- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
cnm bzmde 18 mılyondu ml de. toplamda 56 flndı. emodeks ve trental kullandık 5. aydayız sayı ml 14 mılyona dustu . bır turlu artmıyor bu sayı. morf de %2 de kaldı. sadece sperm canlılıgı ve hızı arttı. kaan hocadan cvp beklıyrz 3 hafta var daha yazmasına. bir öncekı cvbnda spermlerınız dogal yolla veya tup bebekle cocuk yapablmek ıcın yeterlı karar sızın demıs. sperm acısından sorun yok demıs ama sayı ve morf az oldgu ıcın guvenemıyrm dogal yolla olacagınaSayı 18 milyondu hasar 35ten 8e düşmüştü şimdi bu sonucu görünce bittim önce klomen emodeks 1,5 aydır promotil trental ve endol kullanıyor eşim
Bende tüp düşünmeye başladım artık morfolojiye bile bakılamamış bizim sperm azlığındancnm bzmde 18 mılyondu ml de. toplamda 56 flndı. emodeks ve trental kullandık 5. aydayız sayı ml 14 mılyona dustu . bır turlu artmıyor bu sayı. morf de %2 de kaldı. sadece sperm canlılıgı ve hızı arttı. kaan hocadan cvp beklıyrz 3 hafta var daha yazmasına. bir öncekı cvbnda spermlerınız dogal yolla veya tup bebekle cocuk yapablmek ıcın yeterlı karar sızın demıs. sperm acısından sorun yok demıs ama sayı ve morf az oldgu ıcın guvenemıyrm dogal yolla olacagına
Hareketlilik te de hiç bi değişiklik yok oda sıfırBende tüp düşünmeye başladım artık morfolojiye bile bakılamamış bizim sperm azlığından
biz haftaya tüp bebek görüşmesine gideceğiz bir sonrakı adetle başlayablırız. doğal yolla beklemek uzun sürer gbı gelıyor bu değerlerle. en azından kalıte arttysa tüp bebekte şansımız artar belkıHareketlilik te de hiç bi değişiklik yok oda sıfır
Nereye gideceksiniz canım bende araştırıyorum ama hem maddi hem manevi yönden açıkçası çok korkuyorumbiz haftaya tüp bebek görüşmesine gideceğiz bir sonrakı adetle başlayablırız. doğal yolla beklemek uzun sürer gbı gelıyor bu değerlerle. en azından kalıte arttysa tüp bebekte şansımız artar belkı
Memorial sisliyle gorusecgm cnm bir de amerikan hastanesiyle gorusmeyi dusunyrm. Bu sefer negatf olursa bizde cok yipranacagzNereye gideceksiniz canım bende araştırıyorum ama hem maddi hem manevi yönden açıkçası çok korkuyorum
Uzun sürmüyor, biz 6 ay bekledik, organik bebekimiz yolda. Sabırlı olun kızlar.biz haftaya tüp bebek görüşmesine gideceğiz bir sonrakı adetle başlayablırız. doğal yolla beklemek uzun sürer gbı gelıyor bu değerlerle. en azından kalıte arttysa tüp bebekte şansımız artar belkı
Tedaviye ilk başladığımız testte aynı şekide sayı yetersizliğinden bakılamamıştı. Umutsuz olma düzeliyor tedaviyleBende tüp düşünmeye başladım artık morfolojiye bile bakılamamış bizim sperm azlığından
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizin sorun neydi neler kullandınızTedaviye ilk başladığımız testte aynı şekide sayı yetersizliğinden bakılamamıştı. Umutsuz olma düzeliyor tedaviyle
ne mutlu sana cnm :) darısı bizlere ıns. siz dna hasarı cıınmı tedavi gördünüz? sayılarınız nasıldı? tedavide düşüş oldumu sizde de ? daha önce anlatmıssındır belkı ama hatrlayamadım cnm. bzm suan morf %2 sayı ml 14 mılyn iler hız %10 yavas hız%35 yernde %5 . morf ve sayı düşük diye pek umudum yok dogal yolla. siz hangı ilaçalrı kullanmıstnz hngi değerlerle hamıle kaldn. biz emodeks ve trental kullnıyrz 5. kutudayız bıtmek uzere hala tık yok:)Uzun sürmüyor, biz 6 ay bekledik, organik bebekimiz yolda. Sabırlı olun kızlar.
