Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz de 1 ay kullandık klomen ve impryl fsh 5,5 total testesteron 900lerde cıkmıs eskiden 450ydi üst sınır 820
mrb benim esimde azospermi fsh cok yusekti 32 testosteronda dusuktu 3.5 kaan hoca bize klomen proxeed plus bide arimidex bide nebido igne verdi bi hafta sonra kan testi yaptik testosteron 363 cikti

Kizlar ne oldu anlatayim
Kaan beyin sekreteri ankarada oturanlar icin bazen bosluklar olusunca yani iptal edenler olusunca aralara burada oturanlari cagiriyorum demisti. Az once beni aradi yarin gelebilir mi esiniz dedi. Bende esime sorayim izin alabilrise gelsin dedim. Aradim esim tamam dedi. Yani yarin muayeneye gidiyoruz Allahima cok sukur. Daha once muayene olanlar bana tavsiyede bulunabilirler mi?.onceden sadece 3 tanespermiyogramimiz var onlari goturecegim.

sizin sorununuz ne benim esimde 3 ay once kaan hocada muayene oldu

bi dr. Esimde varikosel oldugunu tespit etti ameliyat dedi. Ayrice ileri hiz ve morfoloji=0 sayida cok dusuk 4milyon onerileriniz var mi?
Canım morfolojının %4 un altında olması durumunda doğal yolla gebelık bekleyın dıyecek mı acaba? sayılarımızda cok yuksek değil onu merak edıyrm. bız tüp bebek görüşmesine gidecegız morf %2 cıktı kaan hoca 1 ay snra cvp verecekmıs. ıns soruma da cvp verır sitesinden mesaj yazdım , genelde ordakı sorularımza hıc donmedı. bosuna doğal yolla beklemeyelım dıyoruz sans dusukse. ameliyat sonrası değerleriniz yükselir inş

canim sayi eger yuksekse morfolojiyi yukseltmeyi beklwmiyor hoca. Dogal yolla olabilir diyor. Ben buradaki okuduklarmda onu gordum. Ama tabi sayiyi yukseltmemiz lazim.biz morfoloji 0ken tup bebek denedik olmadi

kizlar dün sayfaya pek giremedim, buralardayim :) kaan hoca bize mail atmiş, impryl ve trental başlamış, kasim başında tekrar spermiyogram istemiş, bakalim inşallah spermlerde bir hareketlenme olur

kizlar dün sayfaya pek giremedim, buralardayim :) kaan hoca bize mail atmiş, impryl ve trental başlamış, kasim başında tekrar spermiyogram istemiş, bakalim inşallah spermlerde bir hareketlenme olur
insallah canim test sonuclarini buzimle paylas olur mu

Beth18 canim gözünaydin randevun erkene cekilmis. Ben hocaya gitmeden aklimdaki herseyi not ettim, olan tüm testleri ve tüp bebek belgelerini yanimda götürdüm, tek tek sordum, zaten o daha sen sormadan anlatiyor, varikosel muayenesi yapiyor, testler istiyor, eminim sana da dogal yoldan sansin var diyecek, hadi iyi geçer insallah

Canım gözün aydın.kan tahlilleriniz varsa götürün canım FSH lh bunlara da bakıyor.elinizde olan tüm testleri götürün canım

tup bebek belgesi ne goturdun canim?bizde spermiyogramlar var baska bisey yok

tamam canim tabiki paylasirim. Senin esinin ileri hareket mi 0 sadece. yerinde hareket falan var mi
evet canim yerinde hareketli yavas hareketli 0 degil

himm tamam onlari toparliim bakalim bende
Canm kaan hocaya azıcım sitem edermisin maillere geç dönüyor kendi hastalarına ait bi sistem olsun tedaviler aksamasın die lütfen 15 günde dönüyordu şimdi 1 ayı geçkin sürede dönücekmiş bende sekreterine söyledim sende söyle de bi çözüm bulsun

tamam canim soylerim haklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…