- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Evt kaan hocayla tedavideyz 3 aylik tedavi onermisti bitti.tahlileri yenileyecegz ise yaradimi gorecegz.bize canli sperminiz az dogal yolla gebelik olmama sebebi bu yazmis.tup bebkte sorun olmaz demis ama bzm tup bebekte tutmadi baska sikintilardami var bilmiyrm.degerler duzelirse 6 ay dogal yolla gebelik denerz blki olmadi tup bebekSiz kaan aydosa mı gidiyorsunuz suan? Ne tedavi basladı ne dedi size?
Nasıl yani sperm mi oluşmuyor? Azosperm miCanım bizde yeni başlıcaz kullanmaya sabah akşam bizimde sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor ilk aşamada duruyor. İnşallah faydasıni görürüz hep birlikte. Sonucunu bildirir misin bizede ilacı araştırdım çok faydasıni gören olmuş inşallah bizlerede iyi gelir.
Canlı sperm nasıl bakılıyor bu spermiyogramdaki motilite değeri mi oEvt kaan hocayla tedavideyz 3 aylik tedavi onermisti bitti.tahlileri yenileyecegz ise yaradimi gorecegz.bize canli sperminiz az dogal yolla gebelik olmama sebebi bu yazmis.tup bebkte sorun olmaz demis ama bzm tup bebekte tutmadi baska sikintilardami var bilmiyrm.degerler duzelirse 6 ay dogal yolla gebelik denerz blki olmadi tup bebek
Evt cnm okul acılınca 27-28 saat dersim oluyor en az pestilim cıkıyor sürekli ayaktayım tahtadayım oturamıyorum bile teog cocuklarım var.kaan hoca ile tedaviye başladık bi süre çabalıcam olmazsa ki inşallah olur yaz tatilinde ancak tüp tedavisine başlarım çünkü küçük bi ilçedeyim merkezde annemde kalmam gerek yada 2 yaz beklicem tayin olup gidince yapcam cnm yoksa imkansızlıklar içindeyim burda.Rabbim herkese ayrı bi dert verioSanırım sen de öğretmensin. Şimdi yineiyiyiz koşturuyoruz okullar açılınca napıcaz nası gidicez doktorlara nası tüpbebeğe baslıcaz hic bilmiyorum
O mikroskopa gozle degerlendirilen canli sperm durumuymus yani hareketli spermler canli demekmis. Annexin V baglanmasi testini genetik bolumu inceliyor onunla da ölü canli sperm yapisi gozukuyor sanrm ölü spermlere bu annexin enzimi baglanoyormus. Hareketszilign sebebi belli oluyir belkide. Bnde tam bilmiyrmCanlı sperm nasıl bakılıyor bu spermiyogramdaki motilite değeri mi o
Evet cok haklisin. Ama aptala bagladim artik bazen daha kotulerini dusunuyorum sukrediyorum bazen de isyan ediyoeum. Etmemek gerekiyor ama insaniz en nihayetinde iplerin cok gerildigi oluyorNe diyelim canım buna da şükür. En azından bişey var tedavi ediliyor. Bizde hiç birşey yok biz yine de tadaviden umut arıyoruzAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum benim de 35 saat dersim var cocuklarim engellEvt cnm okul acılınca 27-28 saat dersim oluyor en az pestilim cıkıyor sürekli ayaktayım tahtadayım oturamıyorum bile teog cocuklarım var.kaan hoca ile tedaviye başladık bi süre çabalıcam olmazsa ki inşallah olur yaz tatilinde ancak tüp tedavisine başlarım çünkü küçük bi ilçedeyim merkezde annemde kalmam gerek yada 2 yaz beklicem tayin olup gidince yapcam cnm yoksa imkansızlıklar içindeyim burda.Rabbim herkese ayrı bi dert verio
Amin canm aminnnn sizde sayı ve hasar kaç bizdede aynı sorunlar var tedaviye başladınızmı?Merhaba kizlar.bende bekleyenlerdenim sayi dusuk dna hasari yuksek.uzuluyorum bende bazen isyan ediyorum .hic hamile kalamicakmisim gibi geliyor korkuyorum
.Al lahimherkese tatli bi bebek nasip etsin
Sanki hasar cıksa sevincek gibiyim en azından cözüm bulan bi hoca var öbürtürlü morfolojinin hicbir cözümü olmucak dna hasarı varsa düzelince morfoloji de yükseliyor cünküAmin canm aminnnn sizde sayı ve hasar kaç bizdede aynı sorunlar var tedaviye başladınızmı?
zaten kaan hoca morfoloji ve sayıya takılmıyor ilkkez bana doğal yolla olur tedavine başlayalım diyen bi dr oldu.Sanki hasar cıksa sevincek gibiyim en azından cözüm bulan bi hoca var öbürtürlü morfolojinin hicbir cözümü olmucak dna hasarı varsa düzelince morfoloji de yükseliyor cünkü
Sende sıkıntılar nelerdi tam olarak? Ne tedaviler uyguladı?zaten kaan hoca morfoloji ve sayıya takılmıyor ilkkez bana doğal yolla olur tedavine başlayalım diyen bi dr oldu.
Sperm toplamda 12 milyon hareket sınırda ama dna hasar 29 cıktı klomen emodex kullanmamızı söyledi 2 haftadır kullanıyor pazartesi kan tahlili yaptırcaz tekrar ona göre yön vericem dedi önce hasarı düzeltmem gerek dediSende sıkıntılar nelerdi tam olarak? Ne tedaviler uyguladı?
Morfoloji kaçtı peki? Ve en önemlisi baş anomalisiSperm toplamda 12 milyon hareket sınırda ama dna hasar 29 cıktı klomen emodex kullanmamızı söyledi 2 haftadır kullanıyor pazartesi kan tahlili yaptırcaz tekrar ona göre yön vericem dedi önce hasarı düzeltmem gerek dedi
Onlarda bi sorun yoktu sınırdaydı morfolojiMorfoloji kaçtı peki? Ve en önemlisi baş anomalisi
Hadi bakalım canım biz de güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKizlar bgn esim tahlil verdi spermiyogram pztsi aksami canlilik testi de 10 gun snra cikacakmis. Merakla bekliyrm 3 aylik emodeks trental kullanmi snrasi degerler ne alemde acaba. Sonuclar ciksinda hemen paylasacagim sizinle
İnsallah ilerleme vardırKizlar bgn esim tahlil verdi spermiyogram pztsi aksami canlilik testi de 10 gun snra cikacakmis. Merakla bekliyrm 3 aylik emodeks trental kullanmi snrasi degerler ne alemde acaba. Sonuclar ciksinda hemen paylasacagim sizinle
İnş cnm emodeksin yorumları iyi genelde o yüzden sayılarda artıs olmasını beklıyrm inş hayal kırıklıgı yasamayız.İnsallah ilerleme vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?