Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde bir ay sonra test vericez.insallah hep beraber olumlu sonuc alırız inşallah .sizdeki sorun neydi acaba
Biz sebepsiz infertilite diye basladık tüp bebek denedıl negatf sonuc aldk embriyolarmz 3. Gunden snra gelişmini bozdu doktor spermde dna hasarı olblr dedı.o yönlendirmeyle kaan hocayı buldul hasar cıkmadı ama canlılık düşük cıktı doğal uolla hamile kalamama sebebiniz bu dedi.smdi canlılıgı arttırmaya calısyruz.bklm canlılıl artarsa bebek gelecek mi daha beklermıyız yada baska sebeplerde varmıdır bilemiyrm.şimdilik tespit edilen bu

Anladim Allah yardımciniz olsun inşallah başka hiç bir sıkıntı çıkmadan bebiş gelir

Tüp bebekte ilk 3 gün yumurta ile sorun cıkarsa gelismezmiş 4-5 gün ise spermden kaynaklıysa emriyo gelişmezmiş öle okudum bilgin olsun

Bizde toplam 12 milyon yani sizden cok daha düşükhasar cıkmamıstı demi cnm sizde
Yok canm bizde hasar %15 çıkmıştı hoca normal dedi Bizim ocak ayında tüp bebek yapacaktık o zaman eşim test verdiğinde 12 milyondu ve ileri.hareket çok çok düşüktü .sonra burdan sağolsun bı arkadas kür yapmış eşine sonuç almış.bizde yapalım dedik Allah bin kere razı olsun inşallah .ve bizde de kur ise yaradi eşim hem kur kullandı hemde emodex kullandı bir ay bile kullanmadan .sonra 1 Haziran'da Kaan hocaya gitti.sonuclar çıkınca bizde inanamadik ileri hareket gayet iyi çıktı hasar çıkmadı sayı 33 milyon oldu

Emodex kullaniyordu eşim ama doktor yazmadi kendisi almisti.kaan hoca da trental ve klomen yazdı

Son düzenleme:
Nasıl bi kür bu cnm

1 lt keçiboynuzu pekmezi.
1 lt kara dut pekmezi.
50 gr anzer balı.
50 gr zencefil
50 gr,zerdeçal,
50 gr gingseng arı sütü,
100 gr çakşır kökü
100 gr çoban çökerten
100 gr üzüm çekirdeği
100 gr polen
100 gr ısırgan tohumu
2 şişe propolis

Tüp bebekte ilk 3 gün yumurta ile sorun cıkarsa gelismezmiş 4-5 gün ise spermden kaynaklıysa emriyo gelişmezmiş öle okudum bilgin olsun
Yanlış yazmışım cnm ilk 3 gun 1.kalitede dondurdular snra transfer zmnı çözdürüp 5. Gune gidecrkleri takip ettiler 4. Günden snra gelişim bozuldu 5 embrıyodan sadece bi tanesi 5. Güne geldi iyi kalite dediler transfer oldm sma negatif oldu

Allah razı olsun senden
Sizden de vesile olandan da Allah razı olsun inşallah.bunlari karıştırıp sabah akşam bı bardak süte bı tatli kaşığı karıştırıp içiyor eşim.doktor Kürlerin sakıncası olmadığını söyledi .bide yani eşinizin herhangi ota bitkiye alerjisi yoksa yapın bunu .Rabbim eslerimize şifa versin inşallah

Biz daha tüp bebek hiç denemedik bi bilgim yok ama öyle okudum bi topikte belki fikir verir sana die söyledim cnm ama ben inanıyorum tedavi ile doğal olma sansımız daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…