- 5 Nisan 2015
- 29
- 16
- 18
Yaaaa bu cuma demek dualarımız sizinle inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bizde aynı durumdayız esım azosperm ve tese ameliyatı olacak sizin sonucu çokk merakla bekliyorumbizde kaan hocanın hastasıyız bir yıl oldu bu cumada tesemiz var menoğon 75 solgar verdi bize aralıksız kullandık bizimki çok düşük bir umut y kromozon delasyonu var çünkü eşimde hrs de olacağız tese bize de dua edein arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle döneriz umudunuzu kaybetmeyin.
Peki tesede sperm bulundu muBenim esimde azospermdi ama tese oldu canim bence herkesin durumu ayni degil cunku bize igne vermedi insallah dogal yoldan da cikis olur
bizde kaan hocanın hastasıyız bir yıl oldu bu cumada tesemiz var menoğon 75 solgar verdi bize aralıksız kullandık bizimki çok düşük bir umut y kromozon delasyonu var çünkü eşimde hrs de olacağız tese bize de dua edein arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle döneriz umudunuzu kaybetmeyin.
Cok sukur bulundu canim.Peki tesede sperm bulundu mu
Canım masallah yaaa vallahi böyle duyunca öyle bir umut oluyor ki peki hamilelik var mı şuan yada hangi aşamadasınızCok sukur bulundu canim.Insallah herkesin ameliyati basarili gecer
tesekkurler canım darısı hepınızın basına bızde cok sevındık ıgne tedavısı verdıgı ıcın hoca hepınızın guzel haberlerını beklıyorumAaaa çok sevindim iğne tedavisine başlamanıza. insallah iğne ile olur geçer mikroteseye gerek kalmaz bakalım guzel haberlerini bekliyoruz.
hrs 6000 devletı bılmıyorum canım ben 2kere ozelde denedım tupu ve yıne ozelde denıycem hrsde olcak gıbı gorunuyor kaan hoca ne derse o olcak bakalım daha varPeki 6000 tl. hrs de mi yoksa devlette mi . Devlet dusunuyoruz ama kesin degil. Acaba ankarada devlette ne kadar olur bilen var mi
hayırlı olsun cok sevındımCok sukur bulundu canim.Insallah herkesin ameliyati basarili gecer
Benim hormonlarim biraz yuksek canim buyuk ihtimal ilac tedavisi devam edecek daha sonra tup bebek olur . Umudunuzu kaybetmeyin kaan hoca cok iyi bir doktor.Canım masallah yaaa vallahi böyle duyunca öyle bir umut oluyor ki peki hamilelik var mı şuan yada hangi aşamadasınız
Kaan hoca bize devlettede yapabilirsiniz dedi ama ne kadar olur bilmiyorumhrs 6000 devletı bılmıyorum canım ben 2kere ozelde denedım tupu ve yıne ozelde denıycem hrsde olcak gıbı gorunuyor kaan hoca ne derse o olcak bakalım daha var
Yaa canım eşinin durumunu biraz anlatır mısın bnm eşim azosperm hiç sperm çıkışı olmadı ve doktor bize evlatlık alın olmaz dedi çocuğunuz. Çok merak ediyorum sizde mi bu durumdayken tese ameliyatından çıktı sperm. Sana zahmet lütfen
Ya canım bide ilk gittiğimiz doktordu çocuk düşündük dokuz ay falan olmayınca gittik doktora eşim azosperm çıkınca hiç hastanelerde uğraşmayın olmaz dedi çocuğunuz. Sizin yapacağınız tek şey evlatlık almak dedi bizi düşünün yani kafayı yiyecek duruma getirdi bizi pislik hadi tamam belki olmayacak ama öyle söylenir mi sanki tek kendi biliyor herseyikimmiş o doktor ya evlatlık alın ne demek. sperm çıkışı olmayanlara yapılıyor zaten mikrotese. ameliyat ile sperm bulup tüp bebek yapıyorlar. benim eşim de azosperm. doktor sperm çıkışı olmadığını görür görmez tese yapalım dedi. biz yine de kaan aydosa da gidicez, o da görsün, işin ehli diye. sen böyle şeyler düşünme. evlatlık çocuk almak da büyük sevap tabii ki ama ilk etapta önemli olan senin kendi evladın için çabalaman.
