Erkek İnfertilitesi erkek infertilitesi başarı öykuleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
k.kulubunde alıntı .varikosel ameliyat öncesi toplam sperm 40 milyon ml de 10 milyon ileri hız 0 morfoloji 1
ameliyat sonrası(3.ay) toplam sperm 135 milyon mlde 21 milyon ileri hız 5 morfoloji1 hiçilaç kullanmadık sadece 2 ay keçiboynuzu kürü yaptık son 10 gün kala onu da bıraktık o kadar.

k.kulubunden alıntı.arkadaşlar benim eşimde proxeed plus ve klomen kullanıyordu daha öncede yazmıştım.3 ay sonunda tahlil yaptırdık dün.size yazmak istedim sonuçları sayımız 19 milyondan 20 milyona çıktı.morfoloji aynı kaldı.hareketliliğimiz % 28 den % 40 a yükseldi.bize hareketlillikte faydası oldu yani.doktorumuzfaydasını görüyoruz devam dedi.bakalım 6 ayın sonunda sonuçlarımız dahada iyileşir inşallah.allah herkesin yardımcısı olsun...

k.kulubunden alıntı.merhaba arkadaslar bizde 7 aydir proxeed kullaniyoruz 5 aydaki testte sayi 12 milyondan 51 milyona cikti gunde sadece 1 tane kullandik testten sonra dr gunde 2 kullanin dedi ama morfoloji ve hiz hic degismemisti hatta morfoloji dusuk cikti 10 gun sonra 7. ayin sonu olacak ve test yapacagiz bilmiyorum sonuc ne olacak

k.kulubunden alıntı.proxeed merhaba kızlar..
1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor

bizde de sayı ve hız problemi var morfoloji iyi..
1 kez tüp bebek denedik malesef negatifle sonuçlandı..
bugün proxeed aldık günde 2 tane içecek eşim bakalım inşallah şifa olsun hepimize..
inşallah kendilğinden gelir bebklerimiz olmazsa da 2.tüp bebek denememe kadar sayımız hızımız vs artsın istiyorum kaliteli embriyolar için..

bizim değerlerimiz karışık..ilk 2 testimizi ankara düzen lab.da yaptrdık
1.testte: 100 milyon/ml de..ileri hız %20 morfoloji %7 perhiz 10 gün
2.testte:28 milyon ml de..ileri hız%5 morfoloji%14 çıktı perhiz 3 gün

3.testimizi temmuz ayında tüp bebek merkezinde yaptılar nerdeyse canlı sperm kalmamıştı çok üzgünüm..ve şaşkınım nasıl bu kadar azalabildi.varikosel yok..ya ilk merkezde vardı bi hata yada 2.sinde...

neyse bugün başladık ilk testimizi gene düzen labda..kurban bayramında yaptırıcaz kısmetse gelişmeleri yazarım... Düzenleyen: aysunayy Düzenleme Tarihi : 31-08-2012 Düzenleme Saati :00:00

selam arkadaşlar benim size tavsiye edebileceğim bir kürüm yok eşim azospermdi 47 xxy sendromu vardı kısaca canlı yada cansız hiç sperm hücresi yoktu.her doktor bize sizin çocuğunuz olmaz dedi.eşim sadece arı sütü polen yedi.aktara macun yaptırmıştım bidonunla çöpe attık yemedi.ama çok şükür eşim tese oldu ve sperm bulundu benden malesef 1 yumurta toplandı ve o bir yumurtayla şuan hamileyim.bir başarı ama size tavsiye edebileceğim bir kürüm yok malesef

