hobaaaaaaaaaaaaKız gibi yap sen ne yaparsan
En iyisini yap sen ne yaparsan
Geçemez derler engelleri
Uçarsın kanatları açarsan
aynen cilveli olsam yaymış birazBiraz Nazlı ol .. Azıcık edalı dozunda cilveli , bir tutamda çıt kırıldım ol
evet biraz sanırım yanımda bıçak taşırım nolur ne olmaz diye arkadaşlarımla sadıç falan diye konuşurum vsKonuşman falan mı kaba acaba?
Ya da paldır küldür mü yürüyorsun?
Ay bana da demişlerdi..
-Erkek gibi olmaya başlamışsın, diye.
-50 tane erkeğin arasındaydım. Ne bekliyordunuz?
dedim.: D
Tatlı tatlı gülümse.. Elinle arada saçlarını savur ay ne bilirim anlatılmıyorki bu tip şeyler :)))))aynen cilveli olsam yaymış birazo nasıl oluyor işte
yok trip atmıyor öyle şakayla karışık söyledi sadece ama ailemdende birkaç defa duyunca kafama takıldı bide öyle olayım dedimSen erkek gibi davranirken seni begenmis , nisanlanmis. Eee daha neyin tribi . O kiz gibi davraniyor olmasin.
tesettürlüyüm ben saçlarımı savuramıyorumTatlı tatlı gülümse.. Elinle arada saçlarını savur ay ne bilirim anlatılmıyorki bu tip şeyler :)))))
kıbar ve nazık ol, her ıse atlama, korkmasanda korkuyormus gıbı yap ottan bocekten al sana kız gıbı hareketler....kızlar biraz garip bi konuda yardıma ihtiyacım var. nişanlım erkek gibi davrandığımı söylüyor (aslında çevremdeki diğer insanlarda bazen bunu söylüyor). şakayla karışık biraz da kız gibi davran öyle deneyelim bide falan dedi. komik tarafı benim kendimde farklı gördüğüm bir davranışım yok, ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim de yok. kız gibi davranmak nedir yayardım edin tavsiye verin bana nolur.
ay kuzum kıyamam sana ben. Hiç önemli değil. Yandan yandan Nazlı nazlı bak sende onatesettürlüyüm ben saçlarımı savuramıyorum
sordum aşkım falan diye hitap etmiyor muşum vs bi onu örnek verdi.nişanlına söyle hangi hareketlerin erkek gibiyse onları düzelt..yada nişanlından utanırsan çevrende samimi olduğun kişilere sor..
elde var biray kuzum kıyamam sana ben. Hiç önemli değil. Yandan yandan Nazlı nazlı bak sende ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?