- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.581
K Khvekokusu20 Canım kopurdu ve hamilelik mi olmadi deneyenlerde yoksa köpürmedi hamilelik mi olduCanım onu denediler daha önce tutmayan çok oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K Khvekokusu20 Canım kopurdu ve hamilelik mi olmadi deneyenlerde yoksa köpürmedi hamilelik mi olduCanım onu denediler daha önce tutmayan çok oldu![]()
Her ikisi de oldu canımK Khvekokusu20 Canım kopurdu ve hamilelik mi olmadi deneyenlerde yoksa köpürmedi hamilelik mi oldu
13.gün dedin ama nasıl adet gecikiyor bu durumda yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra adet olursun senin yumurta ne zaman çatladı ondan itibaren sayacaksınBenim normalde adetimde geciktigi icin beklicem 1 hafta, olmazsa sonra gidip kan veririm. Varsa zaten bir haftaya garanti belli olur.
Köpürdüğünde oluyo bn okudum bi kac yerdeK Khvekokusu20 Canım kopurdu ve hamilelik mi olmadi deneyenlerde yoksa köpürmedi hamilelik mi oldu
Az önce yaptım meraktan :)) baya kopurdu ama tutmuyo diyosun.Her ikisi de oldu canım
Canım köpürecek kadar idrara gecse hormon testte de cıkardı benceAz önce yaptım meraktan :)) baya kopurdu ama tutmuyo diyosun.
Canim benim gecen ay 11 rinde adet oldum. Bi de illa 14 gun sonra olucak diye bisey yok bence stres falan etkileyip uzatabiliyo. Once ki ay 50 gun olmadim.13.gün dedin ama nasıl adet gecikiyor bu durumda yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra adet olursun senin yumurta ne zaman çatladı ondan itibaren sayacaksın
13.gün dedin ama nasıl adet gecikiyor bu durumda yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra adet olursun senin yumurta ne zaman çatladı ondan itibaren sayacaksın
Onceleride bir kacgun gecikirdi ama ilk deneme yaptigim ay 50 gun olmadim. Bu ayda bence yine bayagi sarkicak gibi duruyo.Deneme yapan arkadaşlar adetiniz gecikiyor mu sizinde
Stres cok etkiliyoDeneme yapan arkadaşlar adetiniz gecikiyor mu sizinde
Onceleride bir kacgun gecikirdi ama ilk deneme yaptigim ay 50 gun olmadim. Bu ayda bence yine bayagi sarkicak gibi duruyo.
Hayirlisi olsun ins hakkimizda.benim de öyle görünüyor 32 bugün
Hayirlisi olsun ins hakkimizda.
Amin amin insAmin Allahü teâlâ gonlumuzden geçeni hakkımızda hayırlı kilip nasip eylesin insAllah
Canim peki nasil bir yol izliyorsun? Yani test mi kullaniyorsun yoksa adet sonrasi miAmin Allahü teâlâ gonlumuzden geçeni hakkımızda hayırlı kilip nasip eylesin insAllah
Canim peki nasil bir yol izliyorsun? Yani test mi kullaniyorsun yoksa adet sonrasi mi
Kızlar benim de bu ay deneme oldu ama deneme demeye dilim varmıyor aslında yapmayacaktım çünkü.cinsel perhiz yok 25 saat falan yaniyumurtam çatlamamıştı sanırım ya da ne zaman çatladı bilmiyorum bile
Çünkü denemeden sonra annemlere gittik 2 gün yoktum takip yapamadım.Bugün 10. Gün test yaptım bayağı bekleyince gölge var yok gibi bişey çıktı ama sanmıyorum çünkü saatlerce bekleyince göründü.yarın sabah yine yapıcam test.Testlerim böyleydi akşam 7 gibi de ilişki oldu.