Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kesin denicem canm cok saol

Kızlar imkansız gibi geliyor ama doğal yolla olacaktır ben inanıyorum bizde tüp bebek aşılama hiç biri olmadı. O kürü eşime kullandırdım kendim araştırdım. Kaan hocaya kürü sorduk ilaçlarla bişey olur mu diye Kaan hocada destek verince içimiz rahat kullandı. Eşim biraz denek oldu ama farkı kendi de fark etti inşallah oğlumuz u kucağımıza aldığımızda tekrar o kuru yapacağım

cnm kafama takılan birşey var dün bir profun sitesinde denk geldım de. cocuk denemesı yapmayın deneyerek kendınızı strese sokuyorsunuz demiş kadın vucudu makına değil düğmeye basıp 13 -14. gun yumurtlasın diye birşey yok demiş. kafanızdan atın ve rahat bır sekılde istedgnz zmn ilişki kurun demiş. kafamdan attım oldu diyenleri cok duyuyorum ama bukdr tedavı olurken fayda görecegız mı dıye beklerken kafadan nasıl atılıyor. ben beceremıyorum ve bılıyorumkı benım gıbı bunu beceremeyen cok kişi var. hatta bu bahsettgm prof soyle de demıs ornegın orgazm oldgnz bır ılıskıde bıle bır yumurtlama meydana gelebılır yanı ovulasyon testı vs bunlar hıkaye tıcaret fln demıs. bı yandan da yumurtlamaya denk gelmezse gebe kalamayız gercegını de bılıyoruz. ben duzenlı adet gören bırıyım ve genelde 13-14 gunlernde yumurtlamam oluyor. o hafta daha sık calısıyoruz ve snra bıkkınlık gelıyor ayın diğer gunlerı cok nadır birliktelık oluyor. kafadan atamamak da gercekten gebe kalamama sebebım olablrmı bılmıyorum. sen kafandan atabıldınmı nasıl hamıle kaldın? ve diğer hamıle arkadaslar sizde durum nasıldı? H Humaask

Canım sen benim hamile kalma hikayemi okudun mu ? Ben tam 18 ay 1 ay bile aksatmadan doktora gittim. Taa ki aralık ayın da kayinbabamı kaybedene kadar. Kaybettikten 3 gün sonra adet oldum ben 3 haftaya yakin da evde olmadığımız için ilişti olmadı yani söz de o yumurtaya günlerini çoktan geçmiştik hatta adetin 21. Günü eve geldik o günden 3 yada 4 gün sonra bir kere ilişki oldu ben hemen kalkıp temizlendim. Mart ayında tüp bebeğe başlayacaktık nasıl olsa bu ay ve sonra ki ay kendimi dinlendirmek istedim. 30 ile 32. Gün arasında adet olurum genelde ama gelen giden yok ben normaldir dedim çünkü zamanın da 10 gün geçtiği oluyordu e tabi bu arada gelen giden eve taziye için oluyordu. Adetimim 47. Günü ben adet söktürücü alması için eşimi eczaneye gönderecekken o gece rüyam da ilk defa pozitif test çubukları gördüm. Ve esime test aldırdım pozitif çıktı hemen hastaneye gittik ama değerim düşüktü 17 gün gecikmeye göre 3900 çıkmıştı doktorum. Her şeyden bahsetti bahsetti geç yumurtlama olacağından da. Ve nitekim öyle olmuş benim o ay yumurtam çok geç çatlamış. Biz eşim le ilişkiyi görev haline getirip 12 14 16 18 yapıp bırakıyorduk. Dediğin gibi tv de tüp bebek doktoru açıkliyordu günleri takip etmeyin her ay yumurta çatlaması farklı olur ve başka şeyler düşünün gerçekten çok büyük engel kafaya takılması denmişti biz de eşimle kendi aramızda bu çiftlerden biri de biziz herhalde demistik

Cok tşk ederiz bizede söylediğin için ama keçiboynuzu pekmezi ve siyah dut pekmezi çevreme sordum ama bulamadım aktardan alsam nasıl olur sen hep doğal mı buldun cnm

Cok tşk ederiz bizede söylediğin için ama keçiboynuzu pekmezi ve siyah dut pekmezi çevreme sordum ama bulamadım aktardan alsam nasıl olur sen hep doğal mı buldun cnm
Canım ben köy ürünleri satan güvendiğim bi yerden aldım. Çevre de bulmak çok zor anzer balının kilosu 150 TL yarım kilo aldım pekmezler daha uygun fiyatı

şimdi hatırladım cnm hikayeni. cok entresan gelıyor banada her ay cunku 12-15. gunler arası akıntı artısı kasık agrıları hıssedıyorum kımı zmn da ovulasyon testıyle bunu dogruluyorum. baskalarında da duydum hamıle kaldgım ay yumurtlama tarıhımle alakası yok gec döllenmiş diye. bnde bndan snra çalışmaları aya yayacagım. hala çalışma diyorum kafam bir rahat kalamıyor senınkı gibi zorunlu bir durum olursa belkı ozmn uzaklasırım. hatta yumurtlama dönemlerı eve bırı gelse yada bı yere gıtmek zorunda kalsak stres oluyorum gitti koca ay kactı yumurta dıye. saatini bile hesaplıyorum sperm 48 saat durur yumurta 24 saat matematiğe döktük işi:)

