Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktorlar testislerden alınan spermin her zaman daha sağlıklı olduğuna inanıyorlar bize de bu sebeple tese yapılmıştı o yüzden olabilir diye düşünüyorum ama sitesinden bunu sorun mutlaka cevaplıyor emin olursunuz

Sizede teseyi kim yaptı?. Esinizde azosperm miydi? Teseden önceki hormonal değerleri neydi eşinizin? Tese öncesi tedavi uyguladı mı. Tesede sperm bulundu mu cevaplarsaniz sevinirim.

Size teseyi kim yaptı?. Esinizde azosperm miydi? Teseden önceki hormonal değerleri neydi eşinizin? Tese öncesi tedavi uyguladı mı. Tesede sperm bulundu mu cevaplarsaniz sevinirim

Tese işlemini kaan hoca yapti.oncesinde kısa süreli tedavi verdi sonra tese ameliyati yapti.fsh yüksek testosteron düşüktü hucre varmış ama olgun değil ve cikis yok onun için tedavi goruyor

Tese işlemini kaan hoca yapti.oncesinde kısa süreli tedavi verdi sonra tese ameliyati yapti.fsh yüksek testosteron düşüktü hucre varmış ama olgun değil ve cikis yok onun için tedavi goruyor
kısa surelı tedavı dedıgınız su ıkı ılac yazıp cıkıs var mı bakıcaz dedıgı mı yoksa amelıyat oncesı hormon tedavısı mı? çok teşekkürler bu arada

kısa surelı tedavı dedıgınız su ıkı ılac yazıp cıkıs var mı bakıcaz dedıgı mı yoksa amelıyat oncesı hormon tedavısı mı? çok teşekkürler bu arada
Rica ederim.İki haftalık ilaç programı canım.Tabi herkesin tedavi yöntemi farklı oluyor hormonlar genetik vs.

aynen kızlar inşallah denemeler tutar ve kesinlikle önce tedavi edilmeli sanırım. bakalım kaan hoca ne diyecek diye düşünmek geriyor insanı. allah hepimizin gönlüne göre versin.
bir yerde başlayıp kafanızı karıştırmayın, tese sperm hasarını da engelliyor zira spermler çıkana kadar epey uzun yol alıyor ve bu onları bozuyor. tese direkt yuvasından alıyor. bir de az sperm çıkarsa ancak tese ile bulunup toplanıyor.inşallah güzel haberler alırsınız.

Size teseyi kim yaptı?. Esinizde azosperm miydi? Teseden önceki hormonal değerleri neydi eşinizin? Tese öncesi tedavi uyguladı mı. Tesede sperm bulundu mu cevaplarsaniz sevinirim
Teseyi iki farklı hastanede yaptırdık. Farklı üroloji uzmanları yaptı. Maalesef Kaan hocayı daha önceden tanıma şansımız dolayısıyla tedavi olma fırsatımız da olmadı. Eşim azospermi değil tam olarak ama hareketli spermi yok. Tese de sperm bulundu. Dört tüp bebek denemesi yaptık, hiç birisinde öncesinde bir tedavi uygulanmadı. Sonuç sıfır. Kaan hocayla görüşmemizde bize bu sperm değerleriyle tüp bebekle bile başarı şansımız olmadığını söyledi. Kendimizi kandırılmış hissediyoruz biraz. Şuanda tedaviye başlamak için test sonuçlarını bekliyoruz.

Canim dogru söylüyorsun evet tese sperme ulaşmada işin en garanti yolu galiba. bakalim iki hafta sonra gidecek esim ilk randevuya. Eylül ayindan beri saya saya bitirdik haftalari, iyice heyecan basti. allah hepimizi guzelliklerle karsilastirsin.

Arkadaslar onumuzdeki hafta ilk randevumuza gidicez. kaan hocayla maillestik ve bazi testler istedi. onlari yaptirip gidicez. ama sekreteri 3gun perhizli gelin dedi. zaten testleri yaptirip gidicez, neden perhizli istiyor ki ozellikle?

Merhaba arkadaşlar bende iki olumsuz tüp bebekten sonra esimi kaan hocaya götürmeye karar verdim ama randevu için aradığım numara sürekli meşgul sperm testi 6 ay oldu yaptirali yeniden ister mi ki hormon testlerini falan yenileyip öyle mi mesaj atayım siz nasıl bir yol izlediniz telefonla ulaşmanın kolay yolu yok mu bir cep numarası falan.

kaan hocanın web sayfası var oradan mesaj gönder, 6 ay önceki sonuçları da o sayfaya yükle. randevu için 0530 0440295 hemşiresinin teli.

Arkadaslar onumuzdeki hafta ilk randevumuza gidicez. kaan hocayla maillestik ve bazi testler istedi. onlari yaptirip gidicez. ama sekreteri 3gun perhizli gelin dedi. zaten testleri yaptirip gidicez, neden perhizli istiyor ki ozellikle?
belki yeni bir test isteyecek o yüzden demiştir.

kaan hocanın web sayfası var oradan mesaj gönder, 6 ay önceki sonuçları da o sayfaya yükle. randevu için 0530 0440295 hemşiresinin teli.
Canım az önce bu internette yazan numaraya ulaştım kadın çıktı marta randevu vericem dedi ocak sonunda arayacam sizi dedi mart çok geç zaman kaybı dedim erkene yer yok dedi o zamana kadar spermiogram falan yenileyeyim mi dedim hiçbirşey yaptırma hoca ister testleri dedi ben şimdi elim kolu bağlı martı mi beklicem haziranda tekrar tüp bebek istiyorum mart da muayne olup testvyapririp ilaç kullanana kadar haziran yaklaşır zaten ben eski sonuçları yollasam ona göre ilaç verirse kullandirsam mart da muayneye gitsem işleri karıştırmış mi olurum ki bu hemşirenin numarası yazmışsın az önce konuştuğum kadın mi ki acaba hemşiresi. arasam en azından istediği testleri ogrensem

Arkadaşlar yok mu muayne olmaya gitmeden önce internetten tahlil yollayıp tedavi başlayan çok zaman kaybedicem randevuyu beklersem

evt telde konuştuğun kişi hemşire. internetten yolla sen mesajını, mesajına da yaz bunları doktora.

evt telde konuştuğun kişi hemşire. internetten yolla sen mesajını, mesajına da yaz bunları doktora.
Ben şimdi dna hasar testi falan yaptirmayim mi marta kadar sonuçta isteyecek biliyorum en azından 20 gün sonuç çıkmasını beklememis olurum martda gittiğimde elimde olurdu spermiogram ve dna hasar testini hazır edeyim diyorum şubat ayında

evet hazır edip git, hatta mesajına randevu aldığını belirt sonuç çıkınca yeniden mesaj yaz tedavimin başlamasını istiyorum diye belirt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…