- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Benim eşim de öyle maalesef. Bakalım.ne diyecek size.Esim tek gidecek.seminerden dolayi gidemiycem ben.degilse iyice ibini dibini sorardim.ama esim sormaz ne derse he he..
Bana da öyle geliyor. Ta nerden gittik. Muayenede o kadar emindiki hasarın kotu olduğuna. Fsh dusuk hapla igneyle yukseltecegiz dedi o kadar. Uç ay keçiboynuzu kürü yaptım fayda etmedi dedim.size yaramaz keçiboynuzu Fsh yi yükseltmek lazım sperm üretimi sıkıntı dedi o kadar . Ama ilaçlara gelince emodex verdi bitti her şey. Umut dünyası işte nerden derman bulacagimizi bilemiyoruz
İnşallah canım.inşallah emodex iyi gelir cnm, vardır bir bildiği umarım
Selam Kizlar
Rabbim bu mübarek ayda dualarimizi kabul etsin evlat isteyen bizlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Size bi sorun olacak esleri klomen kullananlar sperm dnasi icin,klomen tabletleriniz kac mg?
Bende 5.denememde rabbim kismet ederse esime klomen kullandirmak istiyorum o yüzden kac mglik olmasi lazim
Bizde kullandk bu ilaci 2 kere test yaptrdk ikisndede cikis olmadi sizin icin hayirli olur inşKizlar kaan hoca bize endol ve sudafed verdi tikaniklik olup olmadigina bakmak icin 1 hafta kullandik 1 hafta daha kullanip test yapilacak
Sorum su : dogal yoldan bu ilaci kullanip hamile kalinabilir mi bu ilac dogal yoldan cikis saglar mi ??????
Bizde kullandk bu ilaci 2 kere test yaptrdk ikisndede cikis olmadi sizin icin hayirli olur inşKizlar kaan hoca bize endol ve sudafed verdi tikaniklik olup olmadigina bakmak icin 1 hafta kullandik 1 hafta daha kullanip test yapilacak
Sorum su : dogal yoldan bu ilaci kullanip hamile kalinabilir mi bu ilac dogal yoldan cikis saglar mi ??????
Insallah canim Allah hepimize nasip etsinBizde kullandk bu ilaci 2 kere test yaptrdk ikisndede cikis olmadi sizin icin hayirli olur inş
arkadaşım bu ilaçları tıkanıklığı açmak içinmi tıkanıklık varmı yokmu öğrenme amacıylamı verdi?Kizlar kaan hoca bize endol ve sudafed verdi tikaniklik olup olmadigina bakmak icin 1 hafta kullandik 1 hafta daha kullanip test yapilacak
Tikaniklik var mi yok mu ogrenmek amaciyla verdi canim ama heralde tikaniklik yok cunku test yaptik yine sonuc 0 malesef.arkadaşım bu ilaçları tıkanıklığı açmak içinmi tıkanıklık varmı yokmu öğrenme amacıylamı verdi?
Hepmi sıfırdi. Benim esimin başta normaldi sonradan azosperm oldu bir defa aşılama bile yaptrmstk düşün yani sebepsiz hamilelik olmuyodu tekrar aşılama yaptrcaktk hersey hazırdı sperm verdiki çok azalms 1.5 milyona düşmüş sonra dahada düştü sonra azsperm oldu anlayamadkTikaniklik var mi yok mu ogrenmek amaciyla verdi canim ama heralde tikaniklik yok cunku test yaptik yine sonuc 0 malesef.
Evet hepsi 0 canim.acaba bisey.mi etkiledi esini sigara, stres veya baska bisey etkilemis olabilirHepmi sıfırdi. Benim esimin başta normaldi sonradan azosperm oldu bir defa aşılama bile yaptrmstk düşün yani sebepsiz hamilelik olmuyodu tekrar aşılama yaptrcaktk hersey hazırdı sperm verdiki çok azalms 1.5 milyona düşmüş sonra dahada düştü sonra azsperm oldu anlayamadk
Valla canm doktor alerji oldunmu ameliyat oldumu vs dedi ama bizde hiç bişey yoktu sigara dedik etkiler ama azaltr sıfır yapmaz dedi stres bence olmuştur eşimde bilmiyorum bakalm hakkımızda hayrlisiEvet hepsi 0 canim.acaba bisey.mi etkiledi esini sigara, stres veya baska bisey etkilemis olabilir
Insallah olumlu olur canimARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR... EŞİME AZOSPERMİ TEŞHİSİ KONMUŞTU VE NİSAN AYINDA AMELİYAT OLMUŞTU 5 TÜP SPERM BULUNUP DONDURULMUŞTU HRS HASTANESİNDE... BİZDE TÜP BEBEĞİ ANKARA TIPTA YAPMAYA KARAR VERDİK VE BU AY BAŞLADIK... AZOSPERMİ OLDUĞU İÇİN EŞİM RAPORU HEMEN ÇIKARABİLDİK YANİ ŞU EVLİLİK YILININ TUTMASINI FALAN BEKLEMEDEN ORTALAMA 1750 TL HASTANEYE VERDİK VE 1000 TL YE YAKINDA İLAÇLARA... TABİ ÖNCESİNDE HRS HASTANESİNDEN EŞİMİN SPERMLERİNİ TAŞIDIK... VE BENDEN 14 YUMURTA TOPLANDI 8 İ DÖLLENDİ 3.GÜN EMBİRYOLARINDAN 2 TANESİNİ TRANSFER ETTİLER... TRANSFER GÜNÜ SAĞ KASIĞIMDA OLUŞAN AĞRI İLE CEM HOCA OHSS OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE 2 GÜN HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA KALDIM VE TABİ BOL BOL SIVI TÜKETTİM... DAHA SONRADA MEMLEKETİME DÖNDÜM BİZ DONDURULMUŞ EMBİRYOMUZ VAR MI DİYE ARADIK HEMŞİRELER YOK DEDİ SONRA EMBİRYOLOG SİNAN HOCA ARADI VE 6,GÜNE ÇIKAN 2 EMBİRYONUN OLDUĞUNU VE DONDURDUKLARINI AÇIKLADI BİZE... VE EŞİMİN SADECE 1 TÜPÜ ÇÖZDÜRMÜŞLER...ŞİMDİ AYIN 30UNDA GEBELK TESTİM VAR OLUMLU YA DA OLUMSUZ SONUCU MUTLAKA SİZLERE YAZARIM... BUNLAR ZOR SÜREÇLER AMA ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME UMUDUMUZ HALA VAR, ELLERİMİZ HEP DUADA DİLİMİZ ŞÜKÜRDE... İÇİNİZİ LÜTFEN FERAH TUTUN BENİM İÇİN DE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?