Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde normal spermiyogrami gönderdik.cvp gelmesine 3 gun kaldi acaba bu süre uzarmi? tabi yine derdimi yazamazdım.Ve beceriksizligime bağlıyorum! haftaya ( Dna hasar)testini yapacağız.
Canim kaan haca sadece hasar testini tek mi istiyor?

Kizlar fsh sonucunu mail atmistik hocaya dun cvp tarihiydi gelen giden bisey yok sitesinden mesaj bolumune baktim ordada yok

Ben size kaan aydosun yazisma adresinde mesaj yeri var ya oraya uzun uzun oykumuzu yazmak istiyorum ama olmuyor surekli hata veriyor cok az bisey yazilabiliyor. Sizinde oyle mi oluyor onu soracaktim

Ben size kaan aydosun yazisma adresinde mesaj yeri var ya oraya uzun uzun oykumuzu yazmak istiyorum ama olmuyor surekli hata veriyor cok az bisey yazilabiliyor. Sizinde oyle mi oluyor onu soracaktim
Cnm orda karakter sınırı var tam hatrlMıyrm ama belli sayıdan fazla harf yaznca hata veriyor.bnde yazıp silmiitm özetlemek gerekıyor bikaç cumleyle. Ama soyle yapablrsin ayrı bir word dosyasına yazıp test ekleme bölümünden o yazıyıda ekleyeblrsn okursa tabi hoca:)

aynen öyle cnim.hep hata verip duruyor.sinirlerim bozuldu ya..aslında link atılırsa sana gosterecektim. ..

Aaa çok iyi fikir ya,ben öyle yapacağım.çünkü ne yaptıysam olmuyor.off bu seferde kaan hoca çok uzun zaman sonra cvp atıyor...

Aaa çok iyi fikir ya,ben öyle yapacağım.çünkü ne yaptıysam olmuyor.off bu seferde kaan hoca çok uzun zaman sonra cvp atıyor...

iyi fikir bu gittigimde her seyi soracagim ama oncekilerde aklimda kalmisti. Bir daha yazinca oyle yapayim

aynen öyle cnim.hep hata verip duruyor.sinirlerim bozuldu ya..aslında link atılırsa sana gosterecektim. ..
benimde cok sinirim bozulmustu ilk gonderdigimde hicbirsey yazmamistim

Beth18 canim kusura bakma alıntı yapmadığım için bana yazdın sandım..
canim ben buradaki herkese sordum sana da yani cevabin icin tesekkur ederim

fikir aklıma geldi ama uygulamadım kızlar yanı okur ve cevap verirmi bilmiyorum. ben mesaj yaz kısmındakı yere bırkac soru soruyorum ona bıle cvp gelmıyor:)

Arkadaşlar merhabalar kaan hocayla ağustos ayında görüştük dna hasarımız %33.2 1.saatte toplam hareketli sayımız %10 sonra ise dahada azalıyordu bize gün açırı klomen ve her gün impryl verdi bu ayın 15inde normalde dna hasarı testi yaptıracaktık fakat hoca mail atmış kasımın 15inde dna hasarı+Annexin bağlanması +orp tetkiki istemiş bunun için mikrogen lab nı söylemiş aradım 700 tl fiyatı varmış Bu şekilde test verip verçekten olumlu sonuç alan varmı test 1 ayda çıkıyormuş sonucu hoca zaten 25 günde cevap veriyor süreçde iyice uzuyor birde sizin bilgilerinizi almak istedim

Hasar kaça düştü cnm bizde menogon kullanıyoruz da o iğneyi kac ay kullandırdı size

Hasar kaça düştü cnm bizde menogon kullanıyoruz da o iğneyi kac ay kullandırdı size
Hasar en son %28e inmişti tekrar hasar testi istemiycem dedi hoca bizde yaptırmadık iğneleri 3 ay kullandı sanırım şuan sadece neofortil kullanıyor açıkçası ben ilaçları bıraktık die hasar tekrarlar mı die korkuyorum hocaya msj attım bir ay sonra geri dönecek

Kizlar bizede dna hasari testi istedi.
Pazartesi esim testi yaptircak
Test 10 gunde cikacak
25gunde de kaan aydos cevap verecek
Toplamda 35 gun sonra tedaviye baslayacagiz
Buda 1 ay sonrasi demek
Sizin bu surec nasil oldu?
Daha once tedaviye baslayamaz miyiz?
Onerisi olan yada biz boyle yaptik sizde bunu deneyin diyen var mi?

Kızlar düzeni aradım sperm testi için nelere baktırmak istiyorsunuz diye sordu bende morfolojı sayı ve hareketlilik dedim 149 TL dedi fiyatına

Berbat durumdayım. Eşim testi verdi sonuç çok kötü sperm sayısı 6,5 milyona düşmüş toplamda ne yapacağımızı şaşırdık artık hocaya gönderdim cevap 19 kasımda gelecekmiş

Berbat durumdayım. Eşim testi verdi sonuç çok kötü sperm sayısı 6,5 milyona düşmüş toplamda ne yapacağımızı şaşırdık artık hocaya gönderdim cevap 19 kasımda gelecekmiş
cnm sizin kaçtı normalde sayı? dna hasar tedavısımı görüyrsnz ne kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…