- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.621
anladm.cnmHer ay adet olacağım zaman ki gibi göğüs ve kasık ağrısı ki adet olacağım zaman da oluyor Bu ağrılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladm.cnmHer ay adet olacağım zaman ki gibi göğüs ve kasık ağrısı ki adet olacağım zaman da oluyor Bu ağrılar
yarin sabah ilk idrarla testi tekrar yap cnm10. Canım
Öyle yapıcam canım zaten bu ilk idrar da değildi.yarin sabah ilk idrarla testi tekrar yap cnm
Çizgi var canım da test bozuk gibiYa fazla damlattım ondan yayıldı sanırım çizgi var gibi sanki ya da bana beynim oyun oynuyor bu ay hevesli değildim diye
Çizgi var canım da test bozuk gibi
Evet çok dağıldı net göretmeyince kaseti çıkarırken içine aktı bi de yanlışlıkla 7 damla damlattım belki de bozuktur bilemiyorum ki son 1 testim var onu da sabah ilk idrarla yaparım
Sen söyleyince dikkatli baktım da belki de orda yayılma olduğu için çizgi çıkmıştır test bozuk olabilir yaniÇizgi var canım da test bozuk gibi
Sabah yapayım canım ya kusurlu deneme olunca teste de heyecan olmuyobozuk olsa bile çizgi çıkmaz canım dağılır di sadece ilk idrar olmasada çıkar hele birde orcsan daha net çıkar şimdi yapsana testi![]()
Cinsel perhiz yok ne zaman çatladığını bilmiyorum bile heyecan yok yaniHadi bakalım inşallah pozitifi görürsün canım
Cinsel perhiz yok ne zaman çatladığını bilmiyorum bile heyecan yok yaniolursa da napayım rabbimden gelen başımın üstüne . Testlere binde sen baksana canım
Nerde canımCinsel perhiz yok ne zaman çatladığını bilmiyorum bile heyecan yok yaniolursa da napayım rabbimden gelen başımın üstüne . Testlere binde sen baksana canım
Canim celiskideyken deneme yapsaydin keske sonradan ah keske dememek icin.sonucta tercubelisin burayi cok iyi takip ediyo sun hayirlisi neyse o olsun insallh bende silik cizgi gordum sankiSabah yapayım canım ya kusurlu deneme olunca teste de heyecan olmuyo![]()
Canım o kadar haklısın ki ama amaç deneme yapmak değildi bu ay deneme yapmıcam demiştim hatta testlerde tereddütte kaldığım için ama eşim yanlışlıkla istemsizce oldu yaniCanim celiskideyken deneme yapsaydin keske sonradan ah keske dememek icin.sonucta tercubelisin burayi cok iyi takip ediyo sun hayirlisi neyse o olsun insallh bende silik cizgi gordum sanki
Kazara hamile kalınan bebekler erkek oluyor genelde hadi inşallah sende de tutar :)Canım o kadar haklısın ki ama amaç deneme yapmak değildi bu ay deneme yapmıcam demiştim hatta testlerde tereddütte kaldığım için ama eşim yanlışlıkla istemsizce oldu yani![]()
Ben de nerdeeee o şanssa ahh keşke öyle olsaaa ağzından bal damlıyorKazara hamile kalınan bebekler erkek oluyor genelde hadi inşallah sende de tutar :)
Ama bence ben adet olcam çünkü kasıklarım ağrıyo ve diğer hamileliklerimde göğsümde damarlar olurdu hatta damarı görünce test yapardım bu sefer damar falan yokKazara hamile kalınan bebekler erkek oluyor genelde hadi inşallah sende de tutar :)
Eşim ne zaman müsait olurda götürürse canım. Yazıcam burayaK Khvekokusu20 canim sen nezaman gidicen doktora
Ins guzel haberlerini beklicez. Umarim rabbim hayirlisiyla erkek evlat nasip eder.Eşim ne zaman müsait olurda götürürse canım. Yazıcam buraya