- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Bizde normal spermiyogrami gönderdik.cvp gelmesine 3 gun kaldi acaba bu süre uzarmi? tabi yine derdimi yazamazdım.Ve beceriksizligime bağlıyorum! haftaya ( Dna hasar)testini yapacağız.Canm kaan hocaya azıcım sitem edermisin maillere geç dönüyor kendi hastalarına ait bi sistem olsun tedaviler aksamasın die lütfen 15 günde dönüyordu şimdi 1 ayı geçkin sürede dönücekmiş bende sekreterine söyledim sende söyle de bi çözüm bulsun
bugun sekreterini ara geri donus olur belkiKizlar fsh sonucunu mail atmistik hocaya dun cvp tarihiydi gelen giden bisey yok sitesinden mesaj bolumune baktim ordada yok
Cnm orda karakter sınırı var tam hatrlMıyrm ama belli sayıdan fazla harf yaznca hata veriyor.bnde yazıp silmiitm özetlemek gerekıyor bikaç cumleyle. Ama soyle yapablrsin ayrı bir word dosyasına yazıp test ekleme bölümünden o yazıyıda ekleyeblrsn okursa tabi hoca:)Ben size kaan aydosun yazisma adresinde mesaj yeri var ya oraya uzun uzun oykumuzu yazmak istiyorum ama olmuyor surekli hata veriyor cok az bisey yazilabiliyor. Sizinde oyle mi oluyor onu soracaktim
aynen öyle cnim.hep hata verip duruyor.sinirlerim bozuldu ya..aslında link atılırsa sana gosterecektim. ..Ben size kaan aydosun yazisma adresinde mesaj yeri var ya oraya uzun uzun oykumuzu yazmak istiyorum ama olmuyor surekli hata veriyor cok az bisey yazilabiliyor. Sizinde oyle mi oluyor onu soracaktim
Aaa çok iyi fikir ya,ben öyle yapacağım.çünkü ne yaptıysam olmuyor.off bu seferde kaan hoca çok uzun zaman sonra cvp atıyor...Cnm orda karakter sınırı var tam hatrlMıyrm ama belli sayıdan fazla harf yaznca hata veriyor.bnde yazıp silmiitm özetlemek gerekıyor bikaç cumleyle. Ama soyle yapablrsin ayrı bir word dosyasına yazıp test ekleme bölümünden o yazıyıda ekleyeblrsn okursa tabi hoca:)
Aaa çok iyi fikir ya,ben öyle yapacağım.çünkü ne yaptıysam olmuyor.off bu seferde kaan hoca çok uzun zaman sonra cvp atıyor...Cnm orda karakter sınırı var tam hatrlMıyrm ama belli sayıdan fazla harf yaznca hata veriyor.bnde yazıp silmiitm özetlemek gerekıyor bikaç cumleyle. Ama soyle yapablrsin ayrı bir word dosyasına yazıp test ekleme bölümünden o yazıyıda ekleyeblrsn okursa tabi hoca:)
iyi fikir bu gittigimde her seyi soracagim ama oncekilerde aklimda kalmisti. Bir daha yazinca oyle yapayimCnm orda karakter sınırı var tam hatrlMıyrm ama belli sayıdan fazla harf yaznca hata veriyor.bnde yazıp silmiitm özetlemek gerekıyor bikaç cumleyle. Ama soyle yapablrsin ayrı bir word dosyasına yazıp test ekleme bölümünden o yazıyıda ekleyeblrsn okursa tabi hoca:)
benimde cok sinirim bozulmustu ilk gonderdigimde hicbirsey yazmamistimaynen öyle cnim.hep hata verip duruyor.sinirlerim bozuldu ya..aslında link atılırsa sana gosterecektim. ..
canim ben buradaki herkese sordum sana da yaniBeth18 canim kusura bakma alıntı yapmadığım için bana yazdın sandım..
Aaa çok iyi fikir ya,ben öyle yapacağım.çünkü ne yaptıysam olmuyor.off bu seferde kaan hoca çok uzun zaman sonra cvp atıyor...
fikir aklıma geldi ama uygulamadım kızlar yanı okur ve cevap verirmi bilmiyorum. ben mesaj yaz kısmındakı yere bırkac soru soruyorum ona bıle cvp gelmıyor:)iyi fikir bu gittigimde her seyi soracagim ama oncekilerde aklimda kalmisti. Bir daha yazinca oyle yapayim
benimde cok sinirim bozulmustu ilk gonderdigimde hicbirsey yazmamistim
canim ben buradaki herkese sordum sana da yanicevabin icin tesekkur ederim
Bizden sadece hasar istemiştiBizde normal spermiyogrami gönderdik.cvp gelmesine 3 gun kaldi acaba bu süre uzarmi? tabi yine derdimi yazamazdım.Ve beceriksizligime bağlıyorum! haftaya ( Dna hasar)testini yapacağız.
Canim kaan haca sadece hasar testini tek mi istiyor?
Hasar kaça düştü cnm bizde menogon kullanıyoruz da o iğneyi kac ay kullandırdı sizeKızlar Kaan hocadan bugün cvp geldi menogon trental ve promotil ilaçlarını kesti bize 3 ay neofertıl kullanın normal yolla bekleyin yazmış ama ben bugün kadın Doğuma gittim bana yumurtlama günün die ovitrelle verdi iğneyi yaptıktan sonra gün aşırı ilişki önerdi olmazsa aşılama yaptır normal yolla bekleme diyor
Hasar en son %28e inmişti tekrar hasar testi istemiycem dedi hoca bizde yaptırmadık iğneleri 3 ay kullandı sanırım şuan sadece neofortil kullanıyor açıkçası ben ilaçları bıraktık die hasar tekrarlar mı die korkuyorum hocaya msj attım bir ay sonra geri dönecekHasar kaça düştü cnm bizde menogon kullanıyoruz da o iğneyi kac ay kullandırdı size
cnm sizin kaçtı normalde sayı? dna hasar tedavısımı görüyrsnz ne kullandınızBerbat durumdayım. Eşim testi verdi sonuç çok kötü sperm sayısı 6,5 milyona düşmüş toplamda ne yapacağımızı şaşırdık artık hocaya gönderdim cevap 19 kasımda gelecekmiş
Sayı 18 milyondu hasar 35ten 8e düşmüştü şimdi bu sonucu görünce bittim önce klomen emodeks 1,5 aydır promotil trental ve endol kullanıyor eşimcnm sizin kaçtı normalde sayı? dna hasar tedavısımı görüyrsnz ne kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?