Sanırım herkes aynı. Bende bir elimde kavanoz bir elimde kaşık arkasından kovalıyorum resmen içirirken. 3 gündür vermiyorum takip ediyorum bakalım aklına gelip içecekmi diye ama adamın aklına bile gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim bende.. Sorsan benden daha çok istekli ama hiç bir çaba sarfetmiyor yeme içme adınaBenimkininde azıcık bi ilerleme olsa kürleri içerken söyleniyor resmen havaya giriyor tabi sonra pat diye gümlüyor resmen seviniyorum çünkü cok yordu beni sanki tek benim derdim bu
Bi anneme gitsem benimki mangal partisi yapıyor ven varken et yasak ya yokken partiye çeviriyorBir melek gelsin birmucizeolsun sagolun kizlar. Valla en azindan tek olmadigimi bmek rahatlatiyor beni. Bu hafta anneme gidiyiyorim. Her seyi stokladim yemekleri bile konserve halijda biraktim. O da rahatlasin azicik. Ister yapsinn ister yapmasin. Biliyorum o da yoruldu ama bu benim sucum mu kim ister surekli dirdiri vs. neyse artik dogru soyluyorsunuz ölüm yok ya ucunda napalim ne kadar olursa artik. Bugun test verdik gorelim bakalim zaten ne kadar fayda etmis
Aaa aynen bizimki de bir haftadir kokorecin hayalini kuruyorBi anneme gitsem benimki mangal partisi yapıyor ven varken et yasak ya yokken partiye çeviriyor
Ahnen canim. Isirgan otu cayini artik ben soylemiyorum 1 aksam iciyorsa 3 aksma icmiyor. Bu tedavi de yalan olacak yani senin anlayacaginSanırım herkes aynı. Bende bir elimde kavanoz bir elimde kaşık arkasından kovalıyorum resmen içirirken. 3 gündür vermiyorum takip ediyorum bakalım aklına gelip içecekmi diye ama adamın aklına bile gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim bende.. Sorsan benden daha çok istekli ama hiç bir çaba sarfetmiyor yeme içme adına
Canim zaten ben de senin gibi dusunuyordum o yuzden kaan hocayi hep erteledik. 2 kez tup denedik negatif. Hatta bir kimyasal ebeligik oldu cunku embriyolarimiz gelisimi duruyor.en sonunda tup bebek doktorumuz once tedavi olmaki spermler kalitesiz gelismiyorlar dedi. Mecbur kaldi yani. Ama dedigin gibi bu da olmazsa micro trse olacak zatenCanim yapma böyle inan ben de yapıyorum çokça da kavga ediyoruz ve o kadar aşık olarak evlendiğim, yıllardır yanında heyecanlandigim adamla evliliğimiz bitme noktasına geldi. Biz cok imtihanlar yaşadık sevgimizde. Hiçbiri çocuk meselesi kadar yormadı yıpratmadı bizi. Bu ay adetle tüp bebege başlayacağım bir sürü beslenme ve kür yapmayi düşünüyordum eşime. Ama hiçbirini yapmadim inanir misin?Sigarayi biraktigi da yok. Koşturamam peşinde cocuk gibi. Bıktım yani o yuzden kaan aydos'ta tedavi yok beslenme programi olusturma benlik degil. Emodex ve vitamin kullaniyor bir tek. Stres de etkiliyor spermleri ve bu şekilde eşin de sen de hep strese girersiniz ne anlami kaldi? Zaten en olmadi microtese ile alınır spermler adamı darlama dedi tup bebek doktorum. Nasipte varsa her türlü olacak zaten. Kötü bir örnek olmus olabilirim ama napim valla yoruldum :)
Valla dediğinden ben de cok korkuyorum canım embriyolarin gelisememesinden.Canim zaten ben de senin gibi dusunuyordum o yuzden kaan hocayi hep erteledik. 2 kez tup denedik negatif. Hatta bir kimyasal ebeligik oldu cunku embriyolarimiz gelisimi duruyor.en sonunda tup bebek doktorumuz once tedavi olmaki spermler kalitesiz gelismiyorlar dedi. Mecbur kaldi yani. Ama dedigin gibi bu da olmazsa micro trse olacak zaten