slm arkadaşlar
benimde maalesef bu mücadeleyle 1 yıllık bi geçmişim var
evlendiğim yıl hemen bebek düşünmediğimiz için doğum kontrol hapları kullandım
tabi taa ki bebek isteyinceye kadar...
4-5 ay sonunda olumlu sonuç alamadığımızdan kontrol için doktora gittik
eşimin sonuçlarını şuan tam hatırlamıyorum ama sayı çok az ileri hareket sıfırdı morfolojide kötü
doktorlar bu sonuçlarla doğal yoldan kesinlikle hamile kalamayacağımı beklemeden tedaviye başlamamızı söylediler
eşim varikosel ameliyatı oldu,ardından çeşit çeşit ilaçlar,
proxeed plus ve l-carnitin aklımda kalanlar, ardından keçiboynuzu kürünü ve havuç suyunu denedik,
doktorum daha fazla ilaçlarla vakit kaybetmeden tedaviye başlamamız gerektiğini söyleyince ilk önce aşılamaya karar verdik,
sonuç negatif...
ardından ilk tüpbebek, ilaçlar, iğneler, ve transfer, o 12 gün nasıl zor geçti anlatamam
ikizlerim yaptırdığım gebelik testinde çok yüksek bi değerle kendini göstermişti o gün,
neyse fazla uzatmayım, doğum yaptım, bizde değerler düşüktü ya doğumdan sonra aldırış etmedik bile,
nasılsa normal yolla olmuyo korunmaya ne gerek var dedik,
ikizlerim 4,5 aylıkken kontrol için doktora gittim, ultrasonda 1,5 aylık bir bebek, büyümüşte haberim olmamış bile,
üçüncü bebeğimide aldım kucağıma ,çok şükür şimdi ikizlerim ve 1 kızım var,
ilaçlar yada kürler vesile oldu galiba, tedavi sürecinde değerler çok düşük olduğu için normal yoldan hamile kalacağım hayatta aklıma gelmezdi
buda bizim öykümüz,dilerim rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip eder...

slm kızlar ... eşimde sperm sayısı mililitrede 23 milyon harketli sperm ''0''dı..3 ay boyunca L- arginin +klomen + evicap e vitamin kullandı ..aksam sabah keçi boynuzu pekmezi içti 2 yemek kasığı ve her akşam bir bardak havuç suyu içti...3 ay sonra tekrar test yaptırdı ..Sonuçlara sevinmedik ..sayı mililiterede 51 m,ilyon olmuş ...harkette %4 olmuştu ..iice ümitsizlik sarmıstı..doktor aşılamaya bile gerek yok diyip tüp bebeğe gitmemizi söylemişti ve bi ay sonra hamile kalmıstım ...bu ALLAHIN takdirinden başka bi şey değildi ..mucize gibiydi ...ve şimdi 2 ayı gecti hamileğim ...allahım her isteyene versin bebişleri...

ben yeni üyeyim. sperm düşüklüğü nedeniyle hamile kalamayanlardanım. eşimin sperm sayısı 2 milyon civarı canlı yüzdesi %5 ileri hareketli yok yerinde hareketli %5. varikosel vardı orta dereceli ameliyat oldu keçi boynuzu kürünü de kullandı hiç sonuç alamadık. eşim ne alkol kullanır nede sigara içer hergün yürüyüşü alışkanlık edinmiş gayet sağlıklı yaşayan biridir. bu birazda genetik herhalde ama bilemiyorum.
bir kere tüp bebek denedik sonuç negatif çıktı. 14 tane yumurtamın 3'ü döllenebilmişti. 2 tanesinin durumu iyiydi ve o ikisi transfer edildi.
tüm yazdıklarınızı okuyup tek tek kürleri topladım. şimdi bir de hepsini birden uygulayacağım belki azıcık hareketlendirebiliriz. olumlu olursa bir başarı hikayesi olarak 3 ay sonra yeniden yazarım.

birde çakşır otu suyu ve zencefil iyi diye öğrendik (internetten) . bol bolda kullandı ama (( ayrıca çiğ(kavrulmamış sadece kurutulmuş) kabak çekirdeği sperm sayısını arttırıyormuş.

