- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
yok trip atmıyor öyle şakayla karışık söyledi sadece ama ailemdende birkaç defa duyunca kafama takıldı bide öyle olayım dedim
evet biraz sanırım yanımda bıçak taşırım nolur ne olmaz diye arkadaşlarımla sadıç falan diye konuşurum vs
aynı ben en son elbiseyi nişanımda giydim etek zaten yakıştıramıyorum kendimekıbar ve nazık ol, her ıse atlama, korkmasanda korkuyormus gıbı yap ottan bocekten al sana kız gıbı hareketler....
bende erkek fatmayımdır, spor gıyınırım, fazla makyaj yapmam , elbıse çok nadır gıyerım, etek en son lısede gıymıstım
her ısımı kendım hallederım, bır erkege ıhtıyac duymam o konuda , nazık ve kıbarımdır ama nazlı degılımdır ...
cocuklugum da sokaklarda erkek cocuklarıyla gectı, bebekle falan oynamazdım mac yapardım ama esım bana hıc erkek gıbı davranıorsun dememıstır...
yerı geldıgınde kadınlıgını gosterebılıyorsan bunlar göze batmaz
yok küfür konusunda konuşulan ortamda bile bulunmam kalkar giderim.Sabah kalkip bugun erkek gibi davranayim , bugun kiz gibi davranayim demezsin. Bi oyle, bi boyle olmaz yani ama tabi ki ailenden gorus alabilirsin. Duzeltmen gereken davranislarini duzeltebilirsin.
Kufur etmedigin ve argo konusmadigin surece biraz delikanli gibi davranmakta sikinti yok bence.
öyleymiş sanırım bende farkında değildim bu zamana kadarBıçak taşıyabilirsiniz. Bıçak yerine biber gazı falan da alabilirsiniz. Ya da yasal mı bilmiyorum, şok cihazı.
O neyse de.
Sadıç diye konuşmak nedir yahu.
Kanka, bro, kanki, hacı... Kadın için de erkek için de itici bence.
hangi davranıştan dolayı öle diyorlar acaba mesela erkeğin yapması gereken şeyleri bn yapmam ağır kaldırmak yanında nişanlın var ken garsona seslenmek veya üslup vs...
evet biraz sanırım yanımda bıçak taşırım nolur ne olmaz diye arkadaşlarımla sadıç falan diye konuşurum vs
sordum aşkım falan diye hitap etmiyor muşum vs bi onu örnek verdi.
Sadic mievet biraz sanırım yanımda bıçak taşırım nolur ne olmaz diye arkadaşlarımla sadıç falan diye konuşurum vs
ağır kaldırmayı anlarım da garsona seslenmek neden erkek işi olsun ki?
o kadar da pasif konuma atmayalım kendimizi.
konu sahibi bence nasıl doğal hissediyorsan öyle ol. sonuçta bu halinle beğenmiş nişanlanmış değil mi?
kızlar biraz garip bi konuda yardıma ihtiyacım var. nişanlım erkek gibi davrandığımı söylüyor (aslında çevremdeki diğer insanlarda bazen bunu söylüyor). şakayla karışık biraz da kız gibi davran öyle deneyelim bide falan dedi. komik tarafı benim kendimde farklı gördüğüm bir davranışım yok, ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim de yok. kız gibi davranmak nedir yayardım edin tavsiye verin bana nolur.
Konuyu okur okumaz aklıma gelen şarkıKız gibi yap sen ne yaparsan
En iyisini yap sen ne yaparsan
Geçemez derler engelleri
Uçarsın kanatları açarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?