Teşekkürler Can'ım ama muayene tel 4 ağustosta arayın diyor. Mail'de attım kendisine geri dönüş ayın 5i diye mail aldım. Tedavim ayın 1 inde başlıyacak kısmet olursa. hoca, Biraz bekleyin derse erteleyebilirdik. Onun için özelden kendisine ulaşmam gerekiyor.
Sağol canım.Bize şimdilik dna hasar testi verdi bakalım, hayırlısı...Sperm hücresindeki bazı kromozomların genetik olarak taranması, biz yaptırmıştık ama gerek yokmuş. O yüzden Kaan hoca söylemeden yaptırmayın cnm. Gereksiz yere para verdik biz
Merhaba hepiniz dert ortağımsınız 241 sf nin hepsini okudum insallah bu cabamizin karsiligini alicaz.
Gecen hafta sperm dna sonucumuz cikti %30. Kaan hoca klomen gunasiri ve sabah aksam emodex basladi. Bunun yaninda haftada 1 nohut ve ispanak yemegi yapiyorum. Sabahlari 1 caykasigi keciboynuzu tozu aksamlari keciboynuzu ozu yiyor. Cig findik incir ve fistik gunicinde yiyor. Aksamlarida 1 bardak isirgan otu cayi iciyor. Agustos sonu fsh ve testeron test yaptirip gonderin yazmis. Sayi ve kruger iyi sanirim. Sayi 108 mil kruger %5.
3 yilda bos gebelikten dolayi 4 kurtaj yasadim. Cocugum yok. Tekrar hasar testi ne zaman yaptirin der bilmiyorum.
Benimle benzer durumu yasayanlarin yaptiklarima yasadiklarima ilave soyleyecekleri bisey olursa sevinirim.
Ben de randevu aldım şimdilik kasım görünüyor randevu zamanı ama eylülde belli olacakmış tam tarih. Bizde sayı hız ve morfoloji sorunu var. En son spermiyogramda lökosit çıktı onun tedavisi bitsin öyle dna hasar analizi yaptıracağız. Kızlar antibiyotikten ne kadar sonra yaptıralım spermiyogramı. Sanırım antibiyotik de etkiliyormuş?
Amin hepimiz insallah tez zamanda saglikla kavusalim bebeklerimize. Esim sigara kullaniyor azaltti su an gunde yarim paket iciyor. 4 kayıp sonunda rabbim 5.de güldürür yüzümü insallah.Benim tüp bebek denememden biri kimyasal olmuştu, dna hasarı 40 lardaydı. Bizim sayıda çok düşüktü. Şu anda dna hasarı düzeldi, sayıda referans değerlerinin üzerine çıktı henüz gebelik yok. Umarım en kısa zamanda hamile kalırız hepimiz. Sizin sayı güzel, dna haşarıda çok kötü değil kısa zamanda düzelir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkınızda.
benim eşimde kullandı ama sonuç sıfırTikaniklik var mi yok mu ogrenmek amaciyla verdi canim ama heralde tikaniklik yok cunku test yaptik yine sonuc 0 malesef.
Aynen ya bizdede ise yaramadibenim eşimde kullandı ama sonuç sıfırbize tese dedi siz ne yaptınız?
Allah çaresiz bırakmasınAynen ya bizdede ise yaramaditese daha olmadi
Amin canim hepimiziAllah çaresiz bırakmasın
dna yı nasıl duzelttn canmcm?@teory Evet cnm. Eylülde 3 ml 6ml çıktı. Aralıkta 24 ml çıktı ve o sonuçla gebe kaldım ben. DNA çok çok önemli. DNA bozukken tüp bebek bile tutmadı. Zaten embriyo oluşumu bile pek sağlıklı olmadı.
Emodex mi verdi canm?T the--banking Kaan hoca ilaç tedavisi uyguladı eşime. Sağlıklı beslenme ve bitkisel destekle kısa sürede normale döndü çok şükür
Ay canmcm cok saol ben kaan hocaya gitmeden once emodexe baslaym.dyrm eylule kadar iznlyms.kaan hocaT the--banking Klomen emodex menagon iğne değişerek kullandırttı cnm. En son normale dönünce Teatrio kullandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?