Erkek İnfertilitesi erkek infertilitesi başarı öykuleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umut verdiğin için teşekkürler.....

canım benim inşlah gelir bebekler bende alcam eşim varikosel oldu ama hala düşük

kızlar bunları bulmakta ne var yha aktarlarda falan var zaten....cok cok nettede bıle satılıor hepsı ayrı ayrı benım esım getrtecek mersınden

nil köksaldan alıntıdır
hayır varikosel yoktu esımde sebebi yoktu, tesadüfen denk geldi bir kullanalım dedik,bildiğimizden ya da duyduğumuzdan değil. Ankarada şubeleri varmış bildiğim kadarı ile. Canım internetten cemre bitkisel ürünler diye ara istersen telefonu bende yok çünkü. Ben kuzenimede tavsiye ettim. ıstanbulden kurye ile bursaya göndermişler. ama ankara da şubeleri var diye biliyorum sen bir bak istersen.

arkadaşlar yazıları baştan sona okudum hepinize sonsuz teşekkürler çok güzel şeyler paylaşmışsınız benimde eşimde sper sayısında sorun var,hareketlilik morfoloji sorunlu,yazılarınızı okuduktan sonra daha çok inanmaya başladım ,ama 15 den sonra kimse birşey yazmamış nerdesinizzz

kız lar meraba benimki tam bi başarı öyküsü değil ama belki arkadaşlara yardımcı olur.
bizim degerler en son 2 ay önce 3.6 milyon idi.
bende eşime boncukboncuk arkadaşımgibi beslenme programı hazırladım
keçiboynuzu kürü,arginmax multivitamın,aktarda haırlattığım bir macun,ballı çörkotlu tarçınlı karışım,her akşam ceviz ,siyah üzüm kurusu fıstık incir çekirdek,bide sebze ağrlıklı bir beslenme(buna tamuymadı)ve sayımızzzzzz
16 mil yon hemde 50 günde oldu ama hareketlilik değişmedi ama 3 aylık dönemimizde dolmadı 1 ay sonra testi ekrarlıcaz
hareketlilik içinde kayısı avakado yedireceğim çilekte tabi ,sebze ve balık ,c vitamini ağırlığına geçeceğim
sonuçları yazarım inşallah.
sadece tüp bebekle şnsım warken şu an aşılamaylada gebe kalabilirim inşallah
sayılar biraz daha çıkarsa kimse beni tutamaz haziran ayının ortalarında doktordayım
inşallah değerlerimiz düşmez umudunuzu kaybetmeyin,benim bebeğim 18 şubatta kalbi durdu o kadar çok ağladımki eger olacagına dair umudum olmasaydı we bu kürlere umut bağlamasaydım kesin kafayı yemişttim
Rabbim bana biliyorumki ölmüüş bebeklerimin yerine daha sağlıllarını werecek ama biraz dha wakti war.olsun o gelsinde annesi her gün o gelecekmiş gibi umut ederek bekler
iyiylikle kalın

rabbım dogal yollan saglıklı bır bebek yollamyı nasp eder ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yağmurum azmine hayran kaldım,biz senin kadar sabırlı çıkmadık ve soluğu tüp bebek kliniğinde aldık.ister doğal ister tedaviyle inşallah hepimiz en yakın zamanda güzel haberler veririz...

sayımız 19-20 milyonlarday dı toplamda 36 falan en yüksek öyleydi geçen yıl bu zamanlar
haziran sonunda varikosel ameliyatı oldu eşim 3 ay sonra gebelik oluştu
ama 8.haftada kalbi durdu bebeğimin kaybettim(((((
1.5 ay önce yine test yaptırdık
sayı toplamda 92 milyon
ml de 26 falan sanırım
ileri hızlı hareket %15
ileri yavaş%5
morfoloji %7
ameliyattan önce hareket aynıydı ama morfoloji %5 ti
ace plus selenyum diye bi ilaç yazdı
keçiboynuzu pekmezi arısütü ama çok yeni kullanmaya başladık
diğer aylardan farklı olarak preseed in erkek inf.faydalı olduğunu duydum ve onu kullandım bu ay sadece 1 gün zaten yumurtlama zamanı misafir vardı o gün olmuştur

evet olmuş bugün adetten sonra 30.gün ve kan değerim 304 çıktı
hamileyim
darısı hepinize olsun preseed deneyin bence
bana da dua edin bu defa sağlıkla kucaklıyayım

tebrikler inşallah sağlıklı sıhatli alırsın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…