- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.241
Fitil ne icin kullanılıyor acabaEwt canim fitil de kullandim esim e vitamini zinco ve adini unuttugum baska bi takviye almisti hangi taraftan yum oldugunu bilmiyorum canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitil ne icin kullanılıyor acabaEwt canim fitil de kullandim esim e vitamini zinco ve adini unuttugum baska bi takviye almisti hangi taraftan yum oldugunu bilmiyorum canim
Insallah canimcim allah razi olsun bel agrim kasiklarda sanci arada oluyo bide gaz sancim cok var bide en kotusu yogun akintim cok var cokİnşallah olmazsın inşallah olmazsın inşallah olmazsın![]()
Olsun olsunInsallah canimcim allah razi olsun bel agrim kasiklarda sanci arada oluyo bide gaz sancim cok var bide en kotusu yogun akintim cok var cok
alemsin yaa ne guzel diyon sen agzindan ball damliyo bal
Yani evet var gibi geliyo testi ilk yaptigimda pozitif gibi geldi aglamaya basladim ikinci t cizgisi koyuidi sonradan dagilmaya basladi boyle siliklestiSen çok stres yapıyorsun canım inşallah hamilesindir ben tam net göremedim sen silik çizgimi gördün
Inşallah varda geçmiştir diyelim öyleyseCanim bugun 37.. gunum benim bilemiyom artik bende
Gecti cnm ama emin olmak icin pzt kan verecemgeçtiğini bilmiyordum
Insalh canm oyledirInşallah varda geçmiştir diyelim öyleyse![]()
Hakkında hayırlısı olsun canımYani evet var gibi geliyo testi ilk yaptigimda pozitif gibi geldi aglamaya basladim ikinci t cizgisi koyuidi sonradan dagilmaya basladi boyle siliklesti
O zman inş vardır kız önce gelip sonra dağıldıysaYani evet var gibi geliyo testi ilk yaptigimda pozitif gibi geldi aglamaya basladim ikinci t cizgisi koyuidi sonradan dagilmaya basladi boyle siliklesti
Aminn insalah cnm ben bugunleri cok bekledimm cokHakkında hayırlısı olsun canım
YiNe de çok fazla kaptırma bence kendini derimAminn insalah cnm ben bugunleri cok bekledimm cok
Ins canm.nasip kismet artik bu ay bnm yum sagdaydi bnm sagdaki yum dollenmeye daha meyilli demekkiO zman inş vardır kız önce gelip sonra dağıldıysa
Bişi olmaz sağ sol fark etmiyorIns canm.nasip kismet artik bu ay bnm yum sagdaydi bnm sagdaki yum dollenmeye daha meyilli demekkisoldan hamile kalamiyom kizimda sagdaydi
Kaptirmiyom cnm cunku bi yanimda heyecan digerinde korku varYi
YiNe de çok fazla kaptırma bence kendini derim ☺
Aynen valla sabırsızlıkla bekliyorumKaptirmiyom cnm cunku bi yanimda heyecan digerinde korku var
Nedenki cnmBugün üzerimde bir halsizlik yorgunluk var anlıyamadım sürekli uyku halindeyim