Ben de tedavinin yalan olacagini bildigim icin girismiyorum canim. Zaten yogun calisiyorum stresli bir isim var bir de esim onu mu yedi bunu mu icti diye dusunemicem. Kirmizi et olmazsa yapacak pratik yemek yokAhnen canim. Isirgan otu cayini artik ben soylemiyorum 1 aksam iciyorsa 3 aksma icmiyor. Bu tedavi de yalan olacak yani senin anlayacagin
Esim sigarayi birakali 1 yil oldu. Elektronik sigara iciyor. Doktor aferin dedi hatta cok gururlandiValla dediğinden ben de cok korkuyorum canım embriyolarin gelisememesinden.Ama o da kaderimizse yapacak bir sey yok. Cok sevdigim bir muzik grubu solisti vardi. Adamda sigara, alkol, uyusturucu gırla. Evlenmeden hamile kaldi sevgilisi evlendiler ikinci cocuklari oldu. Hatta su an karisini birakip baska bir kadinla birlikte magazini baya mesgul ediyolar:)) boyle insanlari gördükçe amaan diyesim geliyor her seye :)) nasipte yoksa hicbir sey yok. Tabi cabalicaz ama beni geriyor kasıyor. Yitirdigim huzurumu geri istiyorum. Esin sigara iciyor mu? Adamcagiza bir birayi cok gorme keske benimki sigara yerine bira icse :)
Yok anacım adam anasının karnından sigarası ile doğmuşEsim sigarayi birakali 1 yil oldu. Elektronik sigara iciyor. Doktor aferin dedi hatta cok gururlandibelki sen de esine tavsiye edebilirsin
Yemegin icinde et yasak degil canim. Atese maruz kalmis et yani mangal doner kebap vs yasakKızlar hiç stres yapmayın hepsi aynı demek ki. Bende de var aynı modelden bitane :)) sürekli ilacını aldin mi diyorum, isirgan otuna falan baslamadik ama zeytinyaginda bekletilmis incir yedirmeye çalışıyorum öğğ böğğ ediyor sürekli hatırlatmamla ayrıca. Bir de kaan hoca eti neden yasakladı? Et iyi değil miymiş ki? Isirgan çayı ne sıklıkta bi de
Benimki hemen ateşte degil saç üzerinde pişirsek yada haşlasak olmaz mı diyorYemegin icinde et yasak degil canim. Atese maruz kalmis et yani mangal doner kebap vs yasak
Canım bizim tedaviden önce canlılık oranı %0 dı 7 aylık tedavi sonucu %50'ye ulaştı çok şükür normal yolla olması için %70 mi olması gerekiyorbizimde %12 , doğal yolla olmama sebebi bu oranın düşük olması demiş.nette baktım canlılık %70 üstünde olmalı yazıyor. sizin bu değerin de artması lazım ozmn. bakalım tedavi sonucu ne değişecek sonucunu bnde merakla beklıyorum cnm
Öncelikle geçmiş olsun dna hasarı sperm testiyle anlasılıo %15 üstü olursa sorun oluyo ve tüp bebe bile ya tutmuyor ya dış gebelik oluyor biz ank da düzen lap da yaptırdık testi tedavimiz ise kaan aydosla başlıyor araştırdım ve onun ismini duydum erkek faktörde cnmBizimde sorunumuz ben polikislikover im eşimde sperm sayı kalite vs düşük. Birde kromozon da sıkıntı cıkmıştı enson denediğimizde. Anatoltada denemiştik. Hakan yaralıda. Tutmadı. Şimdi doktor hastanede araştırıyorum fikri olan varsa önerisi olan sevinirim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Cnm ben internetten arastrdm referans degeri %70 diyor. Siz 7 aydr hangi ilaclari kullaniyrsnzCanım bizim tedaviden önce canlılık oranı %0 dı 7 aylık tedavi sonucu %50'ye ulaştı çok şükür normal yolla olması için %70 mi olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?