Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Önce dna hasarını düzeltelim dedi banada ben ros stres falanda yaptırayımmı die üstüne basarak sordum ben söylücem Zamanı gelince dedi hoca
Bugün morfoloji testimiz %2 geldi normal sperm sayısı yani. Kaan aydosu aradım kasıma randevu verdi daha erken ulasırmıyız acaba maille? Cok mutsuzum tüpbebek düsünüyoduk vazgectim bu sonucları görünce. Dna hasarı icin de örnek verdi 15 gün sonra cıkcak sonuclar.

Örnegi düzende verdik 6 günde cıktı bizimki.ben maille ulaşmıstım tahlil sonuclarını yollayarak sende öle yap

Sonuclariniz cikinca mail atin. Oyle de yardimci oluyor. Zamandan kazanmis olursunuz

Kizlar derdimize care bulamazsaknm biz de gidecegiz kaan hocaya.Acaba bir muayene ucreti ne kadar ona gore bütçe ayiralim hapti ilacti testti derken maddi olarak cok yipraniyoruz

Merhaba arkadaşlar. Acaba kaan hocaya tedavi olup sonuç alan var mı.

Kizlar derdimize care bulamazsaknm biz de gidecegiz kaan hocaya.Acaba bir muayene ucreti ne kadar ona gore bütçe ayiralim hapti ilacti testti derken maddi olarak cok yipraniyoruz
Canm 450 tl muayene ücreti ama dna hasar falan yaptırırsanız 180 tl düzen lap.ta diğer kan testlerini devlette yaptırabiliyorsun

arkadaslar sonuc alan arkadaslar olmus ama daha cok spermi olup da kalitesiz olanlar tedavi gördükten sonra sonuc almıslar. yani bizim gibi hiç spermi olmayıp sonuc alan pek fazla yok acıkcası. ama umudumuz baki. Rabbim dert verdi biz de dermanını arıyoruz iste. hepimizin yüzü güler insallah burda güzel haberler paylasırız. eylülde sperm üretimi olup olmadığına dair test yapılacak. sonucu yazarım insallah mutlulukla sonuclanır. bu arada kaan hoca önerdiği için havuc, ısırgan otu çayı, nohut ve kuru incir yiyoruz ama bazı arkadaslara havucun suyunu önermis. hoca nasıl önerdyse oyle devam edelim. birbirimizden duyduklarımızı da yapıyoruz yanlıs yapmayalım. biz 3 ay keçi boynuzu kürü yapmıstık ama kaan hoca önermedi kızlar bilginiz olsun. keske hiç mikro tese ameliyatına gerek kalmadan sperm bulunsa ne güzel olur

malesef bu durumdan ben de çok şikayetçiyim. muayene ücreti 450 lira. bize yazdığı iğnenin tek bir adedi 40 lira ve tek vurumluk . duyunca şok olmuştum. vitamin şişesi 75 lira bir de klomen kullanıyoruz o pahalı değil allahtan. tabi ankaraya git gel , yol parası testler vs.. gerçekten çok zor ciddi bir bütçe ayırmak lazım. ama bismillah deyip bir yerden başlamak gerekiyor. Allah yardımcımız olsun kızlar birbirimize de dua edelim .

Canm kaan hoca bizede keciboynuzu kullanma dedi ben özellikle sordum havucu kaan hocaya suyunuda tüketebilir dedi cünkü günde 7-8 havuç yemez benim eşim.kaan hoca 7-8 dedi bende ona istinaden sordum

Kızlar eşimin sonucları böyle dna hasar hemüz cıkmadı sizce ne yapmalyım kaan hocadan randevu aldım kasımda gün verdi

Eklentiler

• IMG_5989.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 108
Mail adresini bulamadım sitede soru cevap bölümüne yazıyorum ama hata veriyor direk maili yok mu?
Hayir maili yok. Sitede mesaj yaz soru sor kismi var oraya mesaj yazacaksiniz. Ama once uye olmaniz gerekiyor siteye. Uye olmadan mesaj yazamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…