İnşallahhh hayırlısıyla olumlu sonuclanirARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR... EŞİME AZOSPERMİ TEŞHİSİ KONMUŞTU VE NİSAN AYINDA AMELİYAT OLMUŞTU 5 TÜP SPERM BULUNUP DONDURULMUŞTU HRS HASTANESİNDE... BİZDE TÜP BEBEĞİ ANKARA TIPTA YAPMAYA KARAR VERDİK VE BU AY BAŞLADIK... AZOSPERMİ OLDUĞU İÇİN EŞİM RAPORU HEMEN ÇIKARABİLDİK YANİ ŞU EVLİLİK YILININ TUTMASINI FALAN BEKLEMEDEN ORTALAMA 1750 TL HASTANEYE VERDİK VE 1000 TL YE YAKINDA İLAÇLARA... TABİ ÖNCESİNDE HRS HASTANESİNDEN EŞİMİN SPERMLERİNİ TAŞIDIK... VE BENDEN 14 YUMURTA TOPLANDI 8 İ DÖLLENDİ 3.GÜN EMBİRYOLARINDAN 2 TANESİNİ TRANSFER ETTİLER... TRANSFER GÜNÜ SAĞ KASIĞIMDA OLUŞAN AĞRI İLE CEM HOCA OHSS OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE 2 GÜN HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA KALDIM VE TABİ BOL BOL SIVI TÜKETTİM... DAHA SONRADA MEMLEKETİME DÖNDÜM BİZ DONDURULMUŞ EMBİRYOMUZ VAR MI DİYE ARADIK HEMŞİRELER YOK DEDİ SONRA EMBİRYOLOG SİNAN HOCA ARADI VE 6,GÜNE ÇIKAN 2 EMBİRYONUN OLDUĞUNU VE DONDURDUKLARINI AÇIKLADI BİZE... VE EŞİMİN SADECE 1 TÜPÜ ÇÖZDÜRMÜŞLER...ŞİMDİ AYIN 30UNDA GEBELK TESTİM VAR OLUMLU YA DA OLUMSUZ SONUCU MUTLAKA SİZLERE YAZARIM... BUNLAR ZOR SÜREÇLER AMA ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME UMUDUMUZ HALA VAR, ELLERİMİZ HEP DUADA DİLİMİZ ŞÜKÜRDE... İÇİNİZİ LÜTFEN FERAH TUTUN BENİM İÇİN DE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...
canım ameliyatı kaan aydos mu yaptı memnun musunuz ücret nasıl ve taşıma işlemi nasıl oluyor inş olumlu olur.ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR... EŞİME AZOSPERMİ TEŞHİSİ KONMUŞTU VE NİSAN AYINDA AMELİYAT OLMUŞTU 5 TÜP SPERM BULUNUP DONDURULMUŞTU HRS HASTANESİNDE... BİZDE TÜP BEBEĞİ ANKARA TIPTA YAPMAYA KARAR VERDİK VE BU AY BAŞLADIK... AZOSPERMİ OLDUĞU İÇİN EŞİM RAPORU HEMEN ÇIKARABİLDİK YANİ ŞU EVLİLİK YILININ TUTMASINI FALAN BEKLEMEDEN ORTALAMA 1750 TL HASTANEYE VERDİK VE 1000 TL YE YAKINDA İLAÇLARA... TABİ ÖNCESİNDE HRS HASTANESİNDEN EŞİMİN SPERMLERİNİ TAŞIDIK... VE BENDEN 14 YUMURTA TOPLANDI 8 İ DÖLLENDİ 3.GÜN EMBİRYOLARINDAN 2 TANESİNİ TRANSFER ETTİLER... TRANSFER GÜNÜ SAĞ KASIĞIMDA OLUŞAN AĞRI İLE CEM HOCA OHSS OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE 2 GÜN HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA KALDIM VE TABİ BOL BOL SIVI TÜKETTİM... DAHA SONRADA MEMLEKETİME DÖNDÜM BİZ DONDURULMUŞ EMBİRYOMUZ VAR MI DİYE ARADIK HEMŞİRELER YOK DEDİ SONRA EMBİRYOLOG SİNAN HOCA ARADI VE 6,GÜNE ÇIKAN 2 EMBİRYONUN OLDUĞUNU VE DONDURDUKLARINI AÇIKLADI BİZE... VE EŞİMİN SADECE 1 TÜPÜ ÇÖZDÜRMÜŞLER...ŞİMDİ AYIN 30UNDA GEBELK TESTİM VAR OLUMLU YA DA OLUMSUZ SONUCU MUTLAKA SİZLERE YAZARIM... BUNLAR ZOR SÜREÇLER AMA ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME UMUDUMUZ HALA VAR, ELLERİMİZ HEP DUADA DİLİMİZ ŞÜKÜRDE... İÇİNİZİ LÜTFEN FERAH TUTUN BENİM İÇİN DE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...
canım merhaba evet hoca yaptı 4100 tl ödedik toplamda bak 230,saydfada ayrıntıları yazdım biz çok memnun kaldık kendisinden rabbim razı olsuncanım ameliyatı kaan aydos mu yaptı memnun musunuz ücret nasıl ve taşıma işlemi nasıl oluyor inş olumlu olur.
