- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #57.061
Rabbim hayırlı olanı nasib etsin inşaAllah canımEvet canım bir kuzum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayırlı olanı nasib etsin inşaAllah canımEvet canım bir kuzum var
Yok canım doktor soledi bide lekelenmem olduNasil yani buyuk ihtimalle gebesin kan testimi yaptirdin cnm
Oluyor10. gun bugun kizlaar sizce nasil bi gelisme koyulasma oluyomu
Çok güzel gidiyor hadi hakkında hayırlısı10. gun bugun kizlaar sizce nasil bi gelisme koyulasma oluyomu
Ha pardon ben üsttekinş en son yaptın sandımmm. İlk yaptığım daha koyu. Son yaptığın daha silik Sen devam et hadi hayırlısı10. gun bugun kizlaar sizce nasil bi gelisme koyulasma oluyomu
Çok sağol Allah razı olsun Rabbim senin de gonlune gore versin inşaallahCanm okudum ben
rabbim dualarini kabul etsin niyetini hakkinda hayirli eylesin insallah
Allah razı olsun canım bi sıkıntım var onun icin canımBnde okurmda neye nıyet okucaz cnm
Tamm ozamn cnm.Allah razı olsun canım bi sıkıntım var onun icin canım
İnşaallah yasini serifi sefaatci olsun
Tm cnm devam edecm dahaDevam etmelisin daha koyulasma yok canım
Hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallh cnmYok canım doktor soledi bide lekelenmem oldu
Ins cnm sagolHa pardon ben üsttekinş en son yaptın sandımmm. İlk yaptığım daha koyu. Son yaptığın daha silik Sen devam et hadi hayırlısı
Ins cnm sagol[/ı QUOTE]
Canım en guzeli sabah 7 de idrarını yap geri yat 11 de kalk test yap bende uyku delisiyim bıraksalar 1 hafta çıkmam yataktan en guzeli benim dediğim gibi zorlansan bikacgun ama olsun koyulaşmaya başlamış kuru incirde ye 1 tane
Yaptin mi testi canımTamam olur cnm o zaman bu aksam alarm kurucam yarin sabah 7de uyanirim insallah inanin kizim ne uyuyo nede beni uyutuyo bu aralar uyku duzeni cok kotu bozulmus yani artik ne yapacagimi bilmiyom gece 3 4 gibi uyuyoz gunduzde oğlen uyanmak zorunda kaliyoz
Simdi yaptim cnm 7de kalktim ilk idrari yaptim simdi 2. Idrarla testi ysptim atiyorum size birazdanYaptin mi testi canım
Simdi yaptim cnm 7de kalktim ilk idrari yaptim simdi 2. Idrarla testi ysptim atiyorum size birazdan[/QU
Tamam inşaallah
Merhaba bende ovulasyonla hamile kaldım 2. Yapisimda hamile kaldım ilkde sürekli yaptım en iyi sonucu sabah 11 gibi alırsın günde 1 kere yap kafan kapısıdır yutube de birgebenin günlüğü diye bi bayan var onun videolarini izle çok faydası olur instegram sayfası var aynı isimle ordanda bakabilirsinizSimdi yaptim cnm 7de kalktim ilk idrari yaptim simdi 2. Idrarla testi ysptim atiyorum size birazdan
Hayirli olsun cnm benim ilk denemem ovulasyonla biliyorum ben taniyom onu yotubude bakiyom bazen gercektende bu sabah 11de yaptim oncekilerden daha koyu cikti inslh piki gorecegim az kaldiMerhaba bende ovulasyonla hamile kaldım 2. Yapisimda hamile kaldım ilkde sürekli yaptım en iyi sonucu sabah 11 gibi alırsın günde 1 kere yap kafan kapısıdır yutube de birgebenin günlüğü diye bi bayan var onun videolarini izle çok faydası olur instegram sayfası var aynı isimle ordanda bakabilirsiniz