- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.081
Yani onbirinci haftada aşağı bakıyorsa kesin midir sence canım yoksa onbeşinci haftada gittiğimde bir sürprizle karşılaşabilir miyimCanım nub zaten genital bölge
Açılı ve yukarı büyüyünce erkek
Paralel olup içe çekilmeye başlayınca kız oluyor
Canım nub topiğinde görmüştüm çok bariz belli kız nubuyduYani onbirinci haftada aşağı bakıyorsa kesin midir sence canım yoksa onbeşinci haftada gittiğimde bir sürprizle karşılaşabilir miyim
Ne kadar sivi aldim jane. Sabahki idrardan sonra bir bardak su icmek lazim baskada bisey icmemelisin. Evet en az 3 saat beklemekBir daha testi tekrarlıycam ama belkide 2saat geçti öyle yaptım testi 3-4saat bekliyeyim cunku 23nisan regl oldum 1.günden saymaya başlarsak eğer bugun daha 13günü
Ortada ki cnmEki Görüntüle 2630245 kızlar hangisi pik olmus
Ortadaki pik olmus. Ama hemen siliklemis. Yoksa aradan cok mu zaman gecti.Eki Görüntüle 2630245 kızlar hangisi pik olmus
Ortadaki dün gece 10.30 silinen de bu gün öğlen 12.00 da ama bu arada niyetliyim etkiler mi bilmiyorum ilk idrarla yapmadimOrtadaki pik olmus. Ama hemen siliklemis. Yoksa aradan cok mu zaman gecti.
Benim bildigim her test yapmak icin idrardan sonra bir bardak su icmeli. Ama malum su an Ramazan durum farkli. Ramazanda nasil takip edilir bilemedim ki canim... bilen biri anlatir inshallaOrtadaki dün gece 10.30 silinen de bu gün öğlen 12.00 da ama bu arada niyetliyim etkiler mi bilmiyorum ilk idrarla yapmadim
Teşekkür ederim yorumun için artık gelecek ay yine takip ederimBenim bildigim her test yapmak icin idrardan sonra bir bardak su icmeli. Ama malum su an Ramazan durum farkli. Ramazanda nasil takip edilir bilemedim ki canim... bilen biri anlatir inshalla
Bu iki teste göre çatlamış gibi1.fotoyu dün gece saat 22.35te cektim sabah 8de uyandım ilk idrarımı yaptım kahvaltımı ettim sıvı aldım 11.35te ilk testi yaptım bu ay yumurtlamayı kaçırmısım gec basladım çünkü keşke dün gece kaçırmasaymısım..
OrtadakiEki Görüntüle 2630245 kızlar hangisi pik olmus
Çatlamış canım
Canım skull teorisine göre resim atmıştım sana o konuda cevap vermedinHayırlı olsun canım ne zaman ları değerlendirdin
Çatlamış canim
Aaaa özelden atsana canımCanım skull teorisine göre resim atmıştım sana o konuda cevap vermedin
Çatlamış canım
Teşekkür ederim kızlarÇatlamış canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?