- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
ArkadaEşimin sperm testini değerlendirimisiniz?
Doktorum sadece sigarayı bırakmasını söyledi(günd 3-4 adet içiyor) onun dışında herhangi bir ilaç vermedi doktorumu değiştirmelimiyim yorumlarmısınız lütfen?
(yaşı 31)
LİKEFAKSİYON: 20 DK
GÖRÜNÜM:NORMAL
PH:8
VOLUM:3,5
Sperm sayısı: 60.000.000
Hareket +4 = 0
+3=27.000.000
+2=3.000.000
+1=30.000.000
Progresyon +4= %0 +3=%45 +2=%5 +1=%50
TOTAL MOTİLİTE : %50
NORMAL: %5
BAŞ ANAMOLİSİ: %52
BOYUN ANAMOLİSİ:%27
KUYRUK ANAMOLİSİ:%16
Iyimis o zaman. Ama bize yapmiyoruz demislerdi. Sadece dna hasar testi yaptirmistik. 2 hafta da iyi genartta daha gec cikiyor.tesekkur ederim canimBugün düzeni aradım orasıda yapıomus canlılık testini 2 haftada sonuclar cıkıyormus bilgin olsun cnm
Hatta orda panel seklinde degil ayrı ayrı yaptırabiliosun fiyat daha uygun olur o zmn canm ama gitmeden sende bi ara istersen emin ol bana yapıyoruz dediler amaIyimis o zaman. Ama bize yapmiyoruz demislerdi. Sadece dna hasar testi yaptirmistik. 2 hafta da iyi genartta daha gec cikiyor.tesekkur ederim canim
Bizde de buna benzer sorun cıktı düzende toplam sayımız başka lap da yaptırdıgımızda aynı ama ml deki düşük.ama miktar fazla ya ondan ml de düşük görünüyor kriteri farklı düzenin bence toplama bakmak lazım kaan hocadan cvp gelince yazarmısın burayaSelam arkadaşlar. Pazartesi günü düzende spermiogram, dna hasari ve oksidatif stres testleri verdik. Spermiogram sonucumuz çıkmış sayı kafamı cok karıştırdı. Toplam 51 milyn yani sınırın üstünde fakat ml'deki sperm 8 milyn. Sınır 15 milyn olmaliymis. Hangisini baz almak doğru olur sizce? Kaan hocadan da haber bekliz gün için arayacaklar.
cnm ml önemli sanırım onun 15-20 milyon gibi olması normal. toplamda verdiğin örnek miktarına göre değişiyor ztn. diğer değerler nasıldı hız morfolojı flnSelam arkadaşlar. Pazartesi günü düzende spermiogram, dna hasari ve oksidatif stres testleri verdik. Spermiogram sonucumuz çıkmış sayı kafamı cok karıştırdı. Toplam 51 milyn yani sınırın üstünde fakat ml'deki sperm 8 milyn. Sınır 15 milyn olmaliymis. Hangisini baz almak doğru olur sizce? Kaan hocadan da haber bekliz gün için arayacaklar.
Evet canim simdi gorustum duzenle. Ayri ayri fiyat verdi. Toplam 600 tl civari oluyor. Ustelik speemiyogram da dahil. Biz genartte spermiyogram haric 841 tl ye yaptirmistik . Duyunca sevindim acikcasiHatta orda panel seklinde degil ayrı ayrı yaptırabiliosun fiyat daha uygun olur o zmn canm ama gitmeden sende bi ara istersen emin ol bana yapıyoruz dediler ama
ogru soyluyorsun canim. En azindan umut iste. Ama kaan hoca bu konuda iyi 3 kisiden ikisinde sperm cikisi sagliyormus. Umarim o 3 kisiden biri de siz olursunuzne güzel sizde en azından sperm var onu düzeltmek adına çabalıyorsunuz... Allah daha iyi etsin inşallah. Bizim sperm bile yok..RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. gün doğmadan neler doğar hakkımızda hayırlısı...
amin canım amin inşallah pazartesi randevumuz var bakalım nasipse gidicez. o kadarokuyorum bizim problemden hiç göremiyorum. Bizde sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor.D
ogru soyluyorsun canim. En azindan umut iste. Ama kaan hoca bu konuda iyi 3 kisiden ikisinde sperm cikisi sagliyormus. Umarim o 3 kisiden biri de siz olursunuz
Kaan hoca henüz net gun vermedi sonuçları da randevuya gittiğimizde gotururuz diye yaptırdık canimBizde de buna benzer sorun cıktı düzende toplam sayımız başka lap da yaptırdıgımızda aynı ama ml deki düşük.ama miktar fazla ya ondan ml de düşük görünüyor kriteri farklı düzenin bence toplama bakmak lazım kaan hocadan cvp gelince yazarmısın buraya
Hiz 1 saatte %50 daha önce kasımda 70 çıkmıştı yanlis hatirlamiyorsam. Morfoloji de %7 ki genelde düşüktür.cnm ml önemli sanırım onun 15-20 milyon gibi olması normal. toplamda verdiğin örnek miktarına göre değişiyor ztn. diğer değerler nasıldı hız morfolojı fln
Cok sevindim faydam olduysa canmEvet canim simdi gorustum duzenle. Ayri ayri fiyat verdi. Toplam 600 tl civari oluyor. Ustelik speemiyogram da dahil. Biz genartte spermiyogram haric 841 tl ye yaptirmistik . Duyunca sevindim acikcasi
Canm olsa bile bizdede tedavi gerekiyor hepimiz aynı şeyle savaş veriyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız gör bak Rabbim bizi görücek ve hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz inşallah bitanemne güzel sizde en azından sperm var onu düzeltmek adına çabalıyorsunuz... Allah daha iyi etsin inşallah. Bizim sperm bile yok..RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. gün doğmadan neler doğar hakkımızda hayırlısı...
