- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.121
Sen ne zaman ları değerlendirdinEvet nubu kıza benziyor Parelel dedi ama kesin değil birşey görmedim dedi
Amin n evet Can m öğrenci nce yazicam hemenHayırlı evlat olsun sonucu mutlaka yaz cnm
Ben pik olduğunda ve ardından iki gün daha değerlendirdim çan m ilk ilişkiden on saat sonra filan çatladıSen ne zaman ları değerlendirdin
Canım resim verdi mi?Evet nubu kıza benziyor Parelel dedi ama kesin değil birşey görmedim dedi
Evet canım atmıştım buraya ama bir daha ekliyimCanım resim verdi mi?
Bir de birkac haftadır yüzümde ve vücudumda sivilceler vardı bayaaaa şimdi yavaş yavaş düzeliyor bu da kız belirtisi sanırımCanım resim verdi mi?
Bendede var ya umarım tam tersidirBir de birkac haftadır yüzümde ve vücudumda sivilceler vardı bayaaaa şimdi yavaş yavaş düzeliyor bu da kız belirtisi sanırım
İnşallah canım sen nezaman ogrenicen cinsiyetiBendede var ya umarım tam tersidir
Bir de kizindaki belirtilerle aradaki fark ne Can meselaBendede var ya umarım tam tersidir
Canım 4 yıl önceydi tam hatırlamıyorum bir kızımda sivilce çıktı digerinde hiç bişey çıkmadı ama ben cinsiyete baglamıyorum bu işiBir de kizindaki belirtilerle aradaki fark ne Can mesela
Peki senin kızın dada oldu mu böyle bence bunlara inanma sivilce sag, sol kese yok sivri yok genişBir de kizindaki belirtilerle aradaki fark ne Can mesela
Canım sivilce benim oğluma hamileliğimde olmuştu sırtımda özellikleBir de birkac haftadır yüzümde ve vücudumda sivilceler vardı bayaaaa şimdi yavaş yavaş düzeliyor bu da kız belirtisi sanırım
Yok canım benim kızımda sivilce olmamıştı hiç aksine guzellesmistimPeki senin kızın dada oldu mu böyle bence bunlara inanma sivilce sag, sol kese yok sivri yok geniş
İnşallah canım iki hafta sonra ogrenicez bakalım hayırlısıCanım sivilce benim oğluma hamileliğimde olmuştu sırtımda özellikle
Bu arada bebeğin nubu paralel duruyor ama kafatası da erkek bebeği andırıyor
Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşAllah
Benimki ide kıza benziyor dediler ama benim bebiş çok küçük orda meselaa haftaya salı gidecem o zaman doktor yorumlar.İnşallah canım iki hafta sonra ogrenicez bakalım hayırlısınub sayfasındaki İkra Meyra da kafasını erkeğe benzetti
İnşallah sen de gonlundekini duyarsın sağlıkla kucağına alırsın canımBenimki ide kıza benziyor dediler ama benim bebiş çok küçük orda meselaa haftaya salı gidecem o zaman doktor yorumlar.
Önce saglıklı olsunlar gerisi allahınİnşallah sen de gonlundekini duyarsın sağlıkla kucağına alırsın canımsağlıkla doğsunlar da
Bilmiyorum nubuna baktı sanırım. Yanılma payı çok az dedi. Bakalım kısmet kızım çok sevindi bu işe.Takvimine baktım da cnm 11 küsürlü haftadasin sanırım bu kadar erken nasıl emin olmuş doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?