Sizin sorun neydi cnm inş bizde hayırlı sonuçlar alırızTedaviye ilk başladığımız testte aynı şekide sayı yetersizliğinden bakılamamıştı. Umutsuz olma düzeliyor tedaviyle
cnm bu düzen labın galıba. biz eylülde düzende test verdık hızımız %70 ti. aynen bu şekilde yazıyordu. 1 ay sonra memorıal şişlide test verdık. ileri hız%10 yavas %35 yerınde %5 cıktı. düzendekinde böyle sınıflandırmıyor toplam yazıyordu. şimdi hangisi doğru bilmyrm 1 ayda düşüşmü oldu acaba. memorial şişlininki daha detaylı bir testti. morfolojıde duzen %6 , memorialda %2 cıktı. ben son testi yani memorıalı baz alıyorum suan. sayılarımız her ıkı testte de aynıydı. ml 14 mılyondu.Arkadaşlar çok mutluyum degerlerimiz yükseldi dna hasar testi 15 güne çıkacak sizde düzelmişmidir dna hasarı Eki Görüntüle 2057521
Canim ne kullandiniz gozun aydin daha guzel olur her sey insallahArkadaşlar çok mutluyum degerlerimiz yükseldi dna hasar testi 15 güne çıkacak sizde düzelmişmidir dna hasarı Eki Görüntüle 2057521
Toplam sperm sayınız mı 14 milyon bizim normalde ileri hızlı yavaş orta bunların toplamı %13 tü yıllarca hocada düzenden tahlil istedi bizde orda verdik cnm 2 ay önceki tahlilimizide atayım bak hareketlilik %30 erzincanda yaşıyoruz burdaki tahlillere hiç güven olmuyor umud ediyorum dna düzelmiş olsncnm bu düzen labın galıba. biz eylülde düzende test verdık hızımız %70 ti. aynen bu şekilde yazıyordu. 1 ay sonra memorıal şişlide test verdık. ileri hız%10 yavas %35 yerınde %5 cıktı. düzendekinde böyle sınıflandırmıyor toplam yazıyordu. şimdi hangisi doğru bilmyrm 1 ayda düşüşmü oldu acaba. memorial şişlininki daha detaylı bir testti. morfolojıde duzen %6 , memorialda %2 cıktı. ben son testi yani memorıalı baz alıyorum suan. sayılarımız her ıkı testte de aynıydı. ml 14 mılyondu.
Cnm ilk 3 ay klomen emodeks 3 ay sonra dna %65 ten 50 ye düştü sperm sayısı 5 milyondu hareketlilik %30 du emodexe devam ettirdi şuan 6. Ayın içindeyiz ayrıca menagon igne vermiştiCanim ne kullandiniz gozun aydin daha guzel olur her sey insallah
Esim de emodex kullaniyor 2.siseye basladik %48 cikti hasar Insallah bizim de duzelir az once tup bebek merkezinde bi dr la gorustuk ilaçların etkisine inanmiyormus mesela senin sonucun bu duzelmeye gayet güzel bir ornek .Cok sevindim senin adina canim insallah hasar da dusmusturCnm ilk 3 ay klomen emodeks 3 ay sonra dna %65 ten 50 ye düştü sperm sayısı 5 milyondu hareketlilik %30 du emodexe devam ettirdi şuan 6. Ayın içindeyiz ayrıca menagon igne vermişti
ml 14 mılyon cnm, toplam 44-52 milyon arası değişiyor. bizim hareketlılık daha öncekı yıllarda da toplam %50 ye yakın oluyordu. laboratuvar farkımı yoksa dönemsel değişikler bılmıyorum bi testte de toplam hareketlılık %10 cıkmsıtı. onun üstüne gördüğümüz tedavıde yıne %50 lere yukseldı. neye inacagımı şaşırdım:) ama sizin iyi bir artış olmus ozmnEki Görüntüle 2057533
Toplam sperm sayınız mı 14 milyon bizim normalde ileri hızlı yavaş orta bunların toplamı %13 tü yıllarca hocada düzenden tahlil istedi bizde orda verdik cnm 2 ay önceki tahlilimizide atayım bak hareketlilik %30 erzincanda yaşıyoruz burdaki tahlillere hiç güven olmuyor umud ediyorum dna düzelmiş olsn
Umarım cnm tahlilde bi yanlışlık olsa 3 ay önce ki tahlil dede yüksek çıakrdı bence ignenin çok etkisi var onun sayesindr yükselldi bence vede her akiam ısırgan otu çayı ve havuç suyu içirdim eşime bizim %65 ti ilk hasarımız 3 ay sonra %50 ye düştü bakalım şimdi nolacak çok merak ediorum ama biz bu kadar sayı hiç beklemiyorduk sonuçta 5 milyon nere 82 milyon nere düzen labaratuvarı asla hata olamaz tahlillerde diyorEsim de emodex kullaniyor 2.siseye basladik %48 cikti hasar Insallah bizim de duzelir az once tup bebek merkezinde bi dr la gorustuk ilaçların etkisine inanmiyormus mesela senin sonucun bu duzelmeye gayet güzel bir ornek .Cok sevindim senin adina canim insallah hasar da dusmustur
Evet cnm hayırlısı artk Allah ol diyince olacak inşallahml 14 mılyon cnm, toplam 44-52 milyon arası değişiyor. bizim hareketlılık daha öncekı yıllarda da toplam %50 ye yakın oluyordu. laboratuvar farkımı yoksa dönemsel değişikler bılmıyorum bi testte de toplam hareketlılık %10 cıkmsıtı. onun üstüne gördüğümüz tedavıde yıne %50 lere yukseldı. neye inacagımı şaşırdım:) ama sizin iyi bir artış olmus ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?