Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallahhh hayırlısıyla olumlu sonuclanir

canım ameliyatı kaan aydos mu yaptı memnun musunuz ücret nasıl ve taşıma işlemi nasıl oluyor inş olumlu olur.

Merhaba insallah hayırlı sinuclar alırsın arkadasim bizimde hrs de dondurulmus spermlerimiz var onlari ordan alablyrmuyuz bende gazi hastanesnde denemek istyrm bu sefer

Arkadaslar bundan uc yil once kaan hocayla kendi stesinden yazisarak tedavi olduk biz esimde iki uc tane canli sperm vardi doktor tup bebek bile tutmayabilir demisti sonra arastirdim kaan hocayi duydum sayfasindan msjlastik endol ve sudafeti bi deneyin dedi onun yarinda keci boynuzu caksir ati ari poleni felanda kullandi bide dogru yazdiysam proxeed plus diye bi ilac kullandi bi.ay ikinci ay hamile kaldim sperm sayisi yedi milyon olmustu tikaniklik varmis hicbir doktor bilememisti kaan hocadan Allah razi olsun simdi ikinciye hamileyim

Ma
Masllah allah bagislasin bizede dua et insallah bizde tadariz o duyguyu

kızlar dna hasar testımız sayımız az dıye cıkmadı kaan hoca tedavıye basladı 1ayda sayımız 2katına cıktı agustosta sperm testı ıstedı sayı uyqunsa dna hasar testı olcak esım bız cok memnunuz kaan hocadan tedavıden herkese tavsıye ederım (klomen endol ve promotil kullanıyor esım)

Benim eşimde dna hasarı yüzde 26.5 çıktı ikinci tüp bebek denemizde negatif mikroçip yöntemiyle yapılmıştı kaan hocadan nisan gibi randevu almıştım eylül ayına verildi mail attım hpcaya eşimin değerlerini cevap bekliyorum bnde

Canim bu fish testi dediginiz nedir acaba?dna hasar testinden farkli birsey mi?

Merhaba hanimlar
Kaan Aydos hocada tup bebek yapan varsa
fiyat konusunda bana bilgi verebilir mi ona gore para biriktirmeye calisalim ?

Sperm DNA Hasarı: 26.62

FSH: 0.83

Total Testesteron: 27.11

PSA: 0.485

AFP: 2.16

E2: 32

LH: 4.39

GGT: 15

Sperm Sayısı: 98 mlyn

Toplam Sperm Sayısı: 343 mlyn

Motolite: 78

Hızlı: 30

Yavaş: 36

Yerinde hareketli: 12

Morfoloji: 8

Kızlar merhaba. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacam. Eşimin Dna hasar sonucu yeni geldi. FSH düşük sanırım. eşimin sperm vermesine tahmini 3 hafta var. bu süre zarfında yapabileceğimiz bişey varmı. yardımınıza çok ihtiyacım var. kaan hoca ekime randevu veriyor. çok çaresizim, 6 seneden beri çocuk istiyorum.

Düzenli e vitamini icsin

Canım siz Kaan hocayla görüşüp mü dna hasar testi yaptırdınız?Eğer öyleyse Kaan hocaya sonucu gönder Ekim ayını beklemeden cevap verir size.

Yok cnm. Biz Ankara'ya gittiğimizde kendisinden muayene istedik ekime sıra verdiler. Tüp bebek merkezimizden bu tahlili yaptırmak istediğimizi söyledik. Onların aracılığıyla yaptırdık dna hasar tahlilini.

Kaan hocanın numarasını bana özelden gönderebilecek birisi var mı kızlar? Çok acil ulaşmam lazım. Yada sekreteri kıymet hanım da olabılır.

Kaan hocanın numarasını bana özelden gönderebilecek birisi var mı kızlar? Çok acil ulaşmam lazım. Yada sekreteri kıymet hanım da olabılır.

Kaan Aydos un sitesinden hem numaraya ulaşabilirsin hem de üye olup bu sonuçları Kaan hocaya gönderebilirsin cnm.

Canim bu fish testi dediginiz nedir acaba?dna hasar testinden farkli birsey mi?

Sperm hücresindeki bazı kromozomların genetik olarak taranması, biz yaptırmıştık ama gerek yokmuş. O yüzden Kaan hoca söylemeden yaptırmayın cnm. Gereksiz yere para verdik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…