Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar dna hasari duzelene kadar kaan hoca korunmani istiyor mu?yani bu tedavi bitene kadar korunmak mi gerekiyor

O yuzden sordum acaba dna hasari duzelene kadar korunmak gerekiyor mu

Arkadaşlar benim bu ay reglim 9 gün geçti. Cumartesi gecesi idrar testi yaptım ama negatifti. Reglim her zaman düzenlidir. Kafam çok karıştı.

Selam kizlar benim esimde 6 ay once varikosel ameliyati oldu. Ameliyattan once

Sperm sayisi 7 milyon
Toplam hareket %5
Ileri Hareketli %0
Yerinde hareketli %5
Hareketsiz %95
Morfoloji sayilamamisti

Gecen gun kontrole gittik
Sperm sayisi 8 milyon
Toplam hareketli %61
Ileri hareketli %19
Yerinde hareketli %42
Hareketsiz %39
Morfoloji 2 cikti

Doktor sonuclari cok begenmedi. O yuzden tekrar ultrasonla varikosele bakti cok sukur temiz cikti. Evleneli 3 yil olmus isterseniz asilamayla sansinizi arttirabilirsiniz dedi.

Ama bizim sorunumuz tek tarafli degil benim de adet duzensizligim var adet olamiyorum ilacla oluyorum yumurtaliklarim yavas calisiyor bu ay rahim filmi cektiricem adetin 3.gunu yapilan test sonuclarim iyi cikmisti. Birde kilo problemim var diyetteyim 5 kilo verdim bi 10 kilo daha versem daha iyi olacak.

kaan hocaya hiç gitmedik ben aslında gitmek istiyorum ama ne diye gidicez kendi doktorumuz bi daha bana gelmenize gerek yok ameliyat iyi geçmiş dedi.
Sizce biz nasil bir yol izlemeliyiz o kadar cikmazdayimki esim hemen bebek istiyor beklemek istemiyor ben beklemk istiyorum doktor birde emodex onerdi ama onun yerine proxedplus kullansak daha iyi olmazmi siz nedersiniz? Sperm sayisi ve kalitesi icin onerebileceginiz seyler varmi?
Rabbim hepimize aratmadan bebek sahibi olmayi nasip etsin insallah.

canim bence hiz iyi artmiş, sizde bir tek sayiyi artirmak kalmiş, onu da neofortil ve keçiboynuzu kürü öneririm, benim esimin 8 milyondan 45 milyona çikardi, ama hizda değisen birsey olmadi

canim bence hiz iyi artmiş, sizde bir tek sayiyi artirmak kalmiş, onu da neofortil ve keçiboynuzu kürü öneririm, benim esimin 8 milyondan 45 milyona çikardi, ama hizda değisen birsey olmadi
hızında biraz yükselmesi gerekiyor cnm en az %32 olması lazım. doktor beğenmedi sonuçları. acaba bi kaç daha bekleyip tekrarmı sperm testi yaptırsak keçiboynuzu pekmezi yiyo. neofortili hiç duymamıştım bakim netten

Kizlar yeniden spermiyogram yaptrdik. 1 ay once duzende yaptrmistik bu sefer memorial sislide yaptrdk. Degerler brz farkli. Emodeksin 5. Kutusundayiz. Suanki degerrler morf %2 sayi ml 14 milyon. Total 44 milyon. Ileri hizli %10 yavas harektli %35 yerinde hareketli %5. Hareketsiz %50
Duzendeki sonuclar ise morf % 6 sayi ml 13.9 mlyon total 52 milyon. Ileri hizli ve toplam hizli %70 yaziyordu
Memorialin daha guvenilirdr testleri herhlde

Kizlar dna hasar testi ile genetik tarama testinin arasindaki fark nedir?ikiside ayni sey degiller miydi

Canım bizimde düzen de yaptırdığımız yüksek bulunduğumuz ilde yaptırdığımız çok düşük çıkmıştı

Kızlar Kaan hocadan bugün cvp geldi menogon trental ve promotil ilaçlarını kesti bize 3 ay neofertıl kullanın normal yolla bekleyin yazmış ama ben bugün kadın Doğuma gittim bana yumurtlama günün die ovitrelle verdi iğneyi yaptıktan sonra gün aşırı ilişki önerdi olmazsa aşılama yaptır normal yolla bekleme diyor

Kaan Hocaya guven yolda kalmazsin evelallah

Kızlar Kaan hocadan bugün cvp geldi menogon trental ve promotil ilaçlarını kesti bize 3 ay neofertıl kullanın normal yolla bekleyin yazmış ama ben bugün kadın Doğuma gittim bana yumurtlama günün die ovitrelle verdi iğneyi yaptıktan sonra gün aşırı ilişki önerdi olmazsa aşılama yaptır normal yolla bekleme diyor

Esinizin problemi neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…