• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    524
İşte takip edemedim o yüzden bilemiyorum 😔 ama normalde hep 13. Gün sabah yumurtam çatlardı bu sefer geç yumurtladım. Her ay yeni bir huy çıkarıyor yumurtam 😂

Hayirlisiyla gönlünden geçen olsun insAllah valla benimde öyle 2 aydır geç yumurtluyom geç adet oluyorum görelim bi Mevlam neyler

te
Kızlar benim de bu ay deneme oldu ama deneme demeye dilim varmıyor aslında yapmayacaktım çünkü.cinsel perhiz yok 25 saat falan yani🙈 yumurtam çatlamamıştı sanırım ya da ne zaman çatladı bilmiyorum bile 🤦‍♀️ Çünkü denemeden sonra annemlere gittik 2 gün yoktum takip yapamadım.Bugün 10. Gün test yaptım bayağı bekleyince gölge var yok gibi bişey çıktı ama sanmıyorum çünkü saatlerce bekleyince göründü.yarın sabah yine yapıcam test.Testlerim böyleydi akşam 7 gibi de ilişki oldu.
testini atsana buraya merak ettim

te
testini atsana buraya merak ettim
Hayalet gibi Işık’ta bile zor görünüyor belki de hazırlıksız deneme olduğu için bana öyle görünüyodur 😬 yarın sabah tekrar yapıcam

Eklentiler

• 7DDE9646-5F54-405E-B51E-101258C30DE9.webp
    7DDE9646-5F54-405E-B51E-101258C30DE9.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 62
Back
X