• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    524
Tesekkur ederim canim cok saol. Evet normam Dogum 3. 650 gr dogdu yawrum sukur. Darisizi sizlerin basina sag salim kucagna al insallah canim.
Ay maşlalah paşaya. Rabbim onu ve kızlarını sana bağışlasın. Aynısından bizede nasip etsin 😁😊🤗

Kizlar size bisey sorcam icim icimi yiyor uzun zamandir bulantilarimdan dolayi evi temizliyemiyordum ve bugun gun boyu mutfagi temizledim dolaplar felan ve camasir suyu cok kullandim galiba ellerim alerji oldu butun camlari acmistim solumamak icin ama yinede cok korkuyorum bebege zarar verdim diye. sonucta surekli kullandigim bisey ama ilkdefa alerji yapti
Sorun olacağını sanmıyorum canım yaa bol bol temiz hava al. İçin rahat değilse de doktora git cnm

Merhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim var 🙈 hamileyimm ♥️ kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık🙏🙏 Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Gözün aydin canim insAllah gönlündeki olur 😊 Erkek bebek icin sen nasil bir yol izledin biraz anlatabilirmisin canim

Gözün aydin canim insAllah gönlündeki olur 😊 Erkek bebek icin sen nasil bir yol izledin biraz anlatabilirmisin canim
İnşallah canım cok sagol. Benim iki ilişki oldu catlamadan 3-4 saat önce ve 3-4 saat sonra oldu doktor takibi ile oldu canım :)

Merhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim var 🙈 hamileyimm ♥ kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık🙏🙏 Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsun tosuncugun olur ınsallh

Back
X