- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.101
Hamile kalmış olabilirsin canım
Sen sordun mu canım arzum a bence ona göre yapılıda ondan da faydalanıyor olabilir o kız erkek günleri veriyormuş benim iki oğlum da da tuttu ayrıca o takvim ama tatbiki inanmıyorum tek gerçeğin nasip yazgı kader olduğuna eminim bol bol dua inşallah hepimizin. Gönlündekileri hayırlı kılar RabbimKızlar Japon takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz instegramdaki arzumla cinsiyet sayfası var bu na göre hesaplama yapıyor sanırım
Burada bir arkadaş hesaplatmisti ama bilemedi canım hem de %86 erkek demişti kızı geliyor onun zaten kız istiyorduArzum ne kadar ücret istiyor baktıran var mı doğru çıkan ya da hiç inanasım gelmiyor ama
Ne takvimi canım benim ben şimdi sorsam bilir mi acabaSen sordun mu canım arzum a bence ona göre yapılıda ondan da faydalanıyor olabilir o kız erkek günleri veriyormuş benim iki oğlum da da tuttu ayrıca o takvim ama tatbiki inanmıyorum tek gerçeğin nasip yazgı kader olduğuna eminim bol bol dua inşallah hepimizin. Gönlündekileri hayırlı kılar Rabbim
Bana %75 kadar kız dedi canımSen sordun mu canım arzum a bence ona göre yapılıda ondan da faydalanıyor olabilir o kız erkek günleri veriyormuş benim iki oğlum da da tuttu ayrıca o takvim ama tatbiki inanmıyorum tek gerçeğin nasip yazgı kader olduğuna eminim bol bol dua inşallah hepimizin. Gönlündekileri hayırlı kılar Rabbim
Tahmin yürütüyor o zmanBurada bir arkadaş hesaplatmisti ama bilemedi canım hem de %86 erkek demişti kızı geliyor onun zaten kız istiyordu
Sen sorsan bilir canım. On TL ye bakıyo tahmine sanırımNe takvimi canım benim ben şimdi sorsam bilir mi acaba
Bilmiyorum canım dedigim gibi burdan bir arkadasinkini bilemediNe takvimi canım benim ben şimdi sorsam bilir mi acaba
Tabi doğru mu yanlış mı bilir bilemedimTahmin yürütüyor o zman
Aaa bakalım hangisi olacak doktor tahmin de bulundu mu sanaBana %75 kadar kız dedi canımama japon takvimine göre benimki %86 erkek
Bende dedim ne kadar ama galiba sormayacm en iyisini Allah sonrada doktorlar biliyorSen sorsan bilir canım. On TL ye bakıyo tahmine sanırım
Aynen canım az kalmış sabırla duayla bekle hayırlı evlat olsun ötesi boşBende dedim ne kadar ama galiba sormayacm en iyisini Allah sonrada doktorlar biliyor❤
Bendede japon takvimi %66 erkek diyor ama ben hiç birşeye inanmıyorum böyle bir huyum var Bir tek şu ovulasyon beni fethettiBana %75 kadar kız dedi canımama japon takvimine göre benimki %86 erkek
Kız bebk için ovulasyona 3/4 gün kala kadar sık ilişki tavsiye ediyorumAynen canım az kalmış sabırla duayla bekle hayırlı evlat olsun ötesi boş
Muhtemelen dün çatlamış canım ya dün yumuryladın ya 12. Günde önimüzdeki ay 8. Günden başla ovu testine .Kaçırmışım kızlar bir sonraki aya kaldıRabbim kısmet ederse Hayırlısı olsun..bir öncekine göre hayalet çizgi olmuş
Hamile kalmış olabilirsin canım
Hamile kalınca silinme daha yavaş oluyor
Evet nubu kıza benziyor Parelel dedi ama kesin değil birşey görmedim dediAaa bakalım hangisi olacak doktor tahmin de bulundu mu sana
Hayırlı evlat olsun sonucu mutlaka yaz cnmEvet nubu kıza benziyor Parelel dedi ama kesin değil birşey görmedim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?