Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnş cnm emodeksin yorumları iyi genelde o yüzden sayılarda artıs olmasını beklıyrm inş hayal kırıklıgı yasamayız.
İnşallah canmmm bizede ümit olursun ama Allah korusun aynı cıkarsa da üzülme emodexin yanında kullandıgımız ilaçlar dalgalanmalara sebep oluyormus tedavi ederken

Bizimki 16 yazıo bir tahlilde bende kötü oldugunuz sanıyordum bizimki normal mi yani cnm hoca morfolojiden hiç bahsetmedi
Bence gayet iyi. %4 un uzerinde olunca normal kabul ediliyor canim endiselenme. Ama referans araligi da onemli bi bak isterseb

İnş cnm emodeksin yorumları iyi genelde o yüzden sayılarda artıs olmasını beklıyrm inş hayal kırıklıgı yasamayız.
Sayı icin ben hünnap keciboynuzu özü almıstım eczaneden 2016 ekimde eşimde sperm 31 milyondu gecen ay yaptırdıgımızda 68 milyona cıkmıs. Ve ben sadece 2 ay filan düzenli kullanabildim hatta belkide 1 ay. Bizim sıkıntı ileri hızlı hareket sıfır. İleri yavas yüzde 62 ama yetmiyor

Bızde ilk ay keciboynuzu özü kullandık ama snra bi karısım yaptrdık 2 aydırda onu kullanıyoruz bal polen ceviz ginseng zencefil vs gbi birseyler var tam içeriğini bilmyrm ama methettiler bu karısımı yapan adamı. O yuzdn simdi sadeece onu kullanyrz. Bakalım faydası dokunacakmı pztsı aksamı spermıygramda belli olur hareketlı sperm arttysa canlılıkta artmıs olcaktr herhlde

Canm kaan hoca bizede keciboynuzu kullanma dedi ben özellikle sordum havucu kaan hocaya suyunuda tüketebilir dedi cünkü günde 7-8 havuç yemez benim eşim.kaan hoca 7-8 dedi bende ona istinaden sordum
evet canm benm esim de zaten en fazla 2 havuc yiyebiliyr zaten calısıyor aksam yiyebiliyor. elden geldiğince uymaya calısıyoruz. bence suyu da içilebilir zararı olacağını sanmıyorum

kızlar spermiyogram sonucumuz cıktı. 3 aylık emodeks ve trental kullanmı sonrası ileri hareketlimiz %0 cıkmıstı yavas ve yerınde hareketli toplamı %10 du. şimdi ileri hareketli yuzdesi %70 olmuş. bu bir mucize olmalı:) gerçi şu var daha önce %35 falandı hep ileri hareketlimiz son testte %0 a düşmüştü. ankaradan ista gittiği için spermler bu düşüş olmuş olabilir. özetle %35 hareketliyi baz alsak bile %70 e yükselmesi bile cok iyi.
morfolojımız %2 idi %6 ya yükselmiş. sadece ml deki sperm sayısı düşmüş 18 mılyondan 13 milyona inmiş. topmal sperm 65 milyon. bu pek sorun teşkil etmez herhlde.
canlılık testi daha cıkmadı ama hız arttıysa canlılık da artmıstır onda da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. kaan hoca ne der ilaç kullanımına bilmem ama biz emodekse devam edelım diyoruz zararı yok ne de olsa 6 aya tamamlayabılırız tüp bebek yapacaksak da spermler güçlenmeye devam etsin. bir de biz bir karışım kullanmıştık ilacın yanında

Ay ne guzel biz de simdi trental kullaniyoruz allahim insallah biz de boyle sonuclar duyarizz yaaa lutfen artik cok sevindim canim. Ama canlilikla hizin ne alakasi var anlamadim. Her canli olan sperm hizli hareket edecek diye bir sey yok bence. Ki zaten bizim canlilik %92 ama hizimiz %20 . Bence diger testler de guzel cikacak. Bence Kürun de etkisi vardir cok iyi olmus gozunuz aydin

çok sevindim canım çokk. İnşallah mutlu sona az kaldı. İnşallah bize de fayda eder. Gerçi bizim hiç sperm yok ama bakalım Rabbim büyük. Belki biz de şifa buluruz.

Ayrica sen yakin zamanda Hamile kalirsin kuzum allahin izniyle. Bu degerlerle tüp denemek de neymis sacmalama. Senin de olmazsa bizim gibiler napsin. Degerleriniz cok iyi cikmis bak gore en kotu 2 aya gelecek bebisin

Cnm bana duzende laboratuvarda calisan adam normal spermiygram yapsak da ordaki hareketlilik canliligi belli eder annexin yapmayablrz istersenz demisti o yuzden demekki hareketlilik onu ifade ediyor diye dusundm. Bakalim haftaya bi gelsin diger sonucta bununla paralel olacakmi. Tabi her hareketsiz ölüdür diyemeyiz herhlde

çok sevindim canım çokk. İnşallah mutlu sona az kaldı. İnşallah bize de fayda eder. Gerçi bizim hiç sperm yok ama bakalım Rabbim büyük. Belki biz de şifa buluruz.
Sperm beslenme vitaminle desteklenen ve yenilenen birsey bnce mutlaka bu vitaminlerin faydasi olur hormonal problem yoksa sorun sadece beslenme fln kaynakliysa. Ins sizde faydasini gorursunz cnm

Ayrica sen yakin zamanda Hamile kalirsin kuzum allahin izniyle. Bu degerlerle tüp denemek de neymis sacmalama. Senin de olmazsa bizim gibiler napsin. Degerleriniz cok iyi cikmis bak gore en kotu 2 aya gelecek bebisin
Hic inanamiyorum cnm ya dogal yoldan hamile kalabilcegime okdr uzak geliyorki. Sanki baska saptanmaya sorunlarimiz daha cikar yine sebepsz diye dolaniriz gbi geliyor. Hamile kalabilmek cok zor bir is bizler icin bnm de rezervim cok parlak degildi kaan hoca 6 ay dogal yolla bekleyin diyebilir belki. Snrasinda vakit kaybetmeden giderz tup bebege. Ins hepimiz kavusurz bebislerimize cok daha vakit gecmeden yorulmadan.

Peki daha önce canlılık yaptırdınız mı hiç yani önceki sonuçla kıyaslamak için sordum ama o da iyi gelicek inşallah peki hasar yaptırdınız mı tekrar? Onlarıda lütfen bizimle paylaş

Peki daha önce canlılık yaptırdınız mı hiç yani önceki sonuçla kıyaslamak için sordum ama o da iyi gelicek inşallah peki hasar yaptırdınız mı tekrar? Onlarıda lütfen bizimle paylaş
Daha onceki canlilik %12 iydi cnm.dna hasari da %12 cikmisti hasari normal aralikta kabul ettgi icin onun tekrarini yaptrmadik.bize canlilik artsin diye tedavi uygulandi bakalim kaca yukselecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…