- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.921
Hadi bakalım inşallah erkek bebege işarettirİlk ikisinde yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım inşallah erkek bebege işarettirİlk ikisinde yok
Amin insallah arkadasim.İnsallah bizde de tutar:)
Amin canımGünaydın arkadaşlar, kandiliniz mübarek olsun. Dualarınız benimle, dualarım sizinle olsun. İnsallah içimizdeki isteklerimiz hayırlısıyla olur.
Merhaba canim adetten sonra denemek istemenin sebebi nedirOylmi canım tskr ederimbnde adetten hemen sonra denerim şimdi zaten kızım küçük 9 aylık
biraz zaman sonra insallah
Amin cnm hayirli kandillerGünaydın arkadaşlar, kandiliniz mübarek olsun. Dualarınız benimle, dualarım sizinle olsun. İnsallah içimizdeki isteklerimiz hayırlısıyla olur.
Erkek olma şansı daha yüksek oluyor diye biliyorum tabi bu işler kısmet işiMerhaba canim adetten sonra denemek istemenin sebebi nedir
Bende adet bitimi denemek istiyorum canim ondan sordum. InsAllah erkek bebeklerimiz olurErkek olma şansı daha yüksek oluyor diye biliyorum tabi bu işler kısmet işi![]()
İnşallah canım bn şimdi hemen değil kızım daha 10 aylık kızım 16 aylık olunca Allah kısmet ederse bir daha düşünüyorum beraber büyüsünler yoksa kıskançlık oluyoBende adet bitimi denemek istiyorum canim ondan sordum. InsAllah erkek bebeklerimiz olur
İnşallah olur canım hayırlı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama erkek olursa da iyi olurBende adet bitimi denemek istiyorum canim ondan sordum. InsAllah erkek bebeklerimiz olur
Aynen canim ama insan her iki meyveden de tatamak istiyor. InsAllah olur. Benim kizim 21 aylik ben haziran gibi denicem insAllah canim.İnşallah olur canım hayırlı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama erkek olursa da iyi olur![]()
Kızlar birbirimizi unutmayalım bu gece ismen dualarımızı edelim benim ismim Büşra![]()
Amin insallah hepimizin dileği kabul olurGecenin suyu hürmetine Rabbim bu grupta kim ne istiyorsa nasip etsin
AminGecenin suyu hürmetine Rabbim bu grupta kim ne istiyorsa nasip etsin