- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Heycanla sonucunu bekliyorummm iyi haberlerle gelDaha onceki canlilik %12 iydi cnm.dna hasari da %12 cikmisti hasari normal aralikta kabul ettgi icin onun tekrarini yaptrmadik.bize canlilik artsin diye tedavi uygulandi bakalim kaca yukselecek.
Ben göbekten mi vuruluyor die kaan hocaya sormustum yüz yüze evt dedi biz daha iğneye geçmedik gerciArkadaşlar lütfen yardım eşim menogon iğneye başladı 2 kez koldan vuruldu kaan hoca kol veya göbek yazmış bu sabahta göbekten vurulmuş mide bulantısından duramıyormuş acaba hoca göbek die yanlış mı yazdı göbekten vurulan var mı
Tahlillerinizi mail atın 10 günde dönüş yapar hocamMrb arkadaşlar.. Bizimde mirfoloji ve ileri hızlı hareket sorunumuz var.. Istanbul da yaşıyoruz.. Kaan hocadan maille bilgi alabilmek için muayenesine gitmek şart mi?
Normalde koldan vurulunca hiç mide bulantısı olmamış yanlız göbekten vurulunca dayanılmayacak derecede midesi bulandı makam şoförü kendisi araba bile sürememişBen göbekten mi vuruluyor die kaan hocaya sormustum yüz yüze evt dedi biz daha iğneye geçmedik gerci
Teşekkür ederim.. Kendi sitesinde olan mail adresi dimi?Tahlillerinizi mail atın 10 günde dönüş yapar hocam
Evt oraya üye olman gerek önce sonra tahlil gönderden yollayabilirsinTeşekkür ederim.. Kendi sitesinde olan mail adresi dimi?
Etkisi daha cok oldu o zmn geçmiş olsun bence bi kez daha göbek deneyin gene olursa koldan devam edinNormalde koldan vurulunca hiç mide bulantısı olmamış yanlız göbekten vurulunca dayanılmayacak derecede midesi bulandı makam şoförü kendisi araba bile sürememiş
Saol cnm bende diorum demekki direk etki ettiEtkisi daha cok oldu o zmn geçmiş olsun bence bi kez daha göbek deneyin gene olursa koldan devam edin
Calısmadıgı bi gün tekrar deneyin göbeği işte zor oluyor demekki eşine bide şırıngayı şeker iğnesi şırıngası kullan dedi kaan hocaSaol cnm bende diorum demekki direk etki etti
Eşime normal enjektörle vuruolarmış bide aç karnına vurulmuş ondanda bulantı yapar demi o iğneyi eczaneden mi alalımCalısmadıgı bi gün tekrar deneyin göbeği işte zor oluyor demekki eşine bide şırıngayı şeker iğnesi şırıngası kullan dedi kaan hoca
Tok olsa daha iyi olur sonucta klomenide tok vermeye çalısıyorum hormon ilacı bide kendiniz yapabilirsiniz diodu hoca ama korkarım yapamam sanırım enjektörü küçük kullandır cok canı yanar yazıkEşime normal enjektörle vuruolarmış bide aç karnına vurulmuş ondanda bulantı yapar demi o iğneyi eczaneden mi alalım
Aa bizde klomeni aç karnına verdi 3 ay boyunca aç karnına içti özelliklede aç karna demişti ama iğneye aç tok bişey yazmamış ama tok olsa midede bulandırmazTok olsa daha iyi olur sonucta klomenide tok vermeye çalısıyorum hormon ilacı bide kendiniz yapabilirsiniz diodu hoca ama korkarım yapamam sanırım enjektörü küçük kullandır cok canı yanar yazık
Yoksammm ben hata mı yapıyorum bana ac tok farketmez ama etken alsın yeter dedi die hatırlıorum.Aa bizde klomeni aç karnına verdi 3 ay boyunca aç karnına içti özelliklede aç karna demişti ama iğneye aç tok bişey yazmamış ama tok olsa midede bulandırmaz
Tmm cnm tşk ederimBize mesaj atmıştı cnm yine baktım aç yazıo klomen
Aksine klomen sayıyı düşürüyor die duydum ben bakalım kaan hoca ne dicek ama hız artar cnm üzülme havuç kullanıyormusun 7-8 havuç suyu ver hergün yoksa örnek bekletildi mi lab.da güvenilir bi yermi?olmadı tekrar yaptır başka yerdeKlomen yada trental yapar mı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?