canım anestezi olduğu için üç dört saat hastanede kalıyosun sonra taburcusun hoca bize bi gün dinlenip yola çıkabilirsiniz dedimrb kızlar teseden sonra hemen taburcu oluyoz mu yolculuk yapılabiliniyormu
Merhaba insallah hayırlı sinuclar alırsın arkadasim bizimde hrs de dondurulmus spermlerimiz var onlari ordan alablyrmuyuz bende gazi hastanesnde denemek istyrm bu seferARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR... EŞİME AZOSPERMİ TEŞHİSİ KONMUŞTU VE NİSAN AYINDA AMELİYAT OLMUŞTU 5 TÜP SPERM BULUNUP DONDURULMUŞTU HRS HASTANESİNDE... BİZDE TÜP BEBEĞİ ANKARA TIPTA YAPMAYA KARAR VERDİK VE BU AY BAŞLADIK... AZOSPERMİ OLDUĞU İÇİN EŞİM RAPORU HEMEN ÇIKARABİLDİK YANİ ŞU EVLİLİK YILININ TUTMASINI FALAN BEKLEMEDEN ORTALAMA 1750 TL HASTANEYE VERDİK VE 1000 TL YE YAKINDA İLAÇLARA... TABİ ÖNCESİNDE HRS HASTANESİNDEN EŞİMİN SPERMLERİNİ TAŞIDIK... VE BENDEN 14 YUMURTA TOPLANDI 8 İ DÖLLENDİ 3.GÜN EMBİRYOLARINDAN 2 TANESİNİ TRANSFER ETTİLER... TRANSFER GÜNÜ SAĞ KASIĞIMDA OLUŞAN AĞRI İLE CEM HOCA OHSS OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE 2 GÜN HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA KALDIM VE TABİ BOL BOL SIVI TÜKETTİM... DAHA SONRADA MEMLEKETİME DÖNDÜM BİZ DONDURULMUŞ EMBİRYOMUZ VAR MI DİYE ARADIK HEMŞİRELER YOK DEDİ SONRA EMBİRYOLOG SİNAN HOCA ARADI VE 6,GÜNE ÇIKAN 2 EMBİRYONUN OLDUĞUNU VE DONDURDUKLARINI AÇIKLADI BİZE... VE EŞİMİN SADECE 1 TÜPÜ ÇÖZDÜRMÜŞLER...ŞİMDİ AYIN 30UNDA GEBELK TESTİM VAR OLUMLU YA DA OLUMSUZ SONUCU MUTLAKA SİZLERE YAZARIM... BUNLAR ZOR SÜREÇLER AMA ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME UMUDUMUZ HALA VAR, ELLERİMİZ HEP DUADA DİLİMİZ ŞÜKÜRDE... İÇİNİZİ LÜTFEN FERAH TUTUN BENİM İÇİN DE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...
Masllah allah bagislasin bizede dua et insallah bizde tadariz o duyguyuArkadaslar bundan uc yil once kaan hocayla kendi stesinden yazisarak tedavi olduk biz esimde iki uc tane canli sperm vardi doktor tup bebek bile tutmayabilir demisti sonra arastirdim kaan hocayi duydum sayfasindan msjlastik endol ve sudafeti bi deneyin dedi onun yarinda keci boynuzu caksir ati ari poleni felanda kullandi bide dogru yazdiysam proxeed plus diye bi ilac kullandi bi.ay ikinci ay hamile kaldim sperm sayisi yedi milyon olmustu tikaniklik varmis hicbir doktor bilememisti kaan hocadan Allah razi olsun simdi ikinciye hamileyim
Rabbim insallah isteyen herkese verir kimseyi bu duygudan mahrum etmeZMa
Masllah allah bagislasin bizede dua et insallah bizde tadariz o duyguyu
Canim bu fish testi dediginiz nedir acaba?dna hasar testinden farkli birsey mi?bizim fish testi sonuçlarımız çıkmadı henüz
ankara genartta yaptırdık fish testini 20 güne kadar bekliyoruz sonuçları
hormon testi sonuçlarınız nasıl peki eşimde fsh düşük geldi ve bunun için tedavi olacak
sizde sperm varmı
Düzenli e vitamini icsinSperm DNA Hasarı: 26.62
FSH: 0.83
Total Testesteron: 27.11
PSA: 0.485
AFP: 2.16
E2: 32
LH: 4.39
GGT: 15
Sperm Sayısı: 98 mlyn
Toplam Sperm Sayısı: 343 mlyn
Motolite: 78
Hızlı: 30
Yavaş: 36
Yerinde hareketli: 12
Morfoloji: 8
Kızlar merhaba. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacam. Eşimin Dna hasar sonucu yeni geldi. FSH düşük sanırım. eşimin sperm vermesine tahmini 3 hafta var. bu süre zarfında yapabileceğimiz bişey varmı. yardımınıza çok ihtiyacım var. kaan hoca ekime randevu veriyor. çok çaresizim, 6 seneden beri çocuk istiyorum.
Canım siz Kaan hocayla görüşüp mü dna hasar testi yaptırdınız?Eğer öyleyse Kaan hocaya sonucu gönder Ekim ayını beklemeden cevap verir size.Sperm DNA Hasarı: 26.62
Kızlar merhaba. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacam. Eşimin Dna hasar sonucu yeni geldi. FSH düşük sanırım. eşimin sperm vermesine tahmini 3 hafta var. bu süre zarfında yapabileceğimiz bişey varmı. yardımınıza çok ihtiyacım var. kaan hoca ekime randevu veriyor. çok çaresizim, 6 seneden beri çocuk istiyorum.
Sperm DNA Hasarı: 26.62
Kaan hocanın numarasını bana özelden gönderebilecek birisi var mı kızlar? Çok acil ulaşmam lazım. Yada sekreteri kıymet hanım da olabılır.
Canim bu fish testi dediginiz nedir acaba?dna hasar testinden farkli birsey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?