Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bu iğnenin tek başına etki etmiyceni hocanın kendi agzından duydum onun için bize yanına ovitrelleyi vermişti.size neden böyle?

Bilmiyorumkii belli testlerden dolayi bize lim15 testi yapdirdi sonuclarda beklediginden fazla iyi cikdii tedaviye insh cevap aliycaz dedi belki dogal yolla bile hamile kalirsiinn dedii

fsh çok yüksek testis sperm üretemiyo canım azolumusunuz
evet tüm tahlil sonuçları 0 , şimdi klinikte tekrar yapılacak bu durumlarda tese veya mikroenjeksiyonla bulunma durumu nasıl oluyor acaba ve iltihap gibi bi durum bu değeri yükseltir mi? çünkü ilk muayene olduğımuz ürolog çok da ciddi bi rakam değil dedi ama nette araştırdığım kadarıyla çok da ümitli bir vaka değilmişiz gibi görünüyor

meraba benim eşimde kaan hocanın hastası eşim azosperm hcg tedavisi görüyo microtesenin ücreti ne kadar o aşamaya yaklaştık ama kaan hocaya sormadık inşallah sonucunuz iyidir

Evet canim olgunlasmamis yani kuyruksuz hücre bulunduu simdi igne tedavisine basladi esimm 1 ay sora tahlilleri tekrar yaptircaz
Mikro tese toplam 3000 tl 1500 hastaneye 1500 hocaya ödedik özel güven hastanesinde oldu esimm eger sperm bulunur dondurulursa ayriyetten 509 tl daha ödeniyoor hayirlisi olsuunn ne zaman olmayi düsünüyosunuuz

3 aydır iğne ilaç tedavisi oluyo eşim bugün ankaraya sperm gönderdik sperm fısh boyama yapılacak onun sonucuna göre ameliyata alcak eşiminde ilk tesesinde sizinki gibiydi sonuç moralini bozma inşallah ilaçla sağlıklı sperm oluşur

Ayyy hadii insallah niye bilmiyorum ama icim kipir kipir sankiii güzel sonuclar alicaz gibi geliyooo insallah ilacla olgunlasir ya uzun bi tedaviiyi kaldiracak gücüm yok yeni basladik bu ise ama ben smdiden yoruldm valla siz nerde kaliyosunuz?

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur biz antalyadayız inşallah çabuk sonuç alırsın

inş sorununuza çare bulunur canım
belkide dediği gibi hocanın dna hasarı vardır
sonuçları bizimle paylaş geçmiş olsun

Selam kizlar gunaydin yarin kan tahlilini alcam bakalim cok merak ediyom sonucu daha bir ay oldu sitede okumustum 1 aydan sonra bide hap veriyomus kaan hoca bilgisi olan varmi biz yurtdisindayiz ilac yazarsa burda bulabilirmiyim?

meraba benim eşimde kaan hocanın hastası eşim azosperm hcg tedavisi görüyo microtesenin ücreti ne kadar o aşamaya yaklaştık ama kaan hocaya sormadık inşallah sonucunuz iyidir
Canim hcg tedavisi hangi durumda yapiyo hoca ?? kanda hcg degerinize gore mi bnm esim hcg sine baktirdi 0.1 cikmis sonuc

Selam kizlar gunaydin yarin kan tahlilini alcam bakalim cok merak ediyom sonucu daha bir ay oldu sitede okumustum 1 aydan sonra bide hap veriyomus kaan hoca bilgisi olan varmi biz yurtdisindayiz ilac yazarsa burda bulabilirmiyim?
nerede yaşıyosunuz canım
eşin mi yaptırdı tahlilleri
sizin sorununuz neydi tam olarak

Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum ancak forumdan takip ediyordum. Biz de 3 kez mikroenjeksiyon ile tüp bebek denedik olumsuz sonuçlandı. Kaan Hocayı internetten araştırırken buldum. Mayıs ayına randevu aldık.. Hayırlısı bakalım..

Hosgeldnn caniimmm insallah iyi sonuclar alirsiniz tam olarak sorun ne ?

Hosgeldnn caniimmm insallah iyi sonuclar alirsiniz tam olarak sorun ne ?
Hoşbulduk canım. Eşimin sperm sayısı ml.de 1 milyondan az ve % 28 hareketli..şuana kadar eşime hiçbir tedavi vermediler E vitamini dışında. Bitkisel şeyler de kullanmadık. Tekrar tüp bebek deneyecekken Kaan hocanın adını duyduk..inşallah faydası dokunur.Tüp bebek piyango bileti gibi geliyor bana artık..ya tutarsa..bu sebeple spermlere yogunlaşılması daha mantıklı..

Arkadaşlarım bu arada hoca eşime endol kapsül ve sudafet tablet kullanmasını söyledi.
Bizim sperm degerleri şöyle:
Ph 8
Aglütinasyon yok
Hacim 3 ml
Hareketlilik % 28
PHSS % 14
Hızlı ileri +4 % 0
Yavaş ileri+3 % 14
Yerinde hareketli +2 % 14
Hareketsiz +1 % 72
Konsantrasyon 0, 7 milyon/ ml
Lökosit vvv 0.2 milyon/ml
Morfoloji bakılamadı sayı az oldugu için
Hormon olarak FSH 14.85 ...aceba sayıları bizim gibi olup da Kaan Hocada yükseken var mı?

Anladmm evet dogru önce spermlere sora tüp bebek daha mantikli hocanin verfigi endol ve sudafed benim esimde 2 hafta kullandi orayi uyarmak icin veriorm dedi belki düzelir dedi telrar sperm testi yaptirin 2 hafta sora dedi ama ilaclar da ise yaramamisdi ayni sonucu aldik

Caniiimm napdiiinnn merak ediyorumm aldinmi sonuclarii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…