Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bizde sperm hareket hizi dusuktu sayisida 1 kez tup bebek yaptirdik olmadi onuda nasil yapti doktorlar anlamadik 1 bucuk senelik evliydim daha kaan beyde sasirdi butun tahlilleri hastaneden aldim goturduk dediki dna hasari cok dusuk takilmayin buna sperm sayisindada her tahlilde oynama var dedi vucudunda mikrop var etkiliyo dedi soyledigi gibi ureaplazma cikti esimde antibiyotikle gecti Elhamdulillah tekrar tahlili yaptirip yolladik kaan hocaya dogal yolla yada tup bebek olmasinda sperm bakimindan bi skintiniz yok emodex kullanin 3 ay dedi canim sperm tahlilini yollayacaz ama ben duzen lab. Yaptirmayi dusunuyorum tekrarini devlet hastanesinde oynama oluyo hep garantili yere yaptircaz hayirlisi olsun canim cok sevindim bu arada emodex 3 ay kullanmak lazimmis faydasini gormek icin.

Geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte şifa olur verdiği ilaç vitamin yönden iyi bir takviyeymiş.kesinlikle düzenden şaşmasın kimse .istanbul lab eşim yakın bana bi bakayım nasıl çıkacak bide düzendede yaptırırız diye yaptırmıştı.Ama sonuçlar kötü çıkınca tabi doktorlar direk tüp bebek diyorlar hemen moral bozulmuştı.meğerse çok bekletmişler sperm örneğini . Düzende yaptırmak rahatlattı . Keşke yaptırmasaydınız ya doktor hangi akla hizmet yaptırmış. Şükür canım halimize sizede tecrübe olmuş oldu bu açıdan güzel düşün olmuşa çare yok..inşallah tüp bbeebeke gerek kalmadan kavuşuruz. Kullanalım faydasını görürsek yazalım .

aynen canim yazalim ben ankaradayim kaan hocanin calisitigi hastaneyede yakin oturuyorum onun icin cok sansliyim ama sperm tahlilinde guvenmiyorum artik devlete cunku oynamalari cok oluyor insallah dogal olur bizlerinde canim.

Keske canim yaptirmasaydim muayne olalim dedik gittik snra sperm tahlilini verdik doktora sonucu gosterdik direk bize dedilerki siz tup bebekliksiniz bizde gittik denedik olmadi snra gittim butun sonuclarimi aldimbaska doktora gosterdik asilamada olur neden tup bebek dediler size dediler ama saskindik ne yapacagimizi bilemedik yani rabbim insallah dogal yolla nasip eyler bizlerede.

Rabbim böylelerin eline düşürmesin canım para tuzağı hepsi hemen tüp bebek olurmı en son çaremiz olsun inşallah .hem manevi hem maddi yormuştur sizi.Allah yardımcımız olsun. Bir derdim var konusunda neden gelmiyorsun bebek adlı konu var duygu nick isimli arkadaşın strese çözüm bulmuş tavsiye ederim ben uygulayacağım.

Canim link atarmisin

Selamin aleykum kizlar..biz de kaan aydostan randevu aldik ama haziranin 3.haftasina verdiler malesef
Biraz kendimden bahsedeyim..
5 bucuk yillik evliyim..iki yildir tedaviler doktorlar ama netice sifir..morfoloji ve sperm hiz- sayi sorunumuz var..4 kez tüp bebek yaptirdik ama birisi yarida kaldi..cok skintili bir süreç.rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın..en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin..
Durumu bizimki gibi olup olumlu netice alan var mi kizlar?

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim ben 11 yıllık evliyim 11 yıldan sonra tedaviye başladık ve eşim mikro mikro tese oldu hiç ilaç tedavisi kulanmadan bu arada benide hazırladıkları tupload bebek için ama malesef hiç hücre çıkmadı doktor ize önce testis in birine bakacağıni eğer orda bulunmazsa digerine bakacagini söyledi ama sadece birine baktığını düşünüyoruz bir tarafta ağrı şişlik varken diğer tarafta hiç birşey yoktu ve patoloji de sadece sol taraftan alınmıştı ve arkadaşlar bilgisi olan yazsın lutfen

E="btusss, post: 39110166, member: 649054"]Hayirlsi olsun canim bizede cuma günü cvp yazacak ne gibi bi tedavi vercek bakalm
Sagol cnm ben de mail attim 3 gün içinde geri dönüş sağlandı eşimin kullandığı ilaçlar vardı onu bırakıp 3 hafta sonra tahlil yapın dedi onları yapacaz inşallah martta gidecek bakalım hayırlısı olumlu sonuç aliriz[/QUOTE]
Selamin aleykum..ben bi sey sormak istiyorum..kaan aydos un mail adresini verebilir misiniz..ben arayip tlfnla randevu aldim.gitmeden once tahlilleri mail atmak istiyorum.sitesinde uye olmaya calistim ama aktivasyon sifresi gelmedi yapamadim bi türlü..

Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim. Anneyim zaten canım 7 yasında kızım var. Aşılamayla olmuştu. Klomen ve emodex kullandı. Hergün ısırgan çayı içti ve keçiboynuzu tozu yedi. İnşallah hamile kalırım ve kalırız annelik çok güzel bir duygu, Allahım herkese nasip etsin. Sayı ve harekette değişiklik olmadı aynı geldi hemen hemen.

Kızlar çok moralim bozuk
Forumda tüp bebek bölümünde halim beye eşimin sperm sonucunu yazmıştım sayı mililitrede 6 milyon toplamda 27 milyondu
Aşılamayı bile tavsiye etmedi direkt tüp bebek dedi vakit kaybetmeyin dedi.......

Sakın moralinizi bozmayın.Bizimde istanbul lab da yaptırdık ve örneği çook beklettikleri için 5 milyon çıkmıştı her doktor tüp bebek demişti.Şükürler olsun. Şuan normal değerlerde.
İlk test sonucunuzmu size tavsiyem 3_5 günlük perhizle tekrarlayın nerde yaptırdığınızda önemli düzen labı öneriyor kaan hoca . her ay değişebiliyor sayı ve önemli olan hareketlilik ve dnası sağlıklı spermler.kaan hocanın hastasıyız .Kaan hoca sperm dna hasarına bakıyor ve önem veriyor.Sayıya önem vermiyor.

Düzende yaptırdık Can'ım sonuç doğrudur o yüzden
Bizim de Kaan hocayla randevumuz var ilk ona yollamıştım test sonucunu cevap gelmişti doğal yolla gebelik için yeterli dna hasarına bakalım demişti . Ama o mesajı sekreteri yazıyormuş meğersem hemen hemen herkese aynı şeyi yazmış
Çok moralim bozuk tüp bebek yaptırmak istemiyorum hiç

İleri hareketimiz %60 dış
Ama neye inanacağımı şaşırdım .tüp bebek doktorları sayıya çok önem veriyor
Kaan hoca tam tersi sayıya hiç takılmıyor
Yaşım da 31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…