumurtalama olmadi demisti cunku corpus luteum olumamis demisti. Ama Ben sanki yumurtalama oldugunu hissetmistim. Hayirlisi...Genelde catlamadan 14 gun sonra adet olunur diyorlar cnm ama bilemedim vardir insallah
Evet hatirliyorum canim cokta guvenmemek lazim demek hayirlisi olsun guzel haberlerle gelEvet benim adet dongum tam taminda 29. Gunde adet oluyor. Bu ay yumurtalamam adetin 18 gunde oldu. Testile de ultrasonla da takip yapilmisti hatirlarsaniz... umtrasondaki doktor bu ay yumurtalama olmadi demisti cunku corpus luteum olumamis demisti. Ama Ben sanki yumurtalama oldugunu hissetmistim. Hayirlisi...
Inshallah canim. Herkesin gonlundekini hayirlisiyla eylesinInsallah cnm gonlune gore olsun
Aminn canimInshallah canim. Herkesin gonlundekini hayirlisiyla eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?