- 29 Mayıs 2019
- 75
- 157
- 43
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.141
Canım saat 4 te tekrarla testini ona göre yorum yaparızTestlerim
Tamam teşekkür ederimCanım saat 4 te tekrarla testini ona göre yorum yaparız
Dış gebelikten tüpüm ve yumurtalığım alındı iki aydır bu koyulupu yakalayamadım dış gebelikten sonra 28 30 arası oluyor adetAdetin kaçıncı gunu bugün kaç günde adet görüyorsun
Geçmiş olsun canim anca oturuyordur vücutta işlevler yerineDış gebelikten tüpüm ve yumurtalığım alındı iki aydır bu koyulupu yakalayamadım dış gebelikten sonra 28 30 arası oluyor adet
Teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasınGeçmiş olsun canim anca oturuyordur vücutta işlevler yerine
Aminn canimTeşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın
Karin sivriligine bende inanmiyom benm kizimdada karnim sivriydi. Ama suna inanirim kac kiside de fark etmjsimdir kiz cocuklarinda annenin bel kismi ve poposu buyuyo benmde oyleydi yaniBenim kızımda karnım çok sivriydi mesela bu yüzden pek inanmıyorum
Benimde karın şişliğine midemden itibaren başlıyor kızda yani karnım iki kızımda da yukarıdaydı bakalım erkekte nasıl olacakKarin sivriligine bende inanmiyom benm kizimdada karnim sivriydi. Ama suna inanirim kac kiside de fark etmjsimdir kiz cocuklarinda annenin bel kismi ve poposu buyuyo benmde oyleydi yani
Benim iki oğlum var ikisinde de popom büyümedi sadece sivri bir karnım vardı. Canım kızına nasıl hamile kalmıştın ilişki sıklığı nasıldı anlatırmısınKarin sivriligine bende inanmiyom benm kizimdada karnim sivriydi. Ama suna inanirim kac kiside de fark etmjsimdir kiz cocuklarinda annenin bel kismi ve poposu buyuyo benmde oyleydi yani
Canim benim 3 kizim var. 3de yumurtalamadan 2-3 gun tek iliskiyle hamile kaldim... bence adet bitimden calismaya basla test birak koyulayinca iliskiyi birak. yani biz gibi piki takibi etmene gerek kalmaz inshallah. canim senin oglanlarda hamilelik belirtileri nasildi bi anlatir msn? mie bulanti oldu mu?[/QUOTE]Benim iki oğlum var ikisinde de popom büyümedi sadece sivri bir karnım vardı. Canım kızına nasıl hamile kalmıştın ilişki sıklığı nasıldı anlatırmısın
Benim ilk günler çok koyuydu sonra açık renge döndü bence enfeksiyon dan benimki öyleydi ama bunun cinsiyetle alakası olmadığını düşünüyorum bu su içmene baglıKizlar Eski sen boyle bir msj buldum. Acaba dogrulik pay me kadar? Idrar rengi aciksa erkek, koyuysa kiz dio. Ama hangi haftalarda acaba
Resim eklemeyi unutmusim kizlar. Sabirin abla dioKizlar Eski sen boyle bir msj buldum. Acaba dogrulik pay me kadar? Idrar rengi aciksa erkek, koyuysa kiz dio. Ama hangi haftalarda acaba
[/QUOTE]Canim benim 3 kizim var. 3de yumurtalamadan 2-3 gun tek iliskiyle hamile kaldim... bence adet bitimden calismaya basla test birak koyulayinca iliskiyi birak. yani biz gibi piki takibi etmene gerek kalmaz inshallah. canim senin oglanlarda hamilelik belirtileri nasildi bi anlatir msn? mie bulanti oldu mu?
Yumurtlamadan iki gün önce 2 ilişki olmuş biri korunmuş diğeri korunmamış dimi doğru anladım. Hayırlı olsun arkadaşına canım darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.
Yok toplam da 3 2 korunmalı tek korunmasiz yumdan 2 gün önceÇok teşekkür ederim canım . Bende şimdi senin dediğin gibi deniyorum bu ay yumurtlamadan 3 gün önce bıtaktım beklemedeyiö canım. Canım iki oğlumda da kusmadım çok aşırı bulantım olmadı hafifti.Birinde ekşi çok yedim diğerinde tatlı ikiside farklıydı.
Yumurtlamadan iki gün önce 2 ilişki olmuş biri korunmuş diğeri korunmamış dimi doğru anladım. Hayırlı olsun arkadaşına canım darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.
Aynı günmü Yani yumdan 2 gün önce mi 3 ilişki canım anlamadım ben şimdiYok toplam da 3 2 korunmalı tek korunmasiz yumdan 2 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?