Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm kaan hoca bizede keciboynuzu kullanma dedi ben özellikle sordum havucu kaan hocaya suyunuda tüketebilir dedi cünkü günde 7-8 havuç yemez benim eşim.kaan hoca 7-8 dedi bende ona istinaden sordum
Bize de keçiboynuzu tüketmeyi yasakladı, çok şaşırmıştım duyunca çünkü eşime keçiboynuzu yemesi için ısrar edip duruyordum. doktora danışmadan kafadan kullanmamak gerek bittikleri de. tedaviyi ters etkiliyormuş yoksa.

İlk 4,5 ay emodex ve klomen kullandık sonra dr klomen yerine menogon iğne kullanın dedi şimdi emodex ve menogon iğne kullanıyoruz
Cnm bizde klımen ve emodeks kullanıyoruz 4. Aydayız menagon igneye başlattı eşimi dna hasarınız kaç acaba bizim 65 den 50 ye düştü 3 ayda yetersiz buldu hoca

Cnm bizde klımen ve emodeks kullanıyoruz 4. Aydayız menagon igneye başlattı eşimi dna hasarınız kaç acaba bizim 65 den 50 ye düştü 3 ayda yetersiz buldu hoca
Peki ilk dna hasarından önce baş anomali sorununuz ne kadardı ya da morfoloji?

Arkadaşlar bu menagon iğnelere nasıl rapor çıkarabilir eşim için bir şart var mı 4 yıllık evliyiz aşılama falan yaptırmadık hiç gebelik olmadı

Arkadaşlar bu menagon iğnelere nasıl rapor çıkarabilir eşim için bir şart var mı 4 yıllık evliyiz aşılama falan yaptırmadık hiç gebelik olmadı
Benim bildiğim kadarıyla rapor çıkmıyor biz parayla alıyoruz eşim Kaan hocaya sormuştu rapor çıkarabilir miyim diye çıkmaz dedi hoca

Kaç aydır iğne kullanıyorsunuz acaba kaç ay klomen kullandırdı hoca bize başta en fazla 6 ay tedavi uygulrım dedi ama 6 ayı geçiyor demekki
Tam olarak hatırlamıyorum çünkü artık ayları saymaktan yoruldum 2.3 ay olmuştur

Kaan Beyin randevusu için çok zaman vardı zamanı verimli kullanmak adına boşa beklemek istemedik. Kaan Hocaya gitmeden önce eşime başka bir ürolog doktor tarafından tedavi uygulandı. Eşim varikosel ameliyatı oldu ve emodex ile gonal-f kullanmaya başladı. Tedavinin 3 ayı dolmuştu ki randevu zamanı geldi. Kaan Bey bizden sadece tahlil istedi ve tahlil sonuçları da güzel geçti. Yani tedavi başka bir doktor tarafından uygulandı. D delinefsim

- Arkadaşlar iğneler için rapor verilmiyor. Her defasında parayla almak zorundayız maalesef
- Bi de keçiboynuzu hakkında bişey söylemek istiyorum. Bazı arkadaşlara Kaan Bey keçiboynuzu kullanmayın demiş ama bu tarz ayrıntılar kişilerin durumuyla alakalı.. Mesela Kaan Hoca eşime keçiboynuzu tüketmesini önerdi hatta keçi boynuzu tozu alıp kullanın sizin için kolaylık olur dedi. Eşim kullanıyor faydasını da gördü.
- Yani bu öneriler birine olumsuz etki yaparken diğerine olumlu etki yapabilir.
- Hepimizin sorunu;
ayrıntılarda farklı (azosperm, hasar, morfoloji, hareketlilik, sayı...) ama genelde ortak (çocuk sahibi olamamak )

Merhaba dikkat ettiyseniz keçi boynuzu kullanmadan tahlillerinizi yaptırın herkese önermiyor farkında olmadan zarar vermeyin tedavimiz olumsuz etkilenmesin yazdım ki kaldı ki hala bu düşüncedeyim.

Canım bize de keçi boynuzu tozunu kullanın yada pekmezini dedi hoca tozunu aldım bir iki kere süte karıştırarak verdim siz nasıl kullanıyorsunuz tozu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…