- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.641
Üzülme canim ya insallah olurBen nugun yaptim negatif cikti cook uzuldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme canim ya insallah olurBen nugun yaptim negatif cikti cook uzuldum
Ayy hadi insallah piki gorecennHiç sıvı almadım beklerim ben
Onikinci gun iliskiden beri yaniKacinci günün 12 mi
İnsallahhh canimm yaÜzülme canim ya insallah olur
Hayirlisi olsun canim. Adete kadar bekle bakalim gene de belli olmazOnikinci gun iliskiden beri yani
Aynen benim kizimda adetim gecikti yapmistim negatif cikmisti kanda cikmistiHayirlisi olsun canim. Adete kadar bekle bakalim gene de belli olmaz
Başın sağolsun canım@suuuus 4716 canım iyiyim ananem vefat etti o yüzden pek giremedim doktora gitmişsin güzel şeyler duymuşsun umarım bu ay güzel olur herşey @Ceymiceyn tatlım şükür iyi diyelim iyi olalım heyecan var ama bi sakinlikte var Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah haftaya çarşamba randevum merakla bekliyorum @Cikoo canım nsl gidiyor tehliken var mı daha tekrar doktora gittin miarlo canım bence sen sabah içtiğin kahvelerin kurbanı oldun erken yumurtladığını düşünüyorum sıvıda çok etkilediği için iş yerinde yaptıkların yanlış sonuç verdi bence çünkü adet döngünde kısa diye hatırlıyorum K Khvekokusu20 iyi bilir ama sıvı çok etkiliyor pikken su içsen bile pik çıkıyo diyolar ama benim etkiliyor mesala 4de yaptığım test pikken 5 gibi bi çaybardağı çayla 7buçuk da yaptığım test resmen silinmişti tabi bu kadar silinme olmıycağı anormal geldiği için hiç sıvı almadan 11 gibi yaptığım test hala pikti
İnsallah canim insallahİnsallahhh canimm ya
İnsallah biliyorsun ne kadardır bekliyorumAyy hadi insallah piki gorecenn
Ben pek anlamiyorum canim arkadaslar yonlerdirdi beni de ama daha varr pikeİnsallah biliyorsun ne kadardır bekliyorum
Biliyorum canım benim seni takip ettimBen pek anlamiyorum canim arkadaslar yonlerdirdi beni de ama daha varr pike
Sımdı arkadaşların yorumunu bekliyorumBiliyorum canım benim seni takip ettim
Bende bekledimm oylee ikinci gunun Sonunda pik olduuİnsallah biliyorsun ne kadardır bekliyorum
Canim gülen de yapayım miYap ozaman sivi almadiysan
Hayir canim ona gerek yokCanim gülen de yapayım mi