- 21 Nisan 2018
- 8.269
- 30.378
- 548
- 37
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Bende 2. Oğlumu bekliyorum geçen gün teyzem aradı '' gönlümden kız olması geçiyordu ama napalım nasip değilmiş kız evlat çok başka '' dedi.. Siparişle gelmiyor teyzecim sağlıklı hayırlı bir evlat olsun yeter bana dedim.. Rabbim aratmasın, evlatla imtihan etmesin kimseyi kız erkek hiç önemli değil5 günü önce bebeğimin kız olacağını öğrendim.Ben bir evin bir kızıym hep bir kız kardeşim olsun istemiştim sırdaşım dert ortagm ağladığım güldügüm bir omuz...
Doktorum kıza benziyor dediğin de içimde kelebekler ucuşmuştu hayalim gerçek oluyordu ilk eşime söyledim eşim bir kız bir erkek istiyordu. Artık 2 kız babası olucaksın deyince biraz buruklandı sonra da sağlıklı sıhhatli doğusunda erkek kız önemli değil dedi ve o günden sonra herkeze bir kızım daha geliyor diye söyledi.Sağır sultan bile duydu duymayan kalmadı.
Herkez aman artık üçüncü ye (bu arada ben 3 yü düşünmüyorum) olsun hayırlısı daha erken belki değişiklik olur doktor yanlış görmüştür buna benzer saçma sapan yorumlar yapıyorlar hepsine ayrı ayrı cevap vermekten sıkıldım eşime de kızdım herkeze söyleme diye.Bir de riskli bir hamileliğim var sürekli ignelerle ilaçlarla ve yatarak geçiriyorum. Ben büyük kızımın eşyalarının hepsini saklamıstım tekrar kızım olursa aynı anılarla büyüsün diye ama cevremdekilerin dediklerinden hevesim bile kaçtı bebeğim dışlanmaya başlandı gibi hissediyorum kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar hele ki hamileliğin de bunca zorluk çeken biri için...
İçimi döküp rahatlamak istedimm
Eşinize kızmayın bence bırakın söylesin oğlu olupta sana aman 3.yu denersin gibi laf edenlere de ağzının payını ver benmde 2 kizim var rabbimden hayirlisi sağlıklısı diye dua ettim cok sukur 2 tane çiçek nasip etti siz oyle onlara karşı bozuldugunuzu belli ederseniz daha cok üstünüze gelir o tipler sizde gülerek karşılık verin inanın onlar söyler gecer kendinize sknti yapmayın5 günü önce bebeğimin kız olacağını öğrendim.Ben bir evin bir kızıym hep bir kız kardeşim olsun istemiştim sırdaşım dert ortagm ağladığım güldügüm bir omuz...
Doktorum kıza benziyor dediğin de içimde kelebekler ucuşmuştu hayalim gerçek oluyordu ilk eşime söyledim eşim bir kız bir erkek istiyordu. Artık 2 kız babası olucaksın deyince biraz buruklandı sonra da sağlıklı sıhhatli doğusunda erkek kız önemli değil dedi ve o günden sonra herkeze bir kızım daha geliyor diye söyledi.Sağır sultan bile duydu duymayan kalmadı.
Herkez aman artık üçüncü ye (bu arada ben 3 yü düşünmüyorum) olsun hayırlısı daha erken belki değişiklik olur doktor yanlış görmüştür buna benzer saçma sapan yorumlar yapıyorlar hepsine ayrı ayrı cevap vermekten sıkıldım eşime de kızdım herkeze söyleme diye.Bir de riskli bir hamileliğim var sürekli ignelerle ilaçlarla ve yatarak geçiriyorum. Ben büyük kızımın eşyalarının hepsini saklamıstım tekrar kızım olursa aynı anılarla büyüsün diye ama cevremdekilerin dediklerinden hevesim bile kaçtı bebeğim dışlanmaya başlandı gibi hissediyorum kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar hele ki hamileliğin de bunca zorluk çeken biri için...
Benim ilk çocuğum olmadı uzun süre. Sürekli bana çocuk yap dediler. Hamile kaldım. İlkini erkek doğur ikinci kız olsun dediler. Oğlum oldu. Bana yıllarca çocuk soran hatta niye çocuğunuz olmuyor niye ulu orta rencide eden kimse yanımda olmadı. Maddi manevi. İkinciye hamile kaldım bu kız olsun dediler. Benim hiç bı zaman erkek yada kız olsun diye duam olmadı.bana nankörlük gibi geliyor. Simariklik gibi geliyor. Allah bana evlat vermiş cinsiyetini istemek ne haddime. Sağlıklı olsun bizim olsun. İkinci erkek deyince yok o kızdır dediler. Hayır erkek dedim. Aaaa bu yine erkek istiyor dediler. Yahu dedim sacmalamayin. Ben karnımdaki evladimi istiyorum. Erkek kız mevzusu degil. İnsanlara asla yaranamazsin. Ha bu arada kız bebeğim olmasını hep çok istedim ben. Ama Allah böyle nasip etti. Ama şunu anladım ikisi erkek olması çok iyi oldu çünkü birbirine şimdiden çok yakınlar . Bence çok şanslısın ikisiide kız olduğu için. Birbirinin en yakın arkadaşı olacaklar . Sırdaş olacaklar. Önemli olan ne olduğu değil . Bizim nasıl yetiştirdiğimiz. Bu devirde gerçekten cinsiyetin bı önemi kalmadı artk. Hangisi hayırlı evlat olcak nerden bilelim. Biz doğru eğitim verip iyi insan yetiştirmeye calisicaz. Gerisi boş.5 günü önce bebeğimin kız olacağını öğrendim.Ben bir evin bir kızıym hep bir kız kardeşim olsun istemiştim sırdaşım dert ortagm ağladığım güldügüm bir omuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?