Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yani onbirinci haftada aşağı bakıyorsa kesin midir sence canım yoksa onbeşinci haftada gittiğimde bir sürprizle karşılaşabilir miyim
Canım nub topiğinde görmüştüm çok bariz belli kız nubuydu
Ama ilerleyen haftalarda oğlan olduğu ortaya çıktı
Daha çok erken değişebilir
İnşaAllah hayırlısıyla gönlündekini duyarsın

1.fotoyu dün gece saat 22.35te cektim sabah 8de uyandım ilk idrarımı yaptım kahvaltımı ettim sıvı aldım 11.35te ilk testi yaptım bu ay yumurtlamayı kaçırmısım gec basladım çünkü keşke dün gece kaçırmasaymısım..

Eklentiler

• A2F7817E-9328-4075-AFA0-E2D52EFF9630.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 41C6DA43-CE87-4DA9-A795-F2F57A25A8D3.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 45
Bir daha testi tekrarlıycam ama belkide 2saat geçti öyle yaptım testi 3-4saat bekliyeyim cunku 23nisan regl oldum 1.günden saymaya başlarsak eğer bugun daha 13günü

Bir daha testi tekrarlıycam ama belkide 2saat geçti öyle yaptım testi 3-4saat bekliyeyim cunku 23nisan regl oldum 1.günden saymaya başlarsak eğer bugun daha 13.günü

Bir daha testi tekrarlıycam ama belkide 2saat geçti öyle yaptım testi 3-4saat bekliyeyim cunku 23nisan regl oldum 1.günden saymaya başlarsak eğer bugun daha 13günü
Ne kadar sivi aldim jane. Sabahki idrardan sonra bir bardak su icmek lazim baskada bisey icmemelisin. Evet en az 3 saat beklemek

Ortadaki dün gece 10.30 silinen de bu gün öğlen 12.00 da ama bu arada niyetliyim etkiler mi bilmiyorum ilk idrarla yapmadim
Benim bildigim her test yapmak icin idrardan sonra bir bardak su icmeli. Ama malum su an Ramazan durum farkli. Ramazanda nasil takip edilir bilemedim ki canim... bilen biri anlatir inshalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…