mrb benim esimde azospermi fsh cok yusekti 32 testosteronda dusuktu 3.5 kaan hoca bize klomen proxeed plus bide arimidex bide nebido igne verdi bi hafta sonra kan testi yaptik testosteron 363 ciktiBiz de 1 ay kullandık klomen ve impryl fsh 5,5 total testesteron 900lerde cıkmıs eskiden 450ydi üst sınır 820
sizin sorununuz ne benim esimde 3 ay once kaan hocada muayene olduKizlar ne oldu anlatayim
Kaan beyin sekreteri ankarada oturanlar icin bazen bosluklar olusunca yani iptal edenler olusunca aralara burada oturanlari cagiriyorum demisti. Az once beni aradi yarin gelebilir mi esiniz dedi. Bende esime sorayim izin alabilrise gelsin dedim. Aradim esim tamam dedi. Yani yarin muayeneye gidiyoruz Allahima cok sukur. Daha once muayene olanlar bana tavsiyede bulunabilirler mi?.onceden sadece 3 tanespermiyogramimiz var onlari goturecegim.
bi dr. Esimde varikosel oldugunu tespit etti ameliyat dedi. Ayrice ileri hiz ve morfoloji=0 sayida cok dusuk 4milyon onerileriniz var mi?sizin sorununuz ne benim esimde 3 ay once kaan hocada muayene oldu
Canım morfolojının %4 un altında olması durumunda doğal yolla gebelık bekleyın dıyecek mı acaba? sayılarımızda cok yuksek değil onu merak edıyrm. bız tüp bebek görüşmesine gidecegız morf %2 cıktı kaan hoca 1 ay snra cvp verecekmıs. ıns soruma da cvp verır sitesinden mesaj yazdım , genelde ordakı sorularımza hıc donmedı. bosuna doğal yolla beklemeyelım dıyoruz sans dusukse. ameliyat sonrası değerleriniz yükselir inşbi dr. Esimde varikosel oldugunu tespit etti ameliyat dedi. Ayrice ileri hiz ve morfoloji=0 sayida cok dusuk 4milyon onerileriniz var mi?
canim sayi eger yuksekse morfolojiyi yukseltmeyi beklwmiyor hoca. Dogal yolla olabilir diyor. Ben buradaki okuduklarmda onu gordum. Ama tabi sayiyi yukseltmemiz lazim.biz morfoloji 0ken tup bebek denedik olmadiCanım morfolojının %4 un altında olması durumunda doğal yolla gebelık bekleyın dıyecek mı acaba? sayılarımızda cok yuksek değil onu merak edıyrm. bız tüp bebek görüşmesine gidecegız morf %2 cıktı kaan hoca 1 ay snra cvp verecekmıs. ıns soruma da cvp verır sitesinden mesaj yazdım , genelde ordakı sorularımza hıc donmedı. bosuna doğal yolla beklemeyelım dıyoruz sans dusukse. ameliyat sonrası değerleriniz yükselir inş
benim esimde hormon bozuklugu var fsh cok yuksekti kaan hoca klomen falan verdi bu ayin 27 sknde esim kan testi yapacak bakalim insalah dusmustur dua edin lutfnbi dr. Esimde varikosel oldugunu tespit etti ameliyat dedi. Ayrice ileri hiz ve morfoloji=0 sayida cok dusuk 4milyon onerileriniz var mi?
Allahim sifa versin insallah duzene girmistir canim benimbenim esimde hormon bozuklugu var fsh cok yuksekti kaan hoca klomen falan verdi bu ayin 27 sknde esim kan testi yapacak bakalim insalah dusmustur dua edin lutfn
insallah amin rabim herkesin gonlune gore versin insallahAllahim sifa versin insallah duzene girmistir canim benim
insallah canim test sonuclarini buzimle paylas olur mukizlar dün sayfaya pek giremedim, buralardayim :) kaan hoca bize mail atmiş, impryl ve trental başlamış, kasim başında tekrar spermiyogram istemiş, bakalim inşallah spermlerde bir hareketlenme olur
tamam canim tabiki paylasirim. Senin esinin ileri hareket mi 0 sadece. yerinde hareket falan var miinsallah canim test sonuclarini buzimle paylas olur mu
Canım gözün aydın.kan tahlilleriniz varsa götürün canım FSH lh bunlara da bakıyor.elinizde olan tüm testleri götürün canımKizlar ne oldu anlatayim
Kaan beyin sekreteri ankarada oturanlar icin bazen bosluklar olusunca yani iptal edenler olusunca aralara burada oturanlari cagiriyorum demisti. Az once beni aradi yarin gelebilir mi esiniz dedi. Bende esime sorayim izin alabilrise gelsin dedim. Aradim esim tamam dedi. Yani yarin muayeneye gidiyoruz Allahima cok sukur. Daha once muayene olanlar bana tavsiyede bulunabilirler mi?.onceden sadece 3 tanespermiyogramimiz var onlari goturecegim.
tup bebek belgesi ne goturdun canim?bizde spermiyogramlar var baska bisey yokBeth18 canim gözünaydin randevun erkene cekilmis. Ben hocaya gitmeden aklimdaki herseyi not ettim, olan tüm testleri ve tüp bebek belgelerini yanimda götürdüm, tek tek sordum, zaten o daha sen sormadan anlatiyor, varikosel muayenesi yapiyor, testler istiyor, eminim sana da dogal yoldan sansin var diyecek, hadi iyi geçer insallah
evet canim yerinde hareketli yavas hareketli 0 degiltamam canim tabiki paylasirim. Senin esinin ileri hareket mi 0 sadece. yerinde hareket falan var mi
embriyo transferinden sonra embriyonun fotoğrafinin olduğu bir kağıt vermişlerdi, belge dediğim otup bebek belgesi ne goturdun canim?bizde spermiyogramlar var baska bisey yok
evet canim yerinde hareketli yavas hareketli 0 degil
himm tamam onlari toparliim bakalim bendeembriyo transferinden sonra embriyonun fotoğrafinin olduğu bir kağıt vermişlerdi, belge dediğim o
Canm kaan hocaya azıcım sitem edermisin maillere geç dönüyor kendi hastalarına ait bi sistem olsun tedaviler aksamasın die lütfen 15 günde dönüyordu şimdi 1 ayı geçkin sürede dönücekmiş bende sekreterine söyledim sende söyle de bi çözüm bulsunhimm tamam onlari toparliim bakalim bende
tamam canim soylerim haklisin.Canm kaan hocaya azıcım sitem edermisin maillere geç dönüyor kendi hastalarına ait bi sistem olsun tedaviler aksamasın die lütfen 15 günde dönüyordu şimdi 1 ayı geçkin sürede dönücekmiş bende sekreterine söyledim sende söyle de bi çözüm bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?