- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Haklısınız bende normal de kimseyi takmazdım ama hamilelik den galiba çok üzüldümYok artık abartmayın bence ya
İnsanlar olur olmaz her şeye konuşur zaten
Erkek bile olacak olsaydı insanları memnun etme zorunluluğunuz yok ki
Millet yorum yapıyor diye niye çocuğunuz dışlansın doğunca gayet sevilecek
Eşinizden yana da sıkıntınız yok bence siz nasış kız istiyorsanız o da erkek istiyormuş ama bu kız oldu lanet olsun filan dememiş adam
Hayalimi yaşıyorsunuz ve inşallah benim de kızlarım sizin gibi olurBenim bir kizim var henuz yeni 2.hamileligimi ogrendim inan gonlumden gecen kiz olmasi cevre zerre umrumda degil cunku benim bir ablam var her gece telefonda en az 1 saat konusuruz dertlesiriz guleriz eyleniriz ablamla benim gbi olmasi isin kizimin da bi kiz kardesi olsn cok istiorm abimde var senede 2 kere belki konusuruz kiz kardes cok baska dustugumde kaldirdi uzuldugumde destek oldu kim beni kirdiysa karsisinda ablami buldu asla hevesim kacti demeyin yarin bir gun buyuyup yoldaş olacaklar onlar birbirilerine❤❤❤
insallah birbirilerine hayirli kardes olsunlar hayirli evlat olsunlar en onemlisi bu ❤Hayalimi yaşıyorsunuz ve inşallah benim de kızlarım sizin gibi olur
Eski konularınıza da baktım da tüm konularınız yerli yersiz kaygılardan oluşuyor neredeyse. Çocuklarınızın selameti için bence bu konuda yardım alın. Belli ki sizi olması gerektiğinden çok etkiliyor.Haklısınız bende normal de kimseyi takmazdım ama hamilelik den galiba çok üzüldüm
Neden dışlansın ki bebeğiniz.Bence dışarıdaki insanları takmayın5 günü önce bebeğimin kız olacağını öğrendim.Ben bir evin bir kızıym hep bir kız kardeşim olsun istemiştim sırdaşım dert ortagm ağladığım güldügüm bir omuz...
Doktorum kıza benziyor dediğin de içimde kelebekler ucuşmuştu hayalim gerçek oluyordu ilk eşime söyledim eşim bir kız bir erkek istiyordu. Artık 2 kız babası olucaksın deyince biraz buruklandı sonra da sağlıklı sıhhatli doğusunda erkek kız önemli değil dedi ve o günden sonra herkeze bir kızım daha geliyor diye söyledi.Sağır sultan bile duydu duymayan kalmadı.
Herkez aman artık üçüncü ye (bu arada ben 3 yü düşünmüyorum) olsun hayırlısı daha erken belki değişiklik olur doktor yanlış görmüştür buna benzer saçma sapan yorumlar yapıyorlar hepsine ayrı ayrı cevap vermekten sıkıldım eşime de kızdım herkeze söyleme diye.Bir de riskli bir hamileliğim var sürekli ignelerle ilaçlarla ve yatarak geçiriyorum. Ben büyük kızımın eşyalarının hepsini saklamıstım tekrar kızım olursa aynı anılarla büyüsün diye ama cevremdekilerin dediklerinden hevesim bile kaçtı bebeğim dışlanmaya başlandı gibi hissediyorum kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar hele ki hamileliğin de bunca zorluk çeken biri için...
İçimi döküp rahatlamak istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?