erkek gibi davranıyor muşum :(

armut93

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
35
62
8
31
kızlar biraz garip bi konuda yardıma ihtiyacım var. nişanlım erkek gibi davrandığımı söylüyor (aslında çevremdeki diğer insanlarda bazen bunu söylüyor). şakayla karışık biraz da kız gibi davran öyle deneyelim bide falan dedi. komik tarafı benim kendimde farklı gördüğüm bir davranışım yok, ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim de yok. kız gibi davranmak nedir ya yardım edin tavsiye verin bana nolur.

nişanlına söyle hangi hareketlerin erkek gibiyse onları düzelt..yada nişanlından utanırsan çevrende samimi olduğun kişilere sor..

Konuşman falan mı kaba acaba?
Ya da paldır küldür mü yürüyorsun?

Ay bana da demişlerdi..
-Erkek gibi olmaya başlamışsın, diye.
-50 tane erkeğin arasındaydım. Ne bekliyordunuz?
dedim.: D

Konuşman falan mı kaba acaba?
Ya da paldır küldür mü yürüyorsun?

Ay bana da demişlerdi..
-Erkek gibi olmaya başlamışsın, diye.
-50 tane erkeğin arasındaydım. Ne bekliyordunuz?
dedim.: D
evet biraz sanırım yanımda bıçak taşırım nolur ne olmaz diye arkadaşlarımla sadıç falan diye konuşurum vs

Sen erkek gibi davranirken seni begenmis , nisanlanmis. Eee daha neyin tribi . O kiz gibi davraniyor olmasin.
yok trip atmıyor öyle şakayla karışık söyledi sadece ama ailemdende birkaç defa duyunca kafama takıldı bide öyle olayım dedim

kıbar ve nazık ol, her ıse atlama, korkmasanda korkuyormus gıbı yap ottan bocekten al sana kız gıbı hareketler....
bende erkek fatmayımdır, spor gıyınırım, fazla makyaj yapmam , elbıse çok nadır gıyerım, etek en son lısede gıymıstım
her ısımı kendım hallederım, bır erkege ıhtıyac duymam o konuda , nazık ve kıbarımdır ama nazlı degılımdır ...
cocuklugum da sokaklarda erkek cocuklarıyla gectı, bebekle falan oynamazdım mac yapardım ama esım bana hıc erkek gıbı davranıorsun dememıstır...
yerı geldıgınde kadınlıgını gosterebılıyorsan bunlar göze batmaz

hangi davranıştan dolayı öle diyorlar acaba mesela erkeğin yapması gereken şeyleri bn yapmam ağır kaldırmak yanında nişanlın var ken garsona seslenmek veya üslup vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…