Bende öyleydi valla bi yere gitmiyorum yumurtlama günleri hatta ben yumurta takibi yapıyordum sırf içim rahat etsin diye ama doktorum dedi ki çatlayacagi zaman akıntı olur normal diyordu ama zamanini bilemeyiz dedi. Benim o ay 15. Günü gibi akıntı vardı hatta kaçırdım neyse bu ay böyle olsun demistim. Çatlasa bile yumurta hemen tüplerden atılmıyor bazen çatlaması bile uzun süre biliyormuş bunu tüp bebek te te gördük. Çatlama iğnesine rağmen catlamayan yumurta vardı doktor onlarda caatlayabilir daha sonra demişti. Tüp bebekten sonra kadınların hamile kalma olasılığı gerçekten de artıyor. Sadece biraz rahat olalım yeter

Al benden de o kadar o günler ailemi bile kabul edemiyorum saat hesabımda cabası

Kizlr selam. Esimin spermiyogrami cikti.uc bucuk aydir kaan hocanin her dedigini yapmistik. Sonuc cok kotu. Sayimiz yari yariya dusmus. Eskisinde toplamda 5ml, ml de 3.2 milyondu simdi daha da dusmus. Diger panel testleri 10 gun sonra cikacak. Ama hic umudum kalmadi benim. Yine tup yollari gorundu. Micro tese yapariz bari direkt napalim

Cnm ben birkaç kişide okumustum sanki basta düşüş sonra yükseliş oldu diye.inşallah oyle olur bakalım kaan hıca ne yorum yapacak mikrogende mi verdinz?

Al benden de o kadar o günler ailemi bile kabul edemiyorum saat hesabımda cabası
Valla ben calışmaları aya yaymaya calısacagım hep yum günleri calıstık olmadı belkide her ay denk gelemedik catladı sandık ama gec çatladıgı da oldu demekki. Bnm bu ay gecikti mesela yumurtlamam enfeksiyon için kadın dogumcuya gttim ultrasonda baktı 14. Gun 20 mm civarı dedi. Ben catlamıstr diye düşünmüştüm hatta bgn ovulasyon günüm catlamısmı bakım dedim. Muhtemeln 16. Gun fln catladı. Adete yakın yum catlayıp hamile kalan da cok okudum. Bunada dikkat edelim madem makina gbi aynı gün catlar diye beklemeyelim

Bak akıntıya belirtilere rağmem gec catlamış bndan snra hemen kesmeyecegm calısmaları. Bn oldu bitti diye bırakıyordum. spermde sorun olmasa belki döllenrdi ztn simdiye kdr ama tedaviyle inş düzelme olur bizde daha sık calısırz

Cnm ben birkaç kişide okumustum sanki basta düşüş sonra yükseliş oldu diye.inşallah oyle olur bakalım kaan hıca ne yorum yapacak mikrogende mi verdinz?
Yok düzende verdik. Bütün testlerin sonuçları çıksın birlikte gönderelim diyoruz. Sayıyı geçtim hareketliliğimiz %40-45 ti bizim hep şimdi %10 a düşmüş . O bizi çok şaşırttı. Bu saatten sonra nasıl o kadar yükselir bilemiyorum. Koskocaman bir hayal kırıklığı. .. inşallah sizlerin öyle olmaz

Sayı hiç önemli değil ben onu anladım Kaan hoca da zaten sayıyı önemsemiyor. Eşim diyor ki artık öğrendik hemen birakmiycaz geç basliycaz :)

Siz emodeks kullanmıyormuydunuz cnm sayıyı fln arttıyor diye biliyrdm valla bizde 25 gün snra fln yaptırcaz düzende. Değerler düzelcek derken düşmesin okdr emek veriyorz. Testlerin hepsi cıkınca yollarsn tabi kaan hocaya. Spermıyogramıza hiç yorum yapmamıstı bzm hep canlılıktan bahsetmişti simdide spermıygram istemedi ztn ama biz yaptrcaz. Eşin stresli flnmıydı o da etkiliyormus yada yakın zmnda hasta olup ilaç kullandysa değerleri düşürürmüş

Sayı hiç önemli değil ben onu anladım Kaan hoca da zaten sayıyı önemsemiyor. Eşim diyor ki artık öğrendik hemen birakmiycaz geç basliycaz :)
Ne zor işmiş bu hamile kalma işi resmen mesai harcıyoruz ilişkininde tadı kalmıyor. İnş cok ıgrasmadan hepimiz hamile kalırız yorulduk valla

Yok her şeu normaldi. Keyfi hçgayet yerinde ve kaan hocanın ilaçları dışında hiç bir şey kullanmadı 3 buçuk aydır. Sayı neyse de hareketlilik aşırı düşmüş ona üzüldük biz. Tüp bebekte hareketliliğe bakıyorlar.şimdi o bile zor bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…