Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizimde düzen de yaptırdığımız yüksek bulunduğumuz ilde yaptırdığımız çok düşük çıkmıştı
Bu degerlerle dogal beklemelimiyiz bilmiyrm kaan hoca spermlerde sorun yok tup bebek veya dogal yolla bekleyeblrsnz demis. Sayi flnda alt sinirda. Morfoloji de dusuk dogal yolla daha cok bekleriz gbi geliyor. Bu ay tup bebek gorusmesine gidecegz bakalim belki tup bebege baslarz

Msj iki defa gitmiş telefonum takıldı eşimin DNA hasarı vardı dolayısıyla ileri hareketlilik ve morfoloji düşüktü şuan morfoloji 4, ileri hareketlilik %16 bu değerlerle olur mu ki
Biraz daha duzelmesi lazim bizin de hareket 3 aydir %16 olmuyor maalesef hasar 48 dustu mu bilmiyorum

Kizlar kaan hocanin muayene ücreti ne kadar benim esimde gecen yil vermisti hersey iyiydi hareketlilik %35in üstünde morfoloji 14 hersey güzeldi ama bu hafta yaptirdik birden düsmüş böyle birsey olurmu esim bu hafta atesli enfeksiyon gecirdi antibiyotik falan kullandik sperm testini bu etkiler mi acaba bilginiz varmi cunkü hareketlilik %15 , morfoloji 0 olmuş

Kizlar kaan hocanin muayene ücreti ne kadar benim esimde gecen yil vermisti hersey iyiydi hareketlilik %35in üstünde morfoloji 14 hersey güzeldi ama bu hafta yaptirdik birden düsmüş böyle birsey olurmu esim bu hafta atesli enfeksiyon gecirdi antibiyotik falan kullandik sperm testini bu etkiler mi acaba bilginiz varmi cunkü hareketlilik %15 , morfoloji 0 olmuş

450 TL canm

Evet cnm özellikle antibiyotik sperm değerlerini düşürüyor. Geçmiş olsun takmayın kafaya düzelir inş.

Arkadaşlar bugün doktora gittim kan tahlili verdim.Sonuç negatif..

Ah keşke... Kan tahlili yaptırdım sonuç negatif.. İşin garibi bugün 11. gün ve ben hala adet olmadım.
artık aklımız orda ya adette bize şaka yapıyor, ben de geçen ay 3 gün geç kaldım, hiç olmazdı halbu ki. Neyse canım üzme kendini, bakalım nasip kısmet hepimize...

artık aklımız orda ya adette bize şaka yapıyor, ben de geçen ay 3 gün geç kaldım, hiç olmazdı halbu ki. Neyse canım üzme kendini, bakalım nasip kısmet hepimize...
Bunaldım inan ki -Pandora- Önce umutlanıyorsun, sonrada negatifi görünce neden adet olmadım diye kara kara düşünüyorsun...Benimde çok düzenlidir.Bu yüzdende daha çok umutlanıyorsun...

Bunaldım inan ki -Pandora- Önce umutlanıyorsun, sonrada negatifi görünce neden adet olmadım diye kara kara düşünüyorsun...Benimde çok düzenlidir.Bu yüzdende daha çok umutlanıyorsun...
canım bizim hormonlar artık deli gibi bağrıyor anne olmak istiyorum anne olmak istiyorum diye, ee rahim ne yapsın o da şaşırıyor artık.

Biz de 1 ay kullandık klomen ve impryl fsh 5,5 total testesteron 900lerde cıkmıs eskiden 450ydi üst sınır 820

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…