Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Karin sivriligine bende inanmiyom benm kizimdada karnim sivriydi. Ama suna inanirim kac kiside de fark etmjsimdir kiz cocuklarinda annenin bel kismi ve poposu buyuyo benmde oyleydi yani
Benimde karın şişliğine midemden itibaren başlıyor kızda yani karnım iki kızımda da yukarıdaydı bakalım erkekte nasıl olacak

Karin sivriligine bende inanmiyom benm kizimdada karnim sivriydi. Ama suna inanirim kac kiside de fark etmjsimdir kiz cocuklarinda annenin bel kismi ve poposu buyuyo benmde oyleydi yani
Benim iki oğlum var ikisinde de popom büyümedi sadece sivri bir karnım vardı. Canım kızına nasıl hamile kalmıştın ilişki sıklığı nasıldı anlatırmısın

Benim iki oğlum var ikisinde de popom büyümedi sadece sivri bir karnım vardı. Canım kızına nasıl hamile kalmıştın ilişki sıklığı nasıldı anlatırmısın
Canim benim 3 kizim var. 3de yumurtalamadan 2-3 gun tek iliskiyle hamile kaldim... bence adet bitimden calismaya basla test birak koyulayinca iliskiyi birak. yani biz gibi piki takibi etmene gerek kalmaz inshallah. canim senin oglanlarda hamilelik belirtileri nasildi bi anlatir msn? mie bulanti oldu mu?[/QUOTE]

Kizlar Eski sen boyle bir msj buldum. Acaba dogrulik pay me kadar? Idrar rengi aciksa erkek, koyuysa kiz dio. Ama hangi haftalarda acaba
Benim ilk günler çok koyuydu sonra açık renge döndü bence enfeksiyon dan benimki öyleydi ama bunun cinsiyetle alakası olmadığını düşünüyorum bu su içmene baglı

[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım . Bende şimdi senin dediğin gibi deniyorum bu ay yumurtlamadan 3 gün önce bıtaktım beklemedeyiö canım. Canım iki oğlumda da kusmadım çok aşırı bulantım olmadı hafifti.Birinde ekşi çok yedim diğerinde tatlı ikiside farklıydı.
S sakyuz canim bugün bir arkdasim kızı olacağını öğrendi yumdan 2 gün önce 2 korunmalı 1 tek korunmasiz
Yumurtlamadan iki gün önce 2 ilişki olmuş biri korunmuş diğeri korunmamış dimi doğru anladım. Hayırlı olsun arkadaşına canım darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim canım . Bende şimdi senin dediğin gibi deniyorum bu ay yumurtlamadan 3 gün önce bıtaktım beklemedeyiö canım. Canım iki oğlumda da kusmadım çok aşırı bulantım olmadı hafifti.Birinde ekşi çok yedim diğerinde tatlı ikiside farklıydı.

Yumurtlamadan iki gün önce 2 ilişki olmuş biri korunmuş diğeri korunmamış dimi doğru anladım. Hayırlı olsun arkadaşına canım darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.
[/QUOTE]
Yok toplam da 3 2 korunmalı tek korunmasiz yumdan 2 gün önce

Yok toplam da 3 2 korunmalı tek korunmasiz yumdan 2 gün önce
[/QUOTE]
Aynı günmü Yani yumdan 2 gün önce mi 3 ilişki canım anlamadım ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…