Canım merak ettm var mı bi gelişmeBiz 15 aydır bebek istiyoruz doğal yolla olsun diye öyle zamana bıraktık, en son doktora gittik malesef hüsran la döndük meğersem eşim de bincivari sperm sayısı varmış sadece. Yapılacak tek şey tüp dediler onu da geçiştirmemek gerek ,olan sperm yok olmadan. Neyse ilk tüp negativ sonra proxeed dediler 3 ay boyunca ve yine tüp için gelin dediler .. çok basitmiş gibi .. maddi manevi yiprandik eşimle. Bi kaç ay boş geçti böyle. Doktorları dinlemedik .Sonra propolis ,argi, royal jelly , aloe 2go ,balık yağı ve sabah akşam keçiboynuzu pekmezi verdim eşime tam 30 gün sonra ileri hareket iyi ve sperm sayisi 1mil.
Sıfır görmekten çok korkmuştuk ki böyle az da olsa bi sonuç gördük şükür (6. spermiogram testinde ilk defa böyle bi sonuç geldi.)
Malesef takviyeler bitti ve yurtdışından çok zorluklarla gelmişti..
Bugün hazırladığım karışım ..inşallah artış olursa tekrar yazarım
1 kilo organik bal
35 gr. Zencefil tozu
35 gr. Keçiboynuzu tozu
35 gr. Keten tohumu
35 gr. Çörek otu tozu
(Bunlar öğütlerek toz haline gelmiştir)
35 gr. Tarçın
Bide yarım çay bardağı Harnup pekmezi kullandım karıştırırken biraz açması için. macun gibi kıvamı oldu sabah akşam birer kaşık yedirecem inşallah.
Bunun yanında her akşam bir bardak keçiboynuzu kürü
Sabah akşam propolis ve çinko hapları
Her sabah da aloa 2go
Bi akşam muz bi akşam havuç mutlaka yediriyorum
Veren Allah. Rabbim bunları vesile kıl ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et.
Bir ay sonra inşallah olumlu sonuç alırım ve size umut olurum..
Canım merak ettm var mı bi gelişme
Allah yardımcımız olsunYok ya nerdeee.. gerileme var sadece
Merhaba umutlu bu kürtleri kullanıp sonuç alabildiniz mi bizimde sizin gibi morfolojimiz sıfır ve sayımız az sizden bilgi almak istiyorumarkadaş bizlerle bu bilgiyi paylaştıgı için teşekkurler kadınlar kulubu sitesinde bir arkadaşın yazdıgı bilgiler...........................umutsuzluğa kapılmayın hemen, mucizeler bitmiyor. Bakın benim eşimin sperm sayısı 100.000 çıkmıştı, ileri harekeli sıfır, morfoloji ise %1 di. ılk tüp bebek denememizi yaptık sonuç negatif tabi. Neyse ağladık sızladık sonra toparlandık tekrar denemeye karar verdik. Benim iş yerime yakın bitkisel karışımlar satan bir yer vardı, ama aktar falan değil, direk karışımlar satan bir yer. Neyse tesadüfen öylesine bir akşam eşimle girdik ve derdimizi anlattık, bize iki macun bir yağ verdiler düzenli kullanılacak dediler, hatta altı ay düzenli kullanımda normal yolla hamile kalanlar bile varmış Ama biz o kadar kullanamadık tabi çünkü bir ay sonra ikinci tüp bebek denememiz vardı. ilaçlarıma başlamıştım bile. Neyse, eşim bir ay kullandı ve tüp bebek için doktorum yumurta toplama günü spermiyogram istedi ve sonuca şok olmuştuk hepimiz. 100.000 den 1.000.000 çıkmış, %75 ileri hareketli ve morfoloji tamamen normale dönmüştü.Eşimle sadece birbirimize baktık. Doktorum bile inananmadı bir şeymi kullandınız ne yaptınız diye sordu ve cevabımız karşığında şimdi doktorumuz diğer hastalarına reçete gibi yazıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.Buradan yazmak nasıl olur bilmiyorum ama gerekirse yazarım faydası olacağına kesinlikle inanıyorum. Ginseng macunu, tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yağı.
Macunlar yemeklerden yarım saat önce birer tatlı kaşığı, yemekten sonra 1 çay kaşığı kavun çekirdeği yağı ve üzerine bol su içiyor. Deneyin arkadaşlar, ben kendi gözümle gördüm faydasını, neden olmasın?
Merhaba hayırlı olsun ikinci bebeğinize hamilesiniz galiba.Ben de şuan 1 buçuk senedir ikinci çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor ilk çocuğum kendiliğinden olmuştu uzun zaman düşünmedik çocuğum kardeş isteyince biz de başladık ama malesef sonuç hüsran.Siz iki çocuğunuza da doğal yolla mi hamile kaldınız neler yaptınız acaba?Yok ya nerdeee.. gerileme var sadece
Merhaba hayırlı olsun ikinci bebeğinize hamilesiniz galiba.Ben de şuan 1 buçuk senedir ikinci çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor ilk çocuğum kendiliğinden olmuştu uzun zaman düşünmedik çocuğum kardeş isteyince biz de başladık ama malesef sonuç hüsran.Siz iki çocuğunuza da doğal yolla mi hamile kaldınız neler yaptınız acaba?
Amin sağolun.Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi.Hayır 2si de tüp bebek. Allah. En. Kısa zamanda size de yavrunuza kardeş vermeyi nasip etsin
Merhaba benim esimde ayni durumda siz neler iciritosunuzcanım eşim azospermi sıfır sperm bunlar bizde de işe yarar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?