Diğer degerler gayet iyi cnmKaan hoca henüz net gun vermedi sonuçları da randevuya gittiğimizde gotururuz diye yaptırdık canim
Hiz 1 saatte %50 daha önce kasımda 70 çıkmıştı yanlis hatirlamiyorsam. Morfoloji de %7 ki genelde düşüktür.
Canim yapma böyle inan ben de yapıyorum çokça da kavga ediyoruz ve o kadar aşık olarak evlendiğim, yıllardır yanında heyecanlandigim adamla evliliğimiz bitme noktasına geldi. Biz cok imtihanlar yaşadık sevgimizde. Hiçbiri çocuk meselesi kadar yormadı yıpratmadı bizi. Bu ay adetle tüp bebege başlayacağım bir sürü beslenme ve kür yapmayi düşünüyordum eşime. Ama hiçbirini yapmadim inanir misin?Sigarayi biraktigi da yok. Koşturamam peşinde cocuk gibi. Bıktım yani o yuzden kaan aydos'ta tedavi yok beslenme programi olusturma benlik degil. Emodex ve vitamin kullaniyor bir tek. Stres de etkiliyor spermleri ve bu şekilde eşin de sen de hep strese girersiniz ne anlami kaldi? Zaten en olmadi microtese ile alınır spermler adamı darlama dedi tup bebek doktorum. Nasipte varsa her türlü olacak zaten. Kötü bir örnek olmus olabilirim ama napim valla yoruldum :)Kizlar cok yoruldum esimin pesinde kosmaktan ne yedi ne yemedi neyi eksik yapti niye bunu iciyor diye yirtinmaktan. Ustelik her seferinde kavga ediyoruz. Sanki doktor benim tedavi zorunlu diyen benmisim gibi paparayi ben yiyorum. Benden pes. Zaten olacagi da yok. 4 ay oldu bu ay. Kendisi cocuk istiyorsa yapsin. Sanki tek ben istiyorumyeter yaa nedir cilemiz
Benimkininde azıcık bi ilerleme olsa kürleri içerken söyleniyor resmen havaya giriyor tabi sonra pat diye gümlüyor resmen seviniyorum çünkü cok yordu beni sanki tek benim derdim buCanim yapma böyle inan ben de yapıyorum çokça da kavga ediyoruz ve o kadar aşık olarak evlendiğim, yıllardır yanında heyecanlandigim adamla evliliğimiz bitme noktasına geldi. Biz cok imtihanlar yaşadık sevgimizde. Hiçbiri çocuk meselesi kadar yormadı yıpratmadı bizi. Bu ay adetle tüp bebege başlayacağım bir sürü beslenme ve kür yapmayi düşünüyordum eşime. Ama hiçbirini yapmadim inanir misin?Sigarayi biraktigi da yok. Koşturamam peşinde cocuk gibi. Bıktım yani o yuzden kaan aydos'ta tedavi yok beslenme programi olusturma benlik degil. Emodex ve vitamin kullaniyor bir tek. Stres de etkiliyor spermleri ve bu şekilde eşin de sen de hep strese girersiniz ne anlami kaldi? Zaten en olmadi microtese ile alınır spermler adamı darlama dedi tup bebek doktorum. Nasipte varsa her türlü olacak zaten. Kötü bir örnek olmus olabilirim ama napim valla yoruldum :)
Ama 4 ay inan kısa bi süre azıcık sabret bunaldıgında dışarı cık bi nefes al bak bizde aynıyızKizlar cok yoruldum esimin pesinde kosmaktan ne yedi ne yemedi neyi eksik yapti niye bunu iciyor diye yirtinmaktan. Ustelik her seferinde kavga ediyoruz. Sanki doktor benim tedavi zorunlu diyen benmisim gibi paparayi ben yiyorum. Benden pes. Zaten olacagi da yok. 4 ay oldu bu ay. Kendisi cocuk istiyorsa yapsin. Sanki tek ben istiyorumyeter yaa nedir cilemiz
amin canım inşallah. Hepimiz bir gün olur burdan duyururuz inşallah evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri.Canm olsa bile bizdede tedavi gerekiyor hepimiz aynı şeyle savaş veriyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız gör bak Rabbim bizi görücek ve hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz inşallah bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?