- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Neyi nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapabilirsiniz .Kına yapacagım.10 kişi olacagız.Akraba hiç olmayacak. Bizim ev küçük baya. Nişanlım lafın terasta yapalım diyoruz ya da evleri. Evleri bayaa büyük. Akrabalar kına yapmayacak mısın diyor. Ben nişanlımda yapacagım demiştim. Olmaz öyle dedi. Adettendir kız evinde olur dedi. Sadece 1 saatlik birşey yapacagız. İlla kız evi şart mı?Aslında kendi evımde de yaparım da akrabaları ıstemıyorum. Baba tarafını kesınlıkle ıstemıyorum. Hemen gelirler. Ve degısıkler. Babamda gelır hemen. Babam başka kadına ev tuttu falan cok karısık bu yuzden sessız sedasız yapacagım
Korona sayiya degil oradaki 1 kisinin pozitif olmasina bakiyor. Ben sahsen risk almazdim. Cogu gitmem gereken yere bile gitmiyorum. Mecbur dikkat etmeliyiz.Kalabalık olmayacak ki. Yakın 2 3 arkadaşım. Annem kardesım falan. En fazla 10 kısı
Yok yahu niye kızılsın ki? Kızanın mantığından şüphe ederim. Bende kaç düğünü, asker eğlencesini şikayet ettim bir bilseniz.Bazı arkadaşlar bana kızıp saldıracak ama ben virüs nedeniyle aylardır tedavimi yarım bırakmışken bir komşum evinde kına yapsa hemen şikayet ederim. Hiç acımam.
Yok yahu niye kızılsın ki? Kızanın mantığından şüphe ederim. Bende kaç düğünü, asker eğlencesini şikayet ettim bir bilseniz.
Aslında bunu da yapmak ıstemıyordum. İçimde kalmasın diye. 1 saat surecek en fazla ve foto cekılecegız. Bu sadece veda partisi gıbı bırsey olacak
Kalabalık olmayacak ki. Yakın 2 3 arkadaşım. Annem kardesım falan. En fazla 10 kısı
konu sahibni severim zor bir hayatı ve evlilik süreci oldu .sonunda evleniyor olmasına da sevindim umarım çok mutlu olur.AMMAAA hastaneler artık coronalı hasta bile alamıyor doluluktan .kronik hastalar korkudan ve randevu alamadığından tedaviye gidemiyor coronadan ölmezseler başka hastalıklardan ölecekler tedavi olamadıkları için.Ve kronik hastalar coronadan çok korkan evden çıkamayan psikolojisi bozulanlar devamlı beddua ediyorlar nişan kına düğün yapanlara.Hayır gelmez evliliğimden diye korkar da yapmazdım ben olsam bu etkinlikleri .Bence de yapın, içinizde kalmasın. Virüs minimum 11 kişi olursa bulaşıyor zaten. 10 kişiden bir şey olmaz. Arkadaşlar ve 1. derece akrabalar arasında da bulaş olmuyor. Çünkü niye olsun?
Süre olarak da doğru bir süre belirlemişsiniz tebrik ederim. 60 dakikayı geçirmemeye çalışın. Virüsün ilk 60 dakika içinde bulaşmadığı, 61. dakikadan itibaren ortama ayıktığı bilimsel makalelerde anlatıldı hep.
Korona olanların hepsi 11 kişilik gruplar halinde minimum 61 dakika boyunca kaldırım yaladıkları için korona oluyorlar zaten. 30 metrekare salonda sarılıp fotoğraf çektirmeyle bulaşmaz.
Etkinliğin adı da önemli tabii. Siz veda partisi demişsiniz mesela, iyi olmuş. Ama adı kına gecesi olsaydı kesin bulaşırdı.
İşte bunlar hep bilim.
İyi eğlenceler.
konu sahibni severim zor bir hayatı ve evlilik süreci oldu .sonunda evleniyor olmasına da sevindim umarım çok mutlu olur.AMMAAA hastaneler artık coronalı hasta bile alamıyor doluluktan .kronik hastalar korkudan ve randevu alamadığından tedaviye gidemiyor coronadan ölmezseler başka hastalıklardan ölecekler tedavi olamadıkları için.Ve kronik hastalar coronadan çok korkan evden çıkamayan psikolojisi bozulanlar devamlı beddua ediyorlar nişan kına düğün yapanlara.Hayır gelmez evliliğimden diye korkar da yapmazdım ben olsam bu etkinlikleri .
Akrabaları istemiyorum onlarda gelecek şimdi. 1saatlık bırsey olacak zaten
Şöyle ki evımız cok yakın ve nıkah öncesı kesın bızım eve ugrayacaklar. Ne var ne yok dıyeVirüs nedeniyle yapılmasını sakıncalı buluyorum ama heves etmişseniz bence kendi evinizde kimselere söylemeyecek şekilde yapın 1 saatte yapılan kınada sizden birileri haber uçurmazsa istemediğiniz akrabalarınızın nasıl haberi olacak ki?
Evet ama zaten kına ya akraba falan gelmeyecek. Süreklı temas halinde oldugum ınsanlar gelecekkonu sahibni severim zor bir hayatı ve evlilik süreci oldu .sonunda evleniyor olmasına da sevindim umarım çok mutlu olur.AMMAAA hastaneler artık coronalı hasta bile alamıyor doluluktan .kronik hastalar korkudan ve randevu alamadığından tedaviye gidemiyor coronadan ölmezseler başka hastalıklardan ölecekler tedavi olamadıkları için.Ve kronik hastalar coronadan çok korkan evden çıkamayan psikolojisi bozulanlar devamlı beddua ediyorlar nişan kına düğün yapanlara.Hayır gelmez evliliğimden diye korkar da yapmazdım ben olsam bu etkinlikleri .
Onlar nıkah öncesı meraktan gelır ne var ne yok dıyeçağırma 7 24 evi mi izliyolar nereden bilecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?