Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kaçırmışım kızlar bir sonraki aya kaldı Rabbim kısmet ederse Hayırlısı olsun..bir öncekine göre hayalet çizgi olmuş

Eklentiler

• 05166285-C41E-4711-9A92-DCE4BF11F206.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar Japon takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz instegramdaki arzumla cinsiyet sayfası var bu na göre hesaplama yapıyor sanırım

Arzum ne kadar ücret istiyor baktıran var mı doğru çıkan ya da hiç inanasım gelmiyor ama

Kızlar Japon takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz instegramdaki arzumla cinsiyet sayfası var bu na göre hesaplama yapıyor sanırım
Sen sordun mu canım arzum a bence ona göre yapılıda ondan da faydalanıyor olabilir o kız erkek günleri veriyormuş benim iki oğlum da da tuttu ayrıca o takvim ama tatbiki inanmıyorum tek gerçeğin nasip yazgı kader olduğuna eminim bol bol dua inşallah hepimizin. Gönlündekileri hayırlı kılar Rabbim

Ne takvimi canım benim ben şimdi sorsam bilir mi acaba

Bana %75 kadar kız dedi canım ama japon takvimine göre benimki %86 erkek

Kaçırmışım kızlar bir sonraki aya kaldı Rabbim kısmet ederse Hayırlısı olsun..bir öncekine göre hayalet çizgi olmuş
Muhtemelen dün çatlamış canım ya dün yumuryladın ya 12. Günde önimüzdeki ay 8. Günden başla ovu testine .
Hamile kalmış olabilirsin canım
Hamile kalınca silinme daha yavaş oluyor

Ayyy inşallah canım hayırlısıyla beklemedeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…