Yok canım biz iki kez sperm tahlili verdik fakat yine sonuç aynı sperm çıkışı olmadı. Bize kaan hoca Aralık ayına randevu verdi. Biz durumumuzu kaan hocaya mail gönderdik büyük ihtimalle tese ameliyatı olacak eşim. Peki canım çıkış az mı çok mu çünkü bide şey yazıyorlar okuyorum çıkış olsada tutmuyormuş bebek. Artık sinir oldum yaK Kumsalci Canim bizede ilk tese ile tup bebek dendi.Sperm testeri hep 0 di. ama doktor cok soguk konustu. Ve cikarsa dondurmayiz dedi.bizde o doktordan vazgectik.Bu sitede kaan aydosu onerdiler.Biz direk ona gittik.Hoca cok ilgili sagolsun.Ilk tikaniklik mi var diye ilac verdi ilac ise yaramayinca demekki tikaniklik yok tese olacak dedi. Tese oldu esim cok sukur cikis oldu.Ama esimin hic umudu yoktu morali bozuktu cok yiprandi.Ama ben bu forumda olumlu sonuc alanlari okudukca umudum vardi . Sende sakin umudunu kaybetme.Ameliyatlarda genelde cikiyor sperm.Sizinde cikacagina inaniyorum.Suan diyorum bosa stres yapmis esim.Sizde stres yapmayin sperm vardir cikis olmuyordur mutlaka vardir.Olumlu dusun esinede moral destek ver.Ben hep esime destek verdim.
Benim de bir sorum olacak sperm cikisi olmadi derken daha once tese mi oldu yokse sperm testini mi kastettin ?
Sayisini bilmiyorum canim ama evet ilkinde tutmayanlar var defalarca deneyenler var simdi de iste o benim canimi sıkıyorYok canım biz iki kez sperm tahlili verdik fakat yine sonuç aynı sperm çıkışı olmadı. Bize kaan hoca Aralık ayına randevu verdi. Biz durumumuzu kaan hocaya mail gönderdik büyük ihtimalle tese ameliyatı olacak eşim. Peki canım çıkış az mı çok mu çünkü bide şey yazıyorlar okuyorum çıkış olsada tutmuyormuş bebek. Artık sinir oldum ya
Yaa canım dua ediyorum valla sizede Rabbim ilk seferde yüzünüzü güldürsün inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumSayisini bilmiyorum canim ama evet ilkinde tutmayanlar var defalarca deneyenler var simdi de iste o benim canimi sıkıyorinsallah ilkinde tutar tek maasla da zor oluyor stresde cabasi. Insallahh ilkinde tutanlardan oluruz canim. Biz daha baslamadik hocadan haber bekliyoruz baslarsak gelismeleri yazarim sanada.Tesede cikis olur stres yapma.
Amin canim insallah hepimizin yuzu guler..Yaa canım dua ediyorum valla sizede Rabbim ilk seferde yüzünüzü güldürsün inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
K Kumsalci Canim bizede ilk tese ile tup bebek dendi.Sperm testeri hep 0 di. ama doktor cok soguk konustu. Ve cikarsa dondurmayiz dedi.bizde o doktordan vazgectik.Bu sitede kaan aydosu onerdiler.Biz direk ona gittik.Hoca cok ilgili sagolsun.Ilk tikaniklik mi var diye ilac verdi ilac ise yaramayinca demekki tikaniklik yok tese olacak dedi. Tese oldu esim cok sukur cikis oldu.Ama esimin hic umudu yoktu morali bozuktu cok yiprandi.Ama ben bu forumda olumlu sonuc alanlari okudukca umudum vardi . Sende sakin umudunu kaybetme.Ameliyatlarda genelde cikiyor sperm.Sizinde cikacagina inaniyorum.Suan diyorum bosa stres yapmis esim.Sizde stres yapmayin sperm vardir cikis olmuyordur mutlaka vardir.Olumlu dusun esinede moral destek ver.Ben hep esime destek verdim.
Benim de bir sorum olacak sperm cikisi olmadi derken daha once tese mi oldu yokse sperm testini mi kastettin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?