arkadaşlar merhaba, ben de hikayemizi anlatmak istedim sizlere;
kadınlar kulübüne yaklaşık 1,5 sene önce, 2008 yazında üye oldum ve gebelik kısmında paylaşımlara başladım, 3-4 ay boyunca bu sefer oldu olacak diye hayaller kurarken eşimin varikosel olduğunu ve sonuçların vahim olduğunu öğrendik. sayı 800.000 hareketsiz %70 civarı falandı. yıkıldık, ne yapacağımızı bilemedik. ameliyattan başka çaremiz olmadığı için 2009 ocakta eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. bir yandan endişelerimiz devam ederken, bir yandan da umudumuzu kaybetmemeye çalışıyorduk. ilk 3 aylık dönemde keçiboynuzu suyunun da sayesinde sayımız 5000.000 civarına yükseldi, harekette de artış vardı ama oranını hatırlayamadım şimdi, ikinci 3 ayda keçiboynuzunu kullanmadık, havuç suyu ve doktorun verdiği ilacı kullandık, ve sayılar yine düştü. neler yaşadığımızı hissedersiniz sanırım

daha sonra eşim doktora gitmek istemedi, ve kendisi araştırıp iki ilaç aldı biri çinko biri vitamin içerikli, keçiboynuzuna da başladık tekrar, yine olmuyor, ameliyat olduğu da 1 seneye yaklaşıyor, bir sene dolunca ocak 2010da tedaviye başlayalım dedik. adetlerim de bi sorunum olmamasına karşın düzensizdir, aralık sonu gibi olmayı bekliyorum, sancılarım var ama olmadım. 2 ocakta dayanamayıp test yaptım ve sonuç pozitif hayatımın en güzel günü. şu an 13+6 hamileyim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar nolur umudunuzu, inancınızı kaybetmeyin. ben 800.000ken bile kaybetmedim, hep inandım, dua ettim. şimdi de dualarım sizlerle. hayırlı zamanı Allah biliyo. hepinize umut dolu günler diliyorum.