canım bu iğnenin tek başına etki etmiyceni hocanın kendi agzından duydum onun için bize yanına ovitrelleyi vermişti.size neden böyle?
hayırlısı olsun canımBizde choriomon igne basliycaz yrn 1 ay kullanin dedi sora tekrar tahlilleri yapdirin dedi bakaalmm insallah spermler olgunlasirdaa bebislermiizz oluuur saglikli hayirlii 6aya kadar sürebilir tedavi dedi doktoor
evet tüm tahlil sonuçları 0 , şimdi klinikte tekrar yapılacak bu durumlarda tese veya mikroenjeksiyonla bulunma durumu nasıl oluyor acaba ve iltihap gibi bi durum bu değeri yükseltir mi? çünkü ilk muayene olduğımuz ürolog çok da ciddi bi rakam değil dedi ama nette araştırdığım kadarıyla çok da ümitli bir vaka değilmişiz gibi görünüyorfsh çok yüksek testis sperm üretemiyo canım azolumusunuz
Benim esimde kaan hocanin hastasi tese oldu sonuclari bekliyooruuz
meraba benim eşimde kaan hocanın hastası eşim azosperm hcg tedavisi görüyo microtesenin ücreti ne kadar o aşamaya yaklaştık ama kaan hocaya sormadık inşallah sonucunuz iyidirBenim esimde kaan hocanin hastasi tese oldu sonuclari bekliyooruuz
meraba benim eşimde kaan hocanın hastası eşim azosperm hcg tedavisi görüyo microtesenin ücreti ne kadar o aşamaya yaklaştık ama kaan hocaya sormadık inşallah sonucunuz iyidir
3 aydır iğne ilaç tedavisi oluyo eşim bugün ankaraya sperm gönderdik sperm fısh boyama yapılacak onun sonucuna göre ameliyata alcak eşiminde ilk tesesinde sizinki gibiydi sonuç moralini bozma inşallah ilaçla sağlıklı sperm oluşurEvet canim olgunlasmamis yani kuyruksuz hücre bulunduu simdi igne tedavisine basladi esimm 1 ay sora tahlilleri tekrar yaptircaz
Mikro tese toplam 3000 tl 1500 hastaneye 1500 hocaya ödedik özel güven hastanesinde oldu esimm eger sperm bulunur dondurulursa ayriyetten 509 tl daha ödeniyoor hayirlisi olsuunn ne zaman olmayi düsünüyosunuuz
3 aydır iğne ilaç tedavisi oluyo eşim bugün ankaraya sperm gönderdik sperm fısh boyama yapılacak onun sonucuna göre ameliyata alcak eşiminde ilk tesesinde sizinki gibiydi sonuç moralini bozma inşallah ilaçla sağlıklı sperm oluşur
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur biz antalyadayız inşallah çabuk sonuç alırsınAyyy hadii insallah niye bilmiyorum ama icim kipir kipir sankiii güzel sonuclar alicaz gibi geliyooo insallah ilacla olgunlasir ya uzun bi tedaviiyi kaldiracak gücüm yok yeni basladik bu ise ama ben smdiden yoruldm valla siz nerde kaliyosunuz?
fsh bu değerdeyse çok yüksek kaan hocadan sonuç gelmişmiydifsh 26.4 ne anlama geliyor ???
inş sorununuza çare bulunur canımCanim istanbula gidip yaptrcaz bakalım artık. Moralim cok bozuk ya.ben uc defa tup bebek yaptim. Hep sebepsiz infertilite dediler. En son doktor morfolojide biraz problem var dedi. Ben açıkçası sevindim bi sebep bulduk diye. Bu beni cok üzüyor. Sebep yok ama gebelik de yok. Şimdi kaan hoca bi sorun görünmüyor ama dna hasar a da bakalim dedi Melekim ya bilmiyorum ki
Canim hcg tedavisi hangi durumda yapiyo hoca ?? kanda hcg degerinize gore mi bnm esim hcg sine baktirdi 0.1 cikmis sonucmeraba benim eşimde kaan hocanın hastası eşim azosperm hcg tedavisi görüyo microtesenin ücreti ne kadar o aşamaya yaklaştık ama kaan hocaya sormadık inşallah sonucunuz iyidir
nerede yaşıyosunuz canımSelam kizlar gunaydin yarin kan tahlilini alcam bakalim cok merak ediyom sonucu daha bir ay oldu sitede okumustum 1 aydan sonra bide hap veriyomus kaan hoca bilgisi olan varmi biz yurtdisindayiz ilac yazarsa burda bulabilirmiyim?
Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum ancak forumdan takip ediyordum. Biz de 3 kez mikroenjeksiyon ile tüp bebek denedik olumsuz sonuçlandı. Kaan Hocayı internetten araştırırken buldum. Mayıs ayına randevu aldık.. Hayırlısı bakalım..
Hoşbulduk canım. Eşimin sperm sayısı ml.de 1 milyondan az ve % 28 hareketli..şuana kadar eşime hiçbir tedavi vermediler E vitamini dışında. Bitkisel şeyler de kullanmadık. Tekrar tüp bebek deneyecekken Kaan hocanın adını duyduk..inşallah faydası dokunur.Tüp bebek piyango bileti gibi geliyor bana artık..ya tutarsa..bu sebeple spermlere yogunlaşılması daha mantıklı..Hosgeldnn caniimmm insallah iyi sonuclar alirsiniz tam olarak sorun ne ?
Hoşbulduk canım. Eşimin sperm sayısı ml.de 1 milyondan az ve % 28 hareketli..şuana kadar eşime hiçbir tedavi vermediler E vitamini dışında. Bitkisel şeyler de kullanmadık. Tekrar tüp bebek deneyecekken Kaan hocanın adını duyduk..inşallah faydası dokunur.Tüp bebek piyango bileti gibi geliyor bana artık..ya tutarsa..bu sebeple spermlere yogunlaşılması daha mantıklı..
Selam kizlar gunaydin yarin kan tahlilini alcam bakalim cok merak ediyom sonucu daha bir ay oldu sitede okumustum 1 aydan sonra bide hap veriyomus kaan hoca bilgisi olan varmi biz yurtdisindayiz ilac yazarsa burda bulabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?