merhaba arkadaşlar, eşimde sperm hareketsizliği, sayısal azlık ve morfoloji sorunu yani ne ararsanız vardı, morfoloji %1 di düşünün, biz tabi bunlardan bihaber çalışmalara başladık 3 ay geçti hala hamilelik olmayınca doktora gittik, doktorumuz eşimden test istedi ve biz sorunlarımızı öğrendik, kısırlık boyutunda sorun vardı, ben hiç inancımı kaybetmedim ve buradan öğrendiğim keçiboynuzu kürü ile işe başladım, önce sayıyı artırdık, sonra da arı sütü arı poleni çörekotu bal muz dan oluşan bir macun hazırladım, bir akşam keçiboynuzu içiyorsa bir akşam macun yedirdim, 1 ay devam ettik, daha sonra ise gnc nin erkekler için bir vitamini var arginmax onu aldım eşime günde 5 adet içirdim tabi çalışmalar devam , ve nihayet 6.ayda hamile kaldım çok şükür oğlum doğdu 1 yaşına geldi bile, umudunuzu hiç kaybetmeyin ve bol dua edin, eşimde varikosel de vardı ameliyat etmedi doktorumuz zaten sayın az daha da düşer dedi, ve biz ameliyattan vazgeçtik, spermler üzerinde çalıştık kürler ve vitaminlerle...

Biz 15 aydır bebek istiyoruz doğal yolla olsun diye öyle zamana bıraktık, en son doktora gittik malesef hüsran la döndük meğersem eşim de bincivari sperm sayısı varmış sadece. Yapılacak tek şey tüp dediler onu da geçiştirmemek gerek ,olan sperm yok olmadan. Neyse ilk tüp negativ sonra proxeed dediler 3 ay boyunca ve yine tüp için gelin dediler .. çok basitmiş gibi .. maddi manevi yiprandik eşimle. Bi kaç ay boş geçti böyle. Doktorları dinlemedik .Sonra propolis ,argi, royal jelly , aloe 2go ,balık yağı ve sabah akşam keçiboynuzu pekmezi verdim eşime tam 30 gün sonra ileri hareket iyi ve sperm sayisi 1mil.
Sıfır görmekten çok korkmuştuk ki böyle az da olsa bi sonuç gördük şükür (6. spermiogram testinde ilk defa böyle bi sonuç geldi.)
Malesef takviyeler bitti ve yurtdışından çok zorluklarla gelmişti..
Bugün hazırladığım karışım ..inşallah artış olursa tekrar yazarım

1 kilo organik bal
35 gr. Zencefil tozu
35 gr. Keçiboynuzu tozu
35 gr. Keten tohumu
35 gr. Çörek otu tozu
(Bunlar öğütlerek toz haline gelmiştir)
35 gr. Tarçın
Bide yarım çay bardağı Harnup pekmezi kullandım karıştırırken biraz açması için. macun gibi kıvamı oldu sabah akşam birer kaşık yedirecem inşallah.

Bunun yanında her akşam bir bardak keçiboynuzu kürü
Sabah akşam propolis ve çinko hapları
Her sabah da aloa 2go
Bi akşam muz bi akşam havuç mutlaka yediriyorum

Veren Allah. Rabbim bunları vesile kıl ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et.

Bir ay sonra inşallah olumlu sonuç alırım ve size umut olurum..

Kizlar bnm esimin ileri hareketli % 5 sperm 22 milyon cok uzgunum napa bilirim ari sutu kulllaniyor klomen bi de. İnsallah hamile kalirim :-(

Canım merak ettm var mı bi gelişme

Merhaba umutlu bu kürtleri kullanıp sonuç alabildiniz mi bizimde sizin gibi morfolojimiz sıfır ve sayımız az sizden bilgi almak istiyorum

Yok ya nerdeee.. gerileme var sadece
Merhaba hayırlı olsun ikinci bebeğinize hamilesiniz galiba.Ben de şuan 1 buçuk senedir ikinci çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor ilk çocuğum kendiliğinden olmuştu uzun zaman düşünmedik çocuğum kardeş isteyince biz de başladık ama malesef sonuç hüsran.Siz iki çocuğunuza da doğal yolla mi hamile kaldınız neler yaptınız acaba?

Hayır 2si de tüp bebek. Allah. En. Kısa zamanda size de yavrunuza kardeş vermeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…