Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde kaan hocanın hastasıyız bir yıl oldu bu cumada tesemiz var menoğon 75 solgar verdi bize aralıksız kullandık bizimki çok düşük bir umut y kromozon delasyonu var çünkü eşimde hrs de olacağız tese bize de dua edein arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle döneriz umudunuzu kaybetmeyin.

Yaaaa bu cuma demek dualarımız sizinle inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bizde aynı durumdayız esım azosperm ve tese ameliyatı olacak sizin sonucu çokk merakla bekliyorum

Canım insallah guzel haberler alırız allah yardımcınız olsun. Bize mutlaka deneyimlerini yaz olur mu klinik ve doktorlar Hakkında. Bize de ışık tutmuş olursun. Merakta bırakma.

Aaaa çok sevindim iğne tedavisine başlamanıza. insallah iğne ile olur geçer mikroteseye gerek kalmaz bakalım guzel haberlerini bekliyoruz.
tesekkurler canım darısı hepınızın basına bızde cok sevındık ıgne tedavısı verdıgı ıcın hoca hepınızın guzel haberlerını beklıyorum

Peki 6000 tl. hrs de mi yoksa devlette mi . Devlet dusunuyoruz ama kesin degil. Acaba ankarada devlette ne kadar olur bilen var mi
hrs 6000 devletı bılmıyorum canım ben 2kere ozelde denedım tupu ve yıne ozelde denıycem hrsde olcak gıbı gorunuyor kaan hoca ne derse o olcak bakalım daha var

Yaa canım eşinin durumunu biraz anlatır mısın bnm eşim azosperm hiç sperm çıkışı olmadı ve doktor bize evlatlık alın olmaz dedi çocuğunuz. Çok merak ediyorum sizde mi bu durumdayken tese ameliyatından çıktı sperm. Sana zahmet lütfen

kimmiş o doktor ya evlatlık alın ne demek. sperm çıkışı olmayanlara yapılıyor zaten mikrotese. ameliyat ile sperm bulup tüp bebek yapıyorlar. benim eşim de azosperm. doktor sperm çıkışı olmadığını görür görmez tese yapalım dedi. biz yine de kaan aydosa da gidicez, o da görsün, işin ehli diye. sen böyle şeyler düşünme. evlatlık çocuk almak da büyük sevap tabii ki ama ilk etapta önemli olan senin kendi evladın için çabalaman.

K Kumsalci Canim bizede ilk tese ile tup bebek dendi.Sperm testeri hep 0 di. ama doktor cok soguk konustu. Ve cikarsa dondurmayiz dedi.bizde o doktordan vazgectik.Bu sitede kaan aydosu onerdiler.Biz direk ona gittik.Hoca cok ilgili sagolsun.Ilk tikaniklik mi var diye ilac verdi ilac ise yaramayinca demekki tikaniklik yok tese olacak dedi. Tese oldu esim cok sukur cikis oldu.Ama esimin hic umudu yoktu morali bozuktu cok yiprandi.Ama ben bu forumda olumlu sonuc alanlari okudukca umudum vardi . Sende sakin umudunu kaybetme.Ameliyatlarda genelde cikiyor sperm.Sizinde cikacagina inaniyorum.Suan diyorum bosa stres yapmis esim.Sizde stres yapmayin sperm vardir cikis olmuyordur mutlaka vardir.Olumlu dusun esinede moral destek ver.Ben hep esime destek verdim.
Benim de bir sorum olacak sperm cikisi olmadi derken daha once tese mi oldu yokse sperm testini mi kastettin ?

Ya canım bide ilk gittiğimiz doktordu çocuk düşündük dokuz ay falan olmayınca gittik doktora eşim azosperm çıkınca hiç hastanelerde uğraşmayın olmaz dedi çocuğunuz. Sizin yapacağınız tek şey evlatlık almak dedi bizi düşünün yani kafayı yiyecek duruma getirdi bizi pislik hadi tamam belki olmayacak ama öyle söylenir mi sanki tek kendi biliyor herseyi

Yok canım biz iki kez sperm tahlili verdik fakat yine sonuç aynı sperm çıkışı olmadı. Bize kaan hoca Aralık ayına randevu verdi. Biz durumumuzu kaan hocaya mail gönderdik büyük ihtimalle tese ameliyatı olacak eşim. Peki canım çıkış az mı çok mu çünkü bide şey yazıyorlar okuyorum çıkış olsada tutmuyormuş bebek. Artık sinir oldum ya

Sayisini bilmiyorum canim ama evet ilkinde tutmayanlar var defalarca deneyenler var simdi de iste o benim canimi sıkıyor insallah ilkinde tutar tek maasla da zor oluyor stresde cabasi. Insallahh ilkinde tutanlardan oluruz canim. Biz daha baslamadik hocadan haber bekliyoruz baslarsak gelismeleri yazarim sanada.Tesede cikis olur stres yapma.

Yaa canım dua ediyorum valla sizede Rabbim ilk seferde yüzünüzü güldürsün inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

canım durumumuz hemen hemen aynı sanırım. bizim de sperm testi sonucu sıfır. bi doktora gittik direkt tese dedi. sonra kaan aydosu arayıp randevu aldık, aralık ayında randevumuz. sizinkine benzer bir tedavi yolu izler diye düşünüyorum. ne mutlu ki sizin ilk tesede sperm bulunmuş, gerçekten çok sevindim. sanırım şu anda da sana transfer edilmesini bekleme aşamasındasınız. ne kadar bekleniyor sperm bulunduktan sonra aşağı yukarı? bir de tüp bebek merkeziyle görüşüp mü tarih alınıyor nasıl oluyor o işler. ay bir de belki bilgin vardır diye soruyorum, tüp bebekte iki tane transfer edilmiyormuş doğru mu? bizim gibi sıkıntılı durumu olanlar ikinci bebek için yine uğraşa girmesin diye ikiz olma yolunda bir çalışma yapmak istesek olmuyor mu yani? bu arada inşallah ilk transferde tutar bebeğin